prinsessanmalin

Alla inlägg under april 2021

Av Malin - 21 april 2021 21:45

Jag gick upp tidigt för att gå ner med tvätten. Efter det gick jag och la mig en stund till. Lite senare gick jag och slängde skräp. Jag hämtade även upp tvätten. Sen hängde jag upp allt och sen fixade vi oss. När vi var klara med det kom pappa och hämtade oss. Vi skulle hämta det vi har stor handlat. Men först gjorde vi olika ärenden och sen åt vi lite mat. Det var fint väder idag med. Tack så mycket pappa att du körde oss. När vi kom hem blev det att packa upp allt och sen blev det att fixa lite kaffe. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att ta en dusch. Idag har det varit fullt upp. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova.  

 

     

Av Malin - 20 april 2021 22:32

Det så skönt att vakna upp det ljus och soligt ute. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och sen tog jag det lugnt till bussen kom. På jobbet var det fullt upp. När jag kom hem blev det fixa lite kvälls mat. Efter det blev det en lugn kväll fram för tv. Blir att att kolla en stund till innan jag ska sova. Men jag börja bli trött nu.  

 

Av Malin - 19 april 2021 22:24

När jag vaknade i morse var jag inte så trött. Tror det för det var så ljust och soligt ute redan så tidigt på morgonen. Det var jätte varmt idag. Det har varit ganska lugnt idag. Innan jag åkte hem gjorde jag ett snabbt ärende. När jag kom hem blev det att fixa kvälls maten. Efter kom mamma hit och lämnade ett köksbord med stolar till också. Son vi fick av mammas kompis. Efter det blev det att ta fram kläder tills i morgon. När jag var klar med det har jag bara kollat på olika klipp. Fanns inget att se på tv idag. Nu blir det att gå sova. Jag är så trött.  

   

Av Malin - 18 april 2021 22:02

Vi tog sovmorgon idag med. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. När jag var klar med det blev det att slänga lite skräp. Blev även att fixa en ny tvätt tid. Vi skulle ha tvättat igår men glömde bort tvätt tiden. Vi bruka ha söndagar Men det fanns ingen då. Så jag tog en lördag. Men tog på onsdag istället. Så det känns konsigt att jag inte skulle tvätta idag. Det var så fint och soligt ute idag med. När jag kom in igen blev det att fixa lite frukost. Det blev en lugn dag här hemma igen. Har bara små fixa lite med olika saker. Har även tagit fram kläder tills i morgon. Efter det blev det att fixa med kvälls maten och sen fick det bli en dusch. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova.  

   

                                   Idag är det 10 år och 2 månader med min älskade Daniel.<33


Av Malin - 17 april 2021 21:53

Blev att ta lite sovmorgon idag. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Blev en lugn dag här hemma idag. Jag har kollat olika klipp också. Har små fixat här hemma också. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att kolla på film. Blir kanske sen till film innan jag ska sova.  

 

Av Malin - 16 april 2021 22:57

Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. När jag var klar med det blev det att ta det lugnt tills bussen kom. På morgonen blev det fullt upp. Senare blev det ganska lugnt. Det blev soligt och härligt väder idag med. Innan jag åkte hem blev det att göra lite ärenden. När jag kom hem blev att ta en dusch och efter det blev det att fixa kvälls maten. Efter det kollade jag på film. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova. Men jag börjar bli så trött redan nu. Så nu säger jag gonatt och trevlig helg på er alla.  

         

Av Malin - 15 april 2021 22:02

Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig som vanligt. När jag var klar med det blev det att ta det lugn tills bussen kom. Det var lite frostigt ute. Men sol var det redan på morgonen. Senare blev rätt varmt ute också. På rasten fanns det fika. Innan jag åkte blev det ärende på stan. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Efter det blev det bara ta det lugnt och kollade på olika klipp. Nu blir det tv en stund innan jag ska sova.  

       

Av Malin - 14 april 2021 21:46

Vi tog lite sovmorgon idag. Efter vi hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Blev att kolla lite på nyhets morgon också. När jag var klar med det blev att fixa lite här hemma. Senare hämtade mamma mig. Vi gjorde lite ärenden. Efter det handlade vi lite. Handlade lite annat också som inte kom med i bilderna. När jag kom hem blev det att slänga skräp. Efter det tog jag fram kläder tills i morgon och sen blev det att ta en dusch. När jag var klar med det blev det att fixa pizza i ugn. Sen har jag bara kollat på tv och olika klipps. Snart blir det att gå sova. Jag börjar bli så trött nu.  

             

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards