prinsessanmalin

Alla inlägg under september 2021

Av Malin - 22 september 2021 21:51

Idag gick jag upp ungefär samma tid som igår. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen blev det att fixa lite frukost. Jag tog även fram det jag skulle ha på mig idag. När jag åt kollade jag på serie en stund. Sen cyklade jag till jobbet. Det var så soligt på morgonen. Idag har vi haft en mysig ute dag. Men senare blev det kallt ute. På rasten fanns det massa gott idag. När jag kom hem blev vi hämtade av min sambos bror. För vi skulle hämta våran mat som vi har stor handlat. Vi köpte även shop shop med oss hem. Vi åt maten först och sen packade vi upp allt. Efter det tog jag en dusch. Nu blir det att kolla lite klipp tills jag ska sova.  

         

Av Malin - 21 september 2021 22:46

Jag gick upp rätt tidigt idag. Så efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. Efter det blev det att fixa frukost och kolla på serie en liten stund. När jag cykla till jobbet idag var det jätte kallt ute. Det har varit en jätte lugn dag idag. När jag kom hem blev det att fixa att något att äta. Efter det blev det att kolla på klipp och sen tv en stund. Nu kollar jag på serie. Men jag ska sova snart.  

     

Av Malin - 20 september 2021 21:19

I lördags blev det fullt upp. Först sov vi ut lite och sen blev det att fixa lite frukost. Blev att kolla lite klipp också. Senare köpte vi biljetter av en privat person till konsert till Emil Assergård. För dom var slut såld i butiken. Men vi hade inte tänkt att gå först. För att min sambo har träffat han redan. Det var lite rea också. Så senare blev det att fixa sig lite fin. Det var så länge sen man klädde upp sig. Vi bokade bord också. Tur att det fanns bord kvar. Vi åt mat är först. För maten vi åt var det rea på just den dagen. För den butiken fyllde år. Maten var så god. Innan Emil sjöng var det en dj som fixade lite musik. Vi hann inte ta bild med han. För han gick till hotellet på en gång. För han fick migrän. Men vi kom hem sent. Så det var bara att gå lägga sig när vi kom hem.   

                               

                                     I lördags var det 10 år och 7 månader med min älskade Daniel.<33


I söndags tog vi lång sovmorgon och sen blev det att fixa sig lite. För att gå ner med tvätten. Efter det blev det att fixa lite frukost och kolla på lite klipp. När jag var klar med det blev det att slänga skräp och hämta tvätten. Senare blev att kolla klipp en stund till. Efter det blev det att fixa lite kvälls mat. När jag var klar med det blev det att ta fram kläder tills idag och sen tog jag en dusch. Efter det blev det att kolla på klipp tills jag skulle sova.   

      

Idag blev att gå upp tidigt. Det var så mörkt och kallt när jag vaknade. Så hösten är verkligen här. Idag var det fullt upp. Innan jag åkte hem blev det att handla lite. När jag kom hem blev det att fixa mat lista som vi ska handla till och sen blev det att äta lite. Efter det blev det att kolla på klipp. Nu blir det att kolla på tv tills jag ska sova eller serie. Får se hur det blir.  

   

     

       

 

 


Av Malin - 17 september 2021 21:50

Idag gick jag upp rätt tidigt. Det var kallt och mörkt idag med. Efter jag hade fixat mig blev det att äta lite frukost och jag kollade en serie liten tänd. Jag hade tänt lite ljus. Senare cyklade jag till jobbet. Det var en lugn dag idag. Vi har beställt en ny mobil idag. Efter som vi kan bytta våran mobil mot den. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det tog på lite värme här hemma. Det var så kallt inne också. När jag var klar med det tog jag ett varmt bad. Efter det har jag bara kollat på tv och det får bli till jag ska sova. Men jag börjar redan bli trött. Så nu säger jag trevlig helg på er alla och god natt  

              

Av Malin - 16 september 2021 22:22

Idag när jag skulle gå upp var det mört ute. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och sen åt jag lite frukost. Senare blev det att cykla till jobbet. Idag var det så kallt ute. Det varit ganska lugnt idag. En familj på jobbet bjöd på rabarberpaj och vaniljsås till alla oss fröknar. Det var så snällt. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Sen blev det ta det lugnt och kollat på olika klipp. Nu kollar jag serie tills jag ska sova. Blir att sova snart.  

         

Av Malin - 15 september 2021 22:08

Idag blev det att gå upp ganska tidigt som i går ungefär. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och sen fixa lite frukost. Sen blev det kolla lite klipp en stund. Senare blev det att cykla till jobbet. Det varit soligt idag med. Men lite kallt i luften ibland. Det varit ganska lugn dag idag och dagen har gått rätt fort. Innan jag hem blev det att göra ett ärende. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och sen tog jag en dusch. Nu kollar jag på serie till jag ska sova. Jag är lite små trött nu.  

 

Av Malin - 14 september 2021 21:57

Idag fick jag gå upp ganska tidigt. Började tidigare idag. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och sen åt jag lite frukost. Senare blev det att cykla till jobbet. Det var så soligt idag med. Dagen har gått rätt fort idag. När jag hem fixade vi med kvälls maten. Efter blev det att kolla lite olika klipp. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova. Jag börjar bli trött nu redan.       

Av Malin - 13 september 2021 21:59

Idag blev det att gå upp så tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. När jag var klar tog jag det lugnt en stund. Senare blev det att slänga skräp och sen cykla till jobbet. Det blåste lite i morse. Senare kom solen fram men det var lite kallt i luften ändå. Det var ganska lugnt idag. Innan jag åkte hem blev det att göra ett snabbt ärende. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att se lite klipp. Nu blir det serie en stund innan jag ska gå och sova. Jag börja bli trött nu.  

   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards