prinsessanmalin

Alla inlägg under maj 2021

Av Malin - 13 maj 2021 22:47

Vi tog sovmorgon idag med. Det var soligt och varmt idag med. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Senare blev det att fixa lite här hemma och lyssna på en podd. Efter det fick det bli att fixa lite kvälls mat. Jag gillar våran uteplats också. Det så fint där vid sjön. Nu kollar jag på serie tills jag ska gå sova.  

   

Av Malin - 12 maj 2021 23:10

Vi tog sovmorgon idag. Efter jag hade vaknat blev det att göra lite gröt frukost. Jag kollade lite serie också. Senare passade jag på att cykla i det fina vädret. Jag gjorde lite ärnden när det ändå var varmt ute. Det blåste lite bara. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten. Senare efter maten blev det att ta en dusch. Förut kollade jag på tv. Nu kollar jag på serie tills jag ska gå och sova.  

             

Av Malin - 11 maj 2021 21:31

Idag när jag vaknade var det jätte soligt ute. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. Senare blev det att cykla till jobbet. Det har varit en varm dag och fullt upp har det varit. Nu har jag ledigt i några dagar. Så härligt. Innan jag åkte hem handlade jag lite. När jag kom hem blev det att äta lite kvälls mat och sen blev det att kolla på tv. Blev att äta chokladdbollar idag. Det är chokladdbollen dagen idag. Blir att kolla på tv ett tag till innan jag ska gå sova och Truls är också med.  

         

Av Malin - 10 maj 2021 22:18

När jag vaknade i morse var jag lite små trött. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. Tur när jag cyklade till jobbet var det inget regn. Det kom regn senare på morgonen. Det varit ganska lugnt idag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det har jag kollat på serie. Nu blir det att gå sova lite.  

 

Av Malin - 9 maj 2021 22:43

Vi tog lite sovmorgon idag med. Efter vi hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Blev att kolla på olika klipp också. Efter det blev det att ta fram kläder tills idag och i morgon. Senare blev det att slänga skräp. När jag var klar med det blev det att gå ner med tvätten. Det har varit en lugn dag dag med. Senare blev det att fixa lite kvälls mat och sen blev det att ta en dusch. Efter det har jag kollat serie. Nu blir det att gå sova.   

     

Av Malin - 8 maj 2021 22:17

Vi tog sovmorgon idag. Efter vi hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Blev även att kolla på olika klipp. Blev en lugn dag här hemma. Har fixat här hemma och senare blev det att kolla på film. Efter det blev det att fixa lite kvälls mat. När vi var klar med det blev det att kolla på lite tv. N blir det nog att titta på film innan jag ska gå sova.   

 

Av Malin - 7 maj 2021 21:56

I morse efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. Senare blev det att cykla till jobbet. Det var så soligt på morgonen. Det har varit soligt till och från idag. Men det blev kallt när solen inte kom fram ibland. Det kom lite hagel idag också. Det var lugnt på jobbet idag. Innan jag åkte hem blev det att handla och göra ärenden. När jag kom hem blev det att äta lite kvälls maten. Efter det blev det att ta en dusch. Nu kollar jag på tv innan jag ska gå och sova. Även så är ju Truls med så klart. Nu säger jag gonatt och trevlig helg på er alla.  

               

Av Malin - 6 maj 2021 21:35

När jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. Senare blev det att cykla till jobbet. Den här gången regnade det inte på morgonen. Idag hade vi baklängesdagen på jobbet. När jag skulle hem kom det lite regn. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att kolla klipp och drack kaffe förut. Nu kollar jag på tv tills jag ska gå och sova.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards