prinsessanmalin

Alla inlägg under augusti 2021

Av Malin - 5 augusti 2021 21:34

Jag sov ut lite idag. Efter jag hade vaknat blev det att göra lite pannkaksfrukost. Blev att kolla serie en lite stund. Efter det blev det att spela in lite video idag. Jag laddade upp dom på kvällen. När jag var klar med det har jag fixat med lite olika saker. Det var fint väder idag också. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Nu kollar jag på serie tills jag ska gå och sova.   

   

 

 

 

 

 


Av Malin - 4 augusti 2021 22:26

I morse tog jag lite sovmorgon. Efter jag hade vaknat blev det att ta en promenad i solen. När jag kom hem blev det att fixa lite frukost. Efter det har jag fixat med olika saker här hemma. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att ta en dusch. Nu kollar jag på serie innan jag ska gå och sova.  

       

Av Malin - 3 augusti 2021 22:51

Vi tog lite sovmorgon idag. Efter vi hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Blev en lugn dag här hemma igen. Vi har kollat lite klipp och serie. Jag har även små fixat med olika saker. Idag köpte vi hem mat på ett ganska nytt ställe. Vi har aldrig köpt där förut. Nu kollar vi på tv tills jag ska gå och sova.  

 

Av Malin - 2 augusti 2021 22:15

Idag sov jag ut lite. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Blev en lugn dag här hemma idag. Jag var så trött och seg idag. Så jag bara kollat serie och små fixat lite med olika saker. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Nu kollar jag på tv tills jag ska gå och sova.   

     

Av Malin - 1 augusti 2021 22:30

Det var fullt upp igår. Först gick jag upp rätt tidigt och fixade mig. Jag packade lite och sen blev det äta lite frukost. Efter det kom mina föräldrar och hämtade mig. Vi åkte bil rätt långt så vi köpte lite att äta. Vi skulle till Norrtälje. Efter det firade min kusin som har fyllt år. Vi fick massa gott där. Men det var rikigt dåligt väder. Det regnade massor och åskade gjorde det också. Senare åkte vi till hotellet vi skulle bo på. Efter åkte vi kolla runt stan. Sen blev det äta på hotellet. När vi klar med det drack vi drickar. Efter det var vi bara på våra rum. För vi så trött. Jag la mih rätt tidigt då.  

                          

I morse gick vi upp tidigt och fixade oss. Efter det blev lyx frukost. När vi var klar med det åke vi med en dagskryssning. Jag blev lite smått åksjuk. Innan vi åkte hem blev det att äta något litet, När jagg kom hem blev det att packa upp allt och sen blev det att äta lite. Efter det tog jag en dusch. Nu kollar jag på lite olika klipp. Det redan första augusti också. Idag blir det också att gå sova skapligt. För jag är jätte trött.  

                                     

 

           

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards