prinsessanmalin

Alla inlägg under juni 2021

Av Malin - 13 juni 2021 22:20

I morse gick jag upp tidigt för att gå ner med tvätten. Efter det gick jag och la mig en stund till. Senare blev det att gå ner och slänga lite skräp. Efter det blev det att hämta tvätten. När jag kom upp blev det att hänga upp tvätten och sen blev det att fixa lite frukost. När jag var klar med det tog jag på mig lite sommar kläder. För det var så varmt ute. Efter det gjorde jag ärenden på stan. När jag kom hem blev det att ta det lugnt ett tag. Senare fixade jag med kvälls maten. Efter det blev det att ta en dusch. Nu kollar jag serie tills jag ska gå och sova.  

                       


Av Malin - 12 juni 2021 23:12

Igår fixade jag mig som vanlligt efter jag hade vaknat och jag tog även duscha också. Senare blev det att cykla till jobbet. Det var en rätt lugn dag igår på jobbet. Det var soligt på morgonen. Senare när jag skullle hem kom det hem. Men då kom det luite regn. Näfr jag var nästa hemma kom det massor med regn. När jag kom blev det att packa och fixa det sista. Efter det kom min bror och hans fru. Dom hämtade oss. För vi skulle sova över hos mina föräldrar.  Vi skulle fira min mamma och min brors fru som har fyllt år. Moster var också där igår. Vi åt grillat mat och drack massa gott. Till efterrätt blev jordgubbar och glass. Blev även lite kaffe. Vi gick även och matade kossorna också som bor nära mina föräldrar. På kvällen kom myggen. För vi satt ute hela kvällen. Senare blev det att gå lägga sig. Men det vart trevligt igår.  

 

 

              

Idag efter vi hade vaknat blev det att äta lite frukost. Efter det åkte vi och handlade. Det var så länge sen vi var inne in den affären. Senare åt vi grillat korv mec bröd till lunch. Efter det blev det att fika lite jorgbbubbar med glass. När vi hade fikat klart kom det oväder. Det regnade och blåste. Det var så kallt. Efter det åkte vi hem. Idag fyller Truls år också. Så köpte lite extra god godis till han. Senare packa upp allt och sen fick det bli att fixa något att äta. Efter har jag bara kollat serie. Blir att göra det tills jag ska gå och sova.  

     

       Idag fyller våran favorit Truls 11 år. Grattis till dig från din familj och vu älskar dig gubben.<33

Av Malin - 10 juni 2021 22:53

När jag vaknade i morse var jag rätt trött. Men jag fixade mig och senare cyklade jag till jobbet. Det har varit fullt upp idag. Det har varit jätte varmt idag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att kolla lite serie. Nu blir det att gå och sova.  

     

                             Igår vart det 10 år sen jag tog studenten. Vad åren går så fort.<33

Av Malin - 9 juni 2021 22:50

Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. Fick jobba idag. På jobbet hade vi sommarfest. Vi hade tema huvudbonad. så vi gjorde olika leka och fikade lite. Till lunch grillade vi hamburgare. Senare fick dom glass också. Så det var ändå mysigt att få jobba idag. Vi fick varsin jordgubbsplanta av våra stora barn som ska sluta snart hos oss. Så det var snällt. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls maten och sen fick det bli en dusch. Efter det blev det att kolla serie en stund. Nu ska jag sova för jag är så trött nu.  

                 


Av Malin - 8 juni 2021 22:13

Efter jag hade vaknat idag blev det att fixa mig lite. Idag var det ingen sol men det var så kvavt ute. När jag cyklade i morse så jag en harre när där vi bor och lite längre bort såg jag två till. Dom vart inte så rädd för mig heller. Det varit fullt upp idag. Vi fick bubbel av en av barnen idag. Så snällt så. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten. Efter det tog jag fram kläder tills i morgon. Nu kollar jag serie och snart blir det att gå och sova.  

               

Av Malin - 7 juni 2021 22:11

När jag vaknade i morse var jag lite små trött. Tur att det var soligt och varmt idag. Det var ganska lugnt idag. Senare kom det massa regn. Tur så slutade när jag skulle hem. Men det var så kvavt ute. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten. Efter det blev det att kolla serie. Nu blir det att gå sova. Jag är så trött nu.  

 

Av Malin - 6 juni 2021 22:46

Jag gick upp en skaplig tid idag med. Det så ljust på morgonen så det lite svårt att sova då. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Efter det tog jag fram lite kläder. Senare kom mina föräldrar vi åkte på två loppisar och sen fikade vi där. Efter det handlade vi. När vi kom hem blev det att gå ner med tvätten. Efter tvätten blev det att ta fixa lite kvälls maten. När jag var klar med det ta en dusch. Efter det kollade jag på olika klipp. Nu ska jag gå och sova. Kvälls bilden är i från igår. 

     

                   Ni får ha en trevlig nationaldag alla mina vänner nu. Önskar Truls med familj.<33

   

                                 Ni får ha en trevlig nationaldag alla mina vänner nu.<33 


Av Malin - 5 juni 2021 21:44

Jag gick upp en skaplig tid i morse. Blev att fixa lite frukost efter jag hade vaknade i morse. När jag var klar med det fixade jag mig. Jag har bara varit hemma idag. Så jag har fixat lite här hemma och tagit det lugnt. Jag fått året första myggbett också såg jag. Senare fixade vi med kvälls maten. Det var så fint ute på kvällen idag. Nu kollar jag på serie tills jag ska sova. Förut åt jag lite choklad.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards