prinsessanmalin

Alla inlägg under augusti 2021

Av Malin - 14 augusti 2021 20:37

Idag fick vi gå upp tidigt. Vi fixade oss och sen kom svärmor hit. Vi väntade på att min mamma skulle komma. Sen åkte vi till tågstationen. För vi tog tåget till Stockholm. För min sambo hade fått presentkort att få vara fotomodell för en dag. Det har jag provat för några år sen. Vi var tvungna att åka tidigt för att komma dit i tid. Innan vi gick det kollade vi vart det var någon stans och sen blev det att äta frukost. Medans han var där borta kollade vi i affärer. När han var klar kollade vi mer i affärer och efter det fick det bli att äta lite lunch. Efter det medans vi väntade på tåget så köpte vi lite kaffe och kollade i en affär i närheten också. Innan vi åkte hem passade vi på att göra lite ärenden. När vi kom hem blev det att fixa något att äta. Nu kollar jag bara på serie. Vi alla var så trött idag och trött i fötterna blev vi. För vi har gått massor idag och långt. Blev en mysig dag idag. Vi passade på att gå i affär för vi ändå skulle till Stockholm. Det var konstigt väder idag. Men tur kom det inge regn. Det blåste mycket idag. Blir nog att sova snart.   

               

 

Av Malin - 13 augusti 2021 20:53

Blev att sova lite längre idag med. Efter det blev det att fixa mig och sen blev det att äta lite frukost. Sen blev det att cykla till jobbet. Det har varit så konstigt väder idag. Det varit en lugn dag idag med. Det började så klart att regna när jag var på väg hem. Så det var bara att ta på nya kläder när jag kom hem. Efter det blev det att fixa lite kvälls mat och sen fick det bli att ta en dusch. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova. Så nu säger jag god natt och trevlig helg på er alla.  

 

Av Malin - 12 augusti 2021 21:08

Idag med fick jag sova lite länge. För jag började lite senare idag. Efter jag hade fixat mig blev att fixa lite frukost. Idag var det jätte varmt ute. Men senare kom det massor med regn och sen kom solen igen. Idag med var det lugnt. Innan jag åkte hem blev det att handla lite. När jag kom hem blev det att ta lugnt ett tag. Sen blev det att äta lite. Nu kollar jag på serie tills jag ska sova.  

 

Av Malin - 11 augusti 2021 22:26

Idag fick jag sov lite längre. Började senare idag. Efter jag gick upp fixade jag mig och sen åt jag frukost. Det har varit en lugn dag idag. Det var soligt på morgonen och sen har det varit regnit väder. Det små regnade när jag skulle åka hem. När jag kom hem blev det att fixa lite med olika saker och sen blev det att fixa med kvälls maten. Efter det blev det att ta en dusch. Nu kollar jag på serie tills jag ska gå och sova.  

   

Av Malin - 10 augusti 2021 22:07

I morse blev det att gå upp tidigt igen. Jag fixade mig och sen blev det att fixa lite frukost. Det var ganska bra väder på morgonen och senare kom det massor med regn. Det var lugnt idag med. När jag skulle åka hem kom det jätte lite regn. När jag kom hem blev det att fixa kvälls maten. Efter det blev det att kolla på lite klipp. Blir att gå sova snart.  

 

Av Malin - 9 augusti 2021 21:28

Idag gick jag upp tidigt. För idag började jag jobba igen. Nu är semstern tyvärr slut. Men det kul att träffa alla igen. Dom som har kommit tillbaka. Men det var lugnt idag. Skönt med en lugn start att börja med. Det var soligt på morgonen och efter lunch kom det massor med regn. Det kom lite åka också. Senare blev det bättre väder. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten. Efter det blev det kolla serie en stund. Nu kollar jag på tv en stund. Nu är jag trött så det blir att gå sova snart.   

   

Av Malin - 8 augusti 2021 22:01

Igår blev det fullt upp. Jag gick upp en skaplig tid och fixade mig lite. Efter det blev det att äta lite frukost och kolla på lite klipp. Senare blev hämtade. För vi skulle hem till mina föräldrar. För vi skulle ha lite kräftfest. Min bror och hans fru var med också. När vi kom dit blev det att äta grillad mat. Det var så gott. Efter det blev det att fika lite. Det regnade hela dagen igår. Så vi fick vara inne hela dagen. Vi spelade Uno en stund och det var kul. Senare blev det att äta massa gott. Vi åt lite räkor och lite annat. Vi drack gott också. Senare hämtade min sambos bror oss. När vi kom hem var vi upp en stund bara och sen la vi oss. 

        

Idag gick jag upp rätt skaplig tid. Jag fixade mig lite och sen fick det bli lite gröt frukost. Blev att kolla lite klipp en stund. Sen tog jag cykel och gjorde ett snabbt ärenden. När jag kom hem blev det att fixa lite saker inför i morgon. Tog även fram kläder tills i morgon. Efter det gick jag ner och slängde lite skärp. Då kom det lite regn. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det tog jag en dusch. Blir att gå sova snart.  

        

Av Malin - 6 augusti 2021 22:20

Idag gick jag upp en skaplig tid. Jag fixade mig lite. Efter det blev det att fixa lite saker i köket. När jag var klar med det blev det att gå ner med lite tvätt. Efter cyklade jag och gjorde lite snabba ärenden. När jag kom hem blev det att äta lite. Efter det blev det att dammsuga och torka golvet. Har även fixat lite med mina jordgubbar också. Senare blev det att hämta upp tvätten och sen blev det att fixa lite kvälls mat. Idag har jag prova en finsk pirog för första gång. Efter det blev det att ta en dusch. Nu kollar jag på serie tills jag ska sova.   

                       

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards