prinsessanmalin

Alla inlägg under november 2021

Av Malin - 22 november 2021 21:57

Idag blev att gå upp tidigt idag. Jag fixade mig lite och sen blev fixa buss kortet. Blev att ta bussen till jobbet idag. Det var väldigt isigt och frost ute idag. Det var även halt ute. Så det var tur att jag tog bussen. Det var 5 minus i morse. Det var väldigt lugnt idag. Många som är sjuka just nu. Jobbade lite längre idag. Innan jag åkte hem blev det att göra lite olika ärenden. Sen tog jag bussen hem. Då kom det massor med snö. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det kollade jag på en film. Blir att gå sova snart.  

     

Av Malin - 21 november 2021 21:46

Vi gick upp rätt skaplig tid idag med. Efter jag hade vaknat blev det att ta en dusch. När jag var klar med det tog jag fram kläder tills idag och i morgon. Efter det blev det att slänga skräp och gå ner med tvätten. Medans jag väntade på att den skulle bli klar blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på olika klipp. Vi har dammsugit och torkat golven också. Jag har även fixat med annat också här hemma. Senare blev det att hämta upp tvätten. När  jag blev klar med det så blev det att fixa lite kvälls mat. Helgen gick så fort igen som vanligt. Nu blir det att kolla tv en stund till innan jag ska gå sova snart.   

       

Av Malin - 20 november 2021 22:46

I morse gick vi upp rätt skapligt. Blev att fixa mig lite och sen blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på klipp en stund. Sen har jag fixat med olika saker hemma. Blev en lugn dag här hemma. Senare köpte vi mat hem. Sen har jag kollat på serie hela kvällen. Blir att kolla en stund till innan jag ska gå och sova.  

     

Av Malin - 19 november 2021 21:24

Igår blev det att också att sova lite längre. Så skönt så. Efter jag hade vaknat blev att fixa mig lite och sen blev det att fixa lite frukost. Jag kollade på klipp en stund. Sen blev det att cykla till jobbet. Det var inge bra cykel väder igår. Det var så halt. Märkte inte det först. Så halkade med cykel. Men det gick bra. För det var även så soligt ute. Såg en till som gjorde samma sak med sin cykel. På jobbet var det så lugnt. Blev god ficka på rasten idag med. Innan jag åkte hem igår blev det att handla lite. Men jag åkte försiktigt hem och ibland gick jag också. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att kolla serie och sen la jag mig rätt tidigt. För jag var så trött.  

        

                               Igår var det 10 år och9 månader med min älskade Daniel.<33


Idag gick jag upp tidigare. Jag fixade mig. Efter det blev det att fixa lite frukost. Jag kollade på lite klipp också. Tänkte först ta bussen men gick ut och kollade om det var halt. Men det var inge halt idag och inte så kallt ute. Igår var det kallare. Så det blev cykel. Men gick lite med cykel ändå. Blir att ta buss nästa vecka. Så jag ska kolla upp lite saker först. Det var en lugn dag idag med på jobbet. Fick sluta tidigare. Så jag passa på göra ärenden innan jag åkte hem. Det började blåsa rätt mycket också. Hann hem innan det blev helt mörkt också. Så det var skönt. När jag kom hem blev det att fixa kvälls maten och sen fick det bli att ta en dusch. Det blev fina bilder i morse och när jag var på väg hem. Det blåser massor fortfarande. Nu kollar jag på idol och snart blir det att sova. Så nu säger jag god natt och trevlig helg mina vänner.  

       

Av Malin - 17 november 2021 21:21

Fick lite sovmorgon idag igen. Jag tog även fram kläder som jag skulle ha på mig idag. Efter jag hade fixat mig klart blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på lite klipp en stund. Senare blev det att cykla till jobbet. Det varit ganska lugn dag. Senare på dagen blev det jätte kallt ute. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det tog jag en dusch och sen blev det att kolla serie en stund. Bilderna är inte från idag. Det blir snart att gå sova för min del.  

   

Av Malin - 16 november 2021 22:30

Fick sova lite längre idag. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig inför jobbet. Vi skulle ha höstfest. Så jag klädde ut mig till en dödskalle. Jag tog med mig vanliga kläder också som jag bytte om till när jag hade rast för då var festen ändå slut. När jag var klar fixade jag frukost. Jag kollade på klipp en stund. När jag kom jobbet började festen. Vi hade disco och lite olika lekar. Vi åt lite fika och snacks. På rasten fick vi massa gott som blev över. Efter lunchen fick vi en god tårta. Dagen idag gick fort. Innan jag åkte hem blev det att handla lite. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att kolla serie en stund. Senare blev det att cykla till kören. När jag kom hem blev det att kolla serie en stund till och nu blir det att gå och sova.  

         


Av Malin - 15 november 2021 22:11

I morse blev det att gå upp tidigt. Jag fixade mig och sen blev det att ta lugnt en stund. Senare blev det att slänga skräp. När jag kom på jobbet hade vi lite strömavbrott men tur kom det en kille och fixade det. Trodde att ingen var där först det var så mörkt. Det vart full upp idag. Det varit en konstig dag idag. För även lunch inte kom först men till slut fick vi maten till jobbet. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och sen har ja kollat på olika klipp. Bilderna är i från i morse. Nu blir det att gå sova.  

   

Av Malin - 14 november 2021 21:55

Igår blev det fullt upp. Jag gick upp en skaplig tid. För att fixa mig och sen blev det att fixa frukost. Jag kollade även på några klipp en stund. Senare kom pappa och hämtade mig. Efter det hämta vi min sambos på hans jobb. Sen blev det att åka till Eskilstuna för det var bo mässa där. Vi träffade även på Karl Fredrik där. Vi fikade där också. När vi hade kollat runt lite klart blev det att åka hem. Blev att ta lugnt en stund. Senare fixade jag med kvälls maten. Efter det kollade jag klipp en stund. Senare blir det att gå på konsert. Vi fick en inbjudan av LBSB. Så det var så snällt av dom. När vi kom hem blev det vara uppe en lite stund bara. Jag blev så trött när jag kom hem. Men vi haft en sån bra dag igår.   

                          

Idag gick också upp en skaplig tid. Efter jag hade vaknat blev det att ta en dusch. När jag var klar tog jag på mig mys kläderna och sen blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även lite klipp en stund. Senare blev det att gå ner med tvätten. Efter det har jag små fixat med olika saker här hemma. Senare blev det att hämta upp tvätten och hänga upp den. Så det varit mest en lugn dag här hemma. Idag är det även farsdag. Grattis till alla pappor idag.  Efter jag hade fixat kvälls maten blev det att kolla olika klipp. Nu blir det att gå sova. Skönt att sova tidigt ibland.  

           

                               Grattis bästa pappa på farsdag hoppas du får en bra dag idag.<33



Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards