prinsessanmalin

Alla inlägg under december 2021

Av Malin - 12 december 2021 17:10

Igår blev det fullt upp. Jag gick upp rätt tidigt och sen fixade jag mig efter jag hade vaknat. När jag vaknade såg jag att det snöade ute. Senare gick jag till bussen och där träffade jag min kompis. Vi skulle gå på julmarknad och vi träffade andra kompisar på stan. Vi passade även på att fira mig där också. Det slutade snöa när vi kom fram till stan. Innan vi kollade på marknaden så gick vi till en second hand butik. Jag fick gratis kaffe och pepparkaka av bussbolaget som var där. Dom visade en nya bussen. Efter vi hade kollat lite stund på marknaden så gick vi åt lite. När vi var klar med det så kollade vi i affärer och på marknaden igen en stund. När vi kände oss klara så tog vi bussen hem. Vi var där nästan tills det skulle stängas. Men tur så hann jag hem innan det blev mörkt. Så det var skönt. När jag kom hem blev det att fixa med lite olika saker. Jag fick ett julkort av e vän igår också. Jag öppnade även kalender och titta på julkalendern när jag kom hem. senare fick det bli att göra lite kvälls mat. Efter det kollade jag serie en stund och sen blev det att kolla på tv tills jag skulle sova. Truls vaknade mitt godis igår hehe. Därför jag inte bloggade igår var för jag inte fick upp bilderna på datorn först och sen blev jag väldigt trött också.  

               

   

 

Idag gick jag upp en skapligt tid. Jag fixade mig och sen blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på kalender och så tände jag lite ljus. Senare blev det att gå ner med tvätten. Då kom även mina föräldrar. Vi åkte gjorde lite ärenden och sen blev det att äta lite sen lunch. När vi kom hem blev det att hämta tvätten så hann bli klar medans vi var borta. När vi kom hem blev det fixa lite med tvätten och lite annat. Jag tog även fram kläder tills i morgon. Jag öppnade också kalender. Efter det har jag kollat lite klipp och sen tog jag en dusch. Truls fick en ny katt korg av min mamma. För deras katter inte använder den och Truls älskar den. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova.  

             

                                  Idag är de tredje advent. Hoppas ni har en mysig dag idag.<33



Av Malin - 10 december 2021 22:33

Idag gick jag upp lite tidigare. Jag fixade mig och sen blev det att öppna kalender. När jag var klar med det blev det att fixa frukost och kolla på julkalendern. Sen blev det att ta bussen. Chokladen fick vi av en av barnen igår. Jag fick en  blomma idag av ett annat barn. Så snällt så. Blev lite fika på rasten också som var i från igår. Det var rätt lugnt idag. Innan jag åkte hem blev det att göra ett ärende. Det var små slaskigt ute idag och små kallt. Men det hade kommit lite mer snö på natten också. När jag skulle hem så var det rätt halt också. När jag kom hem blev det att fixa lite olika saker och sen blev det att fixa lite kvälls mat. Jag kollade på klipp en stund också. Efter det blev det att ta en dusch. Vi kollade nyss på idol ocj jag åt popcorn. Det var så länge sen jag fixade popcorn. Nu blir det att gå sova.  

         

 

 Det är ingen vanlig dag idag för det är min namnsdag idag hurra hurra. Det är även Nobeldagen idag.<33


Av Malin - 9 december 2021 21:20

Idag fick jag också sova lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och sen öppnade jag kalender. När jag var klar med det blev det att fixa frukost och kolla på julkalendern. Sen blev det att ta bussen till jobbet. Barnen fick pizza idag. Det blev fullt upp idag. Vi firade lucia idag redan Jag var en snögubbe idag. Även tidningen var där och fotade oss. När dom sjöng klar blev det fika och korv med bröd. Vi sjöng ute så att föräldrar kunde titta. Men det var så kallt ute. När jag kom hem blev det att fixa kvälls mat. Efter det blev det kolla på klipp. Nu kollar jag på serie innan jag ska sova.  

   

Av Malin - 8 december 2021 22:50

I dag fick jag sova lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen fixade jag även frukost. Jag kollade även på julkalendern. Efter det blev det att öppna kalendern. Sen blev det att gå att slänga skräp och gå till bussen. Det var rätt kallt idag med. Det har varit en lugn dag idag. När jag skulle hem fick jag åka med en jobba kompis till stan. För hon skulle dit och jag skulle med också dit idag. När jag kom hem blev det att fixa kvälls mat och sen kollade jag på klipp en stund. Efter det tog jag en dusch. När jag var klar med det blev det att fortsätta att kolla på olika klipp. Nu blir det att gå sova.   

 

Av Malin - 7 december 2021 22:11

I dag fick jag sova lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och öppna kalender. När jag var klar med det blev det att äta frukost och kolla på julkalendern. Senare blev det att ta bussen till jobbet. Det varit en lugn dag idag. Men blev en sen dag idag. Det var så kallt idag med. När jag kom hem blev det att fixa kvälls mat och kolla på olika klipp. Vi fick en julkort idag av en kompis idag. Senare blev det att se en serie. Nu blir det att sova.  

   

Av Malin - 6 december 2021 22:39

I morse blev det att gå upp rätt tidigt. Men fick börja lite senare idag. Jag fixade mig och sen öppnade jag kalender. När jag var klar med det blev det att fixa frukost och kolla på julkalendern. Efter det blev det att gå till bussen. Idag var det riktigt kallt ute. Tur tog jag med lite kaffe som blev över i morse. Så jag kunde värma händerna också. Jag kom lite tidigt på jobbet. Så det blev en kopp kaffe till innan jag började. Det har varit sån lugn dag idag. När jag kom hem var så trött. Men när jag hem blev det att fixa lite kvälls mat ändå. Vatten får jag aldrig ha i fred heller hehe. Jag kollat på olika klipp hela kvällen. Nu blir det att gå sova.  

       

Av Malin - 5 december 2021 21:47

Idag blev det fullt upp. Jag gick upp tidigt för att gå ner med tvätten. När jag kom ner var det någon som hade tagit tvätt tiden. Hon sa att hon inte trodde det skulle komma någon. Jag sa att det här är min tid. Jag sa klockan 8.00 måste jag få tvätta. För dom hade lagt ner en tvätt redan. Hon bad om ursäkt. Men jag var tvungen att vänta. Så jag gick la mig en stund. Klockan 8.00 fick äntligen tvätta min tvätt. Men hon var inte helt klar. Dom hade massor med tvätt. Tur för dom att jag inte hade så mycket tvätt. När jag var klar med det blev det att ta en dusch. Efter det blev det att fixa lite frukost och tända andra ljuset. Nu är det andra advent. Jag kollade även på julkalendern och lite annat. Efter det blev det att öppna kalender. Sen blev det att fixa mig lite. Senare kom pappa och hämtade oss. För vi skulle fira mig hos mina föräldrar. Det kom släkt från min släkt sida och några från min sambos släkt sida. Vi fikade massa gott. Pappa gjorde så god marängtårta och bjöd på. Så det blev en bra firad dag idag för mig. Blev så nöjd med allt. Vi åkte med svärmor hem. När vi kom hem blev det att fixa lite med olika saker och tog även fram kläder tills imorgon. Senare fixade jag med kvälls maten. Till tv myset blev det äta tårta som vi fick ta en bit med oss hem och dricka. Nu blir det att gå sova.  

       

                               Idag är det andra advent. Hoppas ni har en mysig dag idag.<33

       

Av Malin - 4 december 2021 22:50

Idag gick vi upp rätt skapligt tid. Jag hade på mig pyjamas rätt länge idag. Det så skönt att gå runt med det här hemma. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Jag tände lite lus också. Det var så kallt på morgonen här inne. Jag kollade på julkalendern och andra klipp. Efter det blev det att öppna lite kalender. När jag var klar med det blev det att slänga lite skräp innan det blev mörkt. Så då tog jag på mig lite mys kläder istället.  Har även små fixat lite här hemma. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Till maten blev det att dricka lite vin. När jag var klar blev det att fixa lite julpynt här hemma. Efter det blev det att kolla lite olika serie. Blir att sova om en stund. För i morgon blir det fullt upp.  

                   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards