prinsessanmalin

Alla inlägg under januari 2022

Av Malin - 23 januari 2022 21:18

I morse vaknade jag en rätt skaplig tid. Efter jag hade vaknat blev det att ta på mig lite mys kläder och sen blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på lite klipp en stund. Sen har jag bara små fixat lite med olika saker. Det blev en lugn dag här hemma. Senare blev det att fixa lite kvälls mat och sen tog jag fram kläder tills i morgon. Efter det tog jag en dusch. Nu kollar vi på tv och snart blir det att gå sova hade jag tänkt.   

 

Av Malin - 22 januari 2022 21:55

Idag gick upp en skapligt tid. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på klipp en stund. När jag var klar med det så blev det att fixa lite här hemma. Jag glömde bort att jag skulle lämna tvätten. Men tur så hade ingen tagit min tid. Så jag kunde tvätta. Jag var bara lite sen. Jag var helt inne med det jag fixade med. Jag har fixat hel dagen här hemma. Sen blev det att hämta tvätten och fixa med kvälls maten. Efter det har jag kollat på serie. Det ska jag göra en stund till innan jag ska sova.  

         

Av Malin - 21 januari 2022 21:40

Idag blev att gå upp tidigt. För jag skulle börja jobba idag. Jag började tidigare idag. Jag var så trött. För kunde inte somna på en gång i natt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och äta lite frukost. Jag kollade även lite klipp en stund. Det blev en ganska lugn dag idag för vi har många som är sjuka just nu. Vi stängde tidigare idag. Jag åkte pulka med barnen idag. Det var så kul. Men det var så kallt och halt märkte jag i morse. Tur så kom solen fram senare idag. Så jag tog en promenad till stan och gjorde lite ärenden. Sen när jag var klar tog jag bussen hem. När jag kom hem blev det att fixa lite hamburgare till kvälls maten idag. Senare efter det blev det att ta en dusch. För stund sen kollade vi på Talang. Nu kollar jag på den nya Beck filmen. Efter det ska jag nog gå sova. Så nu säger jag god natt och trevlig helg på er alla.  

 

   

Av Malin - 20 januari 2022 21:23

Igår gick jag också upp en skaplig tid. För att hålla koll på om testet skulle komma. Efter vi hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Min sambo var ledig igår. Blev även att kolla lite klipp. Senare efter det blev det att ta en dusch. Min test kom aldrig igår heller. Dom hade skrivit att det kunde ta 72 timmar istället för 48 timmar. Så då blev det för min sambo och min mamma att hämta det vi har stor handlat istället . Dom hämtade även hem lite pizza till oss. Pizzan blev lite omskaka värkar det som. Men den var god ändå. Blev säkert det när den var i bilen. Vi åt pizzan först och sen blev det att packa upp allt. För jag var väldigt över hungrig. Efter det blev det att kolla på tv. Men jag la mig rätt tidigt igår. För jag var så trött därför blev det inge blogginlägg.   

     


Idag gick också upp skaplig för att hålla kolla på testet. Det blev att äta lite av pizza som blev över igår till frukost. Jag kollade på lite klipp en stund också. Efter det gjorde jag rent i katt lådan och sen blev det att slänga skräp. De var verkligen snöstorm ute idag. Det kommit massa snö natt också. Det var även halt ute. Provade att göra varm choklad med kakao och socker. Det blev så gott. Senare idag fick svar från testet. Det var negativt som tur var. Jag har städat lite extra fint i badrummet idag. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Nu kollar jag på tv. rack för en stund sen kaffe. Blir att gå sova redan snart. Jag börjar bli så trött. Fick ändå inte så mycket se på heller. Så kan man lika gärna gå sova tidigt.  

         


Av Malin - 18 januari 2022 21:26

Jag gick upp en skaplig tid för att hålla koll på om jag skulle få något svar från testet. Efter jag vaknat åt jag mammas kräm till frukost. Den var god. Jag kollade även på lite klipp. Sen blev det att slänga lite skräp och tog lite luft. Tog även en lite promenad runt huset. Det var lite små kallt ute. Men ändå skönt att få lite luft. Jag hade lite huvudvärk och det gick nästan över när jag fick lite luft. Efter det blev det äta lunch som vi fick av mina föräldrar igår. Drack även lite te också. Testet skulle ta 48 timmar. Så får nog svar i morgon på dagen. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det har jag kollat på klipp. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova.  

     

Idag var det 10 år och 11 månader med min älskade Daniel. <33


Av Malin - 17 januari 2022 21:28

Idag gick jag upp en skapligt tid. Idag blev det inte att fixa mig. Valde att ha på mig pyjamas hela dagen. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Pappa var snäll och lämnade en god macka från prisen till mig och björnbärskräm som mamma har gjort också. Pappa hade lämna testet innan också. Jag bara kollat serie och fixat det vi ska hämta när vi ska stor handla när jag är frisk. Senare fixade vi med kvälls maten och sen blev det lugnt kväll fram för tv. Blev en semla och kaffe också förut. Blir att sova snart. Så jag blir frisk fort. Hoppas testet kommer i morgon också.  

   

Av Malin - 16 januari 2022 21:25

I morse gick upp en skapligt tid. För att verkligen känna efter hur jag mår och om jag skulle kunna jobba i morgon. Så jag tog fram och tog på mig lite mys kläder. Efter det blev det att slänga skräp. När jag var klar med det så fixade jag lite frukost. Efter det blev det att gå ner med lite tvätt. När jag var klar med det så kom mamma med ett riktigt test. Som pappa får lämna in i morgon. Man kunde ställa de i kylen en dag så det skulle hålla sig. Det lika bra att ta ett sånt test också. Jag märkte att jag fortfarande är lite små förkyld. Det rinner inte men jag låter lite täppt. Mamma köpte lite semla tills oss. För jag var så sugen på det några dagar. Dom som var klara var helt slut i både mat affären i stan sa hon. Men att göra egen är ju ändå extra gott. Vi fick även lite mat som dom hade fått över. Så det var ju snällt. Så jag kollat på olika klipp hela dagen och små fixat med olika saker hemma. För jag är ändå ganska pigg. Efter kvälls maten blev det att ta en dusch. Sen fick det bli kolla på tv och fikat lite semla. Det var året första semla idag också. Blir att kolla lite klipp innan jag ska sova.  


               


Av Malin - 15 januari 2022 21:03

Igår blev det att gå upp tidigt. För började tidigare igår. Efter jag hade vakat blev att fixa mig lite och sen gjorde jag lite te. Senare blev det att ta bussen. Bussen var sen igår och så blåste det storm ute. Det blåste också på natten hörde jag. Det var riktigt kallt ute igår. Det var ganska lugnt igår. När jag var på väg hem så började jag bli lite snorig. Jag trodde jag blev det för var så kallt ute. När jag kom hem köpte vi hem lite kvälls mat och kolla på klipp en stund. Efter det tog jag ett bad och sen en dusch. För jag tänkte kunde hjälpa att må bättre och jag frös lite. Men jag har inge feber. Konstigt nog. Jag blev mer snorig under kvällen. I torsdag och och fredags morgonen kände jag lite av att hade ont i halsen och hes. Men bara på morgonen. Men det gick över när jag drack te och honung i. Jag la mig tidigt igår efter talang. För se om jag skulle må bättre.   

              

I morse gick jag upp en skapligt tid. Jag var fortfarande förkyld. Jag vaknade flera gånger i natt. Jag bara snorig idag. Jag som skulle ta 3 an sprutan och influensan sprutan idag med jobbet. Men jag får bytta tid till en annan datum när jag var frisk. Jag som var så taggad att ta den idag. Så blev att ta det lugnt här hemma. Senare efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Senare kom mina föräldrar med ett snabb test och det var negativt. Jag bara kollat klipp idag. Senare fixade vi med kvälls mat. Nu kollar jag på serie en stund innan jag ska sova.  

   


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10 11
12
13
14
15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards