prinsessanmalin

Alla inlägg under juli 2021

Av Malin - 20 juli 2021 21:31

Idag gick vi upp en skaplig tid. Vi fixade oss och sen hämtade mamma oss. För vi skulle hämta det vi har stor handlat. Innan vi gjorde det så gjorde vi ärenden. Vi åt lite på max också. När vi kom hem blev det att packa upp allt fort. För det var så vart. Efter det blev det att ta cykel till stan och göra lite snabbt ärenden. När jag kom hem såg vi på film. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Senare blev det lite kväll mellis. Jag hade huvudvärk förut men det hjälpte att äta lite och dricka lite kaffe. Behövde lite kaffe för jag hade inte druckit något idag. Blir att kolla på tv en stund till innan jag går och sover. Börjar bli lite trött.  

         

Av Malin - 19 juli 2021 22:34

Blev att sova ut lite idag med. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och fixa lite frukost. När jag var klar med det fixat jag med matlistan. Senare blev det att slänga lite skräp. Efter tog jag min cykel och gjorde lite ärenden. När jag kom hem blev det att fixa lite här hemma. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Nu kollar jag på tv tills jag ska gå och sova.  

 

Av Malin - 18 juli 2021 22:24

Idag sov jag ut lite. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite att äta. Senare blev vi hämtade mina föräldrar.  Vi åkte till Stallarholmen. Vi var hemma svärmor lite snabbt och sen var vi på loppisar. Blev även att fika lite. När vi kom hem blev det att ta det lugnt en stund. Senare blev det fixa lite kvälls mat och sen fick det bli att ta en dusch. Nu kollar jag på serie tills jag ska gå och sova.   

 

                                Idag är det 10 år och 5 månader med min älskade Daniel.<33

Av Malin - 17 juli 2021 20:20

Idag gick jag upp tidigt för att fixa mig lite och sen blev det äta lite frukost. Jag kollade på klipp lite stund. Senare åkte vi med moster och mamma. Först köpte vi blommor. För vi skulle fixa med några olika gravar inom släkten. Vi var på lite olika ställen. Vi var även på olika loppisar och en outlet affär. Innan vi gick i affären så blev det en sen lunch. Vi drack även kaffe också. Det var så varmt idag. Tur hade vi varsin vattenflaska med oss. Blev en lite mini utflyt idag. Innan vi åkte hem blev det att handla lite mat och lite annat. Jag kollade på en film förut. Nu blir serie tills jag ska gå sova. Jag börjar bli redan trött nu. Men det varit fullt upp idag och så var det nog värmen.  

         

Av Malin - 16 juli 2021 22:08

Jag sov ut lite idag. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen blev det göra lite frukost. Jag kollade lite på olika klipp. När jag var klar med det gick jag ner med lite tvätt. Sen tog jag cykel och gjorde lite ärenden. Det var lite svalare ute idag. När jag kom hem blev det att tvätta lite sängkläder och handdukar. Efter det blev det att äta lite och kolla på film. Senare blev det att ta en dusch och bädda rent till sängen. Blir att gå sova om en stund. Ska kolla på tv en stund till. 

             


Av Malin - 15 juli 2021 23:05

Sov lite längre idag. Efter jag hade vaknat blev det att fixa sig mig lite och sen blev det att fixa lite frukost. När jag var klar med det så gick jag ut på våran ute plats en stund. Jag drack lite kaffe där. När jag var klar med det blev det att gå ut och slängde lite skräp. Sen har jag bara fixat lite här hemma. senare blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det fick det bli is kaffe istället för vanligt. Det godare nu när det är så varmt ute. Snart blir det att sova.   

          

Av Malin - 14 juli 2021 21:53

Efter jag hade vaknat fixade jag mig lite. När jag var klar med det blev det äta lite pannkaksfrukost. Senare blev det att drick min kaffe ute på våran ute plats. Det varit en lugn dag här hemma. Senare fixade jag med kvälls maten och efter det fick det bli att ta en dusch. Nu kollar jag på serie tills jag ska gå och sova.  

   

Av Malin - 13 juli 2021 21:22

Jag gick upp en skaplig tid idag med. Efter jag hade fixat mig blev det att fixa lite frukost. Jag kollade lite stund på några klipp. Senare blev det att spelain om en video och sen laddade jag upp dom jag hade kvar att ladda upp. Efter det gick jag ut på en lite promenad. Skönt att komma ut lite. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Nu kollar jag på tv tills jag ska gå och sova.  


 

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards