prinsessanmalin

Alla inlägg under januari 2021

Av Malin - 10 januari 2021 22:16


Idag gick jag upp tidigt och gick ner med tvätten. Jag tog fram kläder jag skulle ha på mig idag redan igår. Efter det gick jag och la mig en stund till. Efter det gick jag ner och slängde skräp och hämtade upp tvätten. Jag hängde upp tvätten och sen tog jag bussen till stan. Jag handlade lite. Har handla lite olika saker. Så allt finns inte på bild. Kaffe var så gott. Så jag slipper göra det i morgon när det blir mörkt. Senare blev det att ta en promenad ute och jag tog med lite kaffe. Det har kommit mer snö till och från idag. Jag har även fixat lite här hemma. Senare blev det att ta en dusch och sen fixa lite kvälls mat. Vi har kollat årets första Farmen. Nu kollar jag serie. Blir att gå sova snart.  

         

 

Av Malin - 9 januari 2021 22:31

Idag tog vi sovmorgon och sen blev det att fixa lite frukost. Blev att kolla lite på tv också. Blev en lugn dag här hemma idag. Har också kollat på serie och gjort lite olika saker här hemma. Senare fixade jag med kvälls maten. Efter blev det att kolla på tv och äta godis. Vi har tändt lite ljus också. Ljuset som jag fick är så fint när den är tändt också. Blir att kolla på tv tills jag ska sova.  

             

Av Malin - 8 januari 2021 21:16

Igår när jag vaknade var jag lite små trött. Men jag fixade mig och sen åt jag frukost. Började senare igår. När jag gick till bussen var det rätt mycket snö ute hos oss. Det var kramsnö också. Det var ganska lugn dag idag. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten. Sen kollade på serie och olika klipp tills jag skulle sova igår. Jag var så trött då när jag skulle sova igår.  

  

I morse när jag vaknade var jag också lite trött. Men jag fixade mig och åt lite fruksot. Började senare idag med. När jag skulle till bussen var mer snö som kom. Det var ganska lugnt idag med. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten och sen blev det att ta en dusch. Nu kollar jag på serie tills jag ska sova. Så nu säger jag gonatt och trevlig helg på er alla.  

 

Av Malin - 6 januari 2021 21:28

I morse gick vi gick vi upp skaplig tid. Vi fick sova rätt länge idag ändå. Vi fixade oss och sen hämtade min bror och hans tjej oss. För vi skulle åka och fira min moster som fyller år idag. Hon bjöd på god mat och fika. Det var trevligt. Vi fick även hem bullar och dricka också. När vi kom hem blev det fixa lite saker och sen ta en dusch. Senare blev det att fixa lite kvälls mat och sen har jag tagit det lugnt och kollat serie. Blir göra en stund till innan jag ska sova. Blir att göra det snart. Börjar bli så trött nu.  

     

Av Malin - 5 januari 2021 21:32

I morse blev det att gå upp lika tidigt. För jag öppnade idag med. Jag tog bussen idag med. Hemma är det inte så mycket snö men jobbet finns det mer snö. Det var lugnt idag med. Efter jag hade slutat gjorde jag ärenden och när jag kom hem blev det att fixa kvälls maten. Nu kollar jag på tv och snart blir det serie tills jag ska sova. Blir nog att sova snart. Börjar bli så trött.  

 

Av Malin - 4 januari 2021 21:01

Jag hade svårt att sova i natt. Blir alltid svårt att sova när man ska börja jobba igen och har varit ledig i några dagar. Idag gick jag upp extra tidigt. För jag skulle öpppna idag för första gången. Jag tog bussen till jobbet. Det var frost och lite snö ute idag. Men det varit lugnt idag. Inte så mycket barn. Jag fick en skål och en bok av men chef dom låg i mitt skåp. Så det var snällt. Hade även fått present av en av barnen. Jag var ledig när jag skulle få den. Blir så glad får så mycket fint. Innan jag åkte hem gjorde jag ett snabbt ärende på stan. När jag kom hem blev det att fixa kvälls maten och sen har jag bara kollat serie. Jag är så trött nu. Blir att gå sova nu. Idag kommer jag nog sova extra bra i natt.  

           


Av Malin - 3 januari 2021 21:11

Igår sov vi ut och efter vi hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Jag kollade lite klipp och serie en stund. Senare blev det att spela i 6 stycke olika video. Men dom kom upp idag på youtube. Nätr jag hade spelat in dom blev det att äta tacos. Efter det har jag bara kollat på serie till jag skulle sova igår. Jag drack även lite vin och tände det här goda doft ljuset också. Blomma växer på bra som jag fick förut. Har bloman höt upp så inte Truls inte ska ta den. Tog även fram kläder tills i morgon också. Så var gjort och klart.  

      

I morse gick jag upp tidigt för att fixa tvätten. Tur att det inte var så mycket med tvätt. Blir inte så  mycket tvätt när vi har bara mest varit hemma. Så det var skönt. Men jag la mig en stund till. Senare blev det att hämta upp tvätten om stund . Ja la mig lite stund till. För jag hade svårt att sova natt. Men jag gick inte upp så sent. Efter som jag måste sova tdigt i kväll. Efter jag hade vaknat blev det att fixa frukost. Innan frukosten blev det att ta en dusch också. Blev äta lite gröt och kolla lite klipp. Senare ladda jag upp mina klipp. Efter det blev det att fixa kvälls mat. Har haft magkatärr idag men det börjar bli bättre nu. Truls bilden är tagen idag. Blir att kolla serie en lite stund till och sen blir det att sova. Har varit trött och seg idag.  

         




   




'    


 


Av Malin - 1 januari 2021 22:47

När vi hade sovit klart idag blev det att fixa lite frukost och kolla lite olika klipp. Det här är året första inläng också. Helt galet är det. Senare blev det att ta en dusch. Efter det blev det att slänga lite skräp. Det regnade då också. Vi bara varit hemma idag. Blev att kolla serie och spela spel. Senare fixade jag med kvälls maten.  Förut kollade jag på tv och nu blir serie tills jag ska sova.  

 

God fortsättning alla på det nya året och hoppas ni får ett mysigt 2021 år nu önskar Truls med familj.

Jag är glad att raket dagen är över säger Truls.<33

 

God fortsättning alla på det nya året och hoppas ni får ett mysigt 2021 år nu. Bilden och video är tagen från våran balkongen. Fick inte upp video här tyvärr. <33


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards