prinsessanmalin

Alla inlägg under december 2020

Av Malin - 13 december 2020 21:53

Igår tog vi sovmorgon. Efter vi hade vaknat blev det att fixa lite god frukost. Blev att kolla på kalendern också. Har även öppnat lite luckor. Blev en lugn dag igår. Har mest kollat på olika klipp. Det var jätte dimmigt ute igår. Senare blev det fixa lite pannkakor till kvälls maten igår. Efter det blev det att kolla olika klipp tills jag skulle sova.  

                

Idag gick jag upp tidigt för att gå ner med tvätten. Efter det gick jag la mig en stund till. Senare hämtade jag upp den och hängde upp allt. Senare blev det att fixa frukosten och kolla på julkalendern. Har även öppnat lite luckor. och tänt ljus Blev mest en lugn dag idag med. Det var dimmigt ute idag med. Innan jag fixade med maten tog jag en dusch och senare skulle jag ta fram kläder också tills i morgon. Senare efter kvälls maten har jag kollat lite klipp. Ska kolla lite till på det tills jag ska sova. För några timmar sen drack vi lite glögg. Den här helgen gick ju för fort.  

                       

Idag är det tredje advent. Hoppas ni har och haft en mysig dag idag. Det har gått galet fort dom här dagarna också<33



                    Glad Lucia alla mina vänner hoppas att ni alla får och haft en riktigt mysig Lucia nu.<33

Av Malin - 11 december 2020 23:04

I  morse när jag vaknade var jag lite trött. Men jag fixade mig och sen blev det att öppna luckorna. Efter det kollade jag på julkalendern. Det var rätt lugnt idag. Så fick sluta tidigare idag. Så då passade jag på att handla lite. När jag var på väg hem kom det snö. Men det var lite regn också. När jag kom hem blev det att ta en dusch. Efter det tog jag på mig lite mys kläder. Senare fixade jag med kvälls maten. Blev att dricka året första glögg för en stund sen. Har varit sugen på det i några dagar nu. Nu blir det att kolla lite olika klipp innan jag ska sova. Så nu säger jag gonatt och trevlig helg.  

                     


Av Malin - 10 december 2020 21:51

I morse efter jag hade vaknat blev det att fixa och sen öppnade jag mina luckor. Efter det ble det att kolla på julkalendern. Idag firade vi lucia på jobbet. Det var inte som det brukar. Efter som föräldrar inte får komma. Men vi filmade och tog bilder så får föräldrar se det i alla fall. Efter i alla hade sjungit så blev det lucia fika. Blev en mysig dag ändå. Jag hade renhorn på mig och en jultröja idag. Fick den här stora godiset av en av barenen idag. Så snällt så. När jag kom hem blev det att med kvälls maten. Fick året första julkort idag. Sen har jag kollat olika klipp. Det blir att göra det stund till innan jag ska sova. Men börjar bli trött.  

                       

 

Det är ingen vanlig dag idag för det är min namnsdag idag hurra hurra. Jag blev döpt efter Saltkråkan filmen också. Så det är gulligt. Så är det Nobeldagen idag.<33


Av Malin - 9 december 2020 22:35

När jag vaknade i morse var jag lite trött bara. Men jag fixade mig och sen fixade jag lite frukot. Efter som jag började lite senare idag. Jag kollade även på julkalender och efter det blev det att öppna luckorna. Idag var det också kallt. Men det kändes som det var mer kallt igår. Det var ganska lugnt idag. Innan jag åkte hem gjorde jag ett snabbt ärende. När jag kom hem blev det fixa lite kvälls mat och sen tog jag fram kläder tills i morgon. Efter det blev det att ta en dusch. När jag var klar med det blev det att kolla lite klipp och nu blir det att gå sova.  

               

Av Malin - 8 december 2020 22:31

I morse var jag lite små trött. Men jag fixade mig och sen blev det att fixa frukost. Medans jag åt kollade jag på kalendern. Efter det öppnade jag luckor. Jag började lite senare idag som igår. Så det var skönt. Det var riktigt kallt idag. Men det var ganska lugnt idag. Jag fick gå hem tidigare idag. Så var skönt. Elkillen ringde mig när jag kom hem och han sa att spegeldörranahade kommit. Så han kom och fixade dom. Efter det kom mamma och vi gjorde lite ärenden och då passa jag på att handla lite. När jag kom hem blev det fixa lite olika saker och sen blev det att fixa med kvälls maten. Efter det blev det en lugn kväll med tända ljus och kolla lite på olika klipp som jag hade missat. Nu blir det att gå sova jag är verkligen trött nu.  Nu blir det rätt mycket med bilder igen hehe. 

                                 

Av Malin - 7 december 2020 22:19

I morse när jag vaknade var jag rätt trött. För jag hade svårt att somna i natt. Men jag fixade mig och sen blev det att fixa frukost. Jag kollade på julkalendern och åt frukost. Efter det öppnade jag mina luckor. Jag jobbade idag och jag skulle vara ledig i morgon. Men det blir lite ändrat. Jag ska jobba en lite stund i morgon. Det var fullt upp idag. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Jag vart jätte hungrig då också. Efter det blev det att fixa med en grej och sen blev det att ta det lugn. Blir att gå sova nu.  Jag vart över trött idag. Så jag fryser lite för jag är trött och sen är det lite kallt inne också.  

               

Av Malin - 6 december 2020 23:08

I morse tog vi lite sovmorgon och sen fixade jag mig. Efter det fixade jag frukost och kollade på julkalendern. När jag klar med det gick jag ner med tvätten. När jag kom upp igen öppnade jag mina luckor. Efter det kom mamma och hämtade mig. Vi gjorde först två ärenden. Efter det åkte vi och hämtade min nya mobil. Den kom i fredags men kunde inte hämta den i fredags eller igår. Det tog lite tid för deras dator krånglade men dom provade en annan dator då funkar bra. Vi fick ta godis där också. Vi gick i två affärer också medans vi ändå var där. Hittade en kalender till jag ville ha och lite kläder som jag behövde. Vi var där lite snabbt bara. Innan vi åkte hem så åkte vi hem till mammas jobba kompis. För vi skulle hämta lite saker där. Vi tog en snabb fika där också. Idag blev det ute mat men vi åt hemma. Skönt att slippa laga mat idag. För jag ville fixa med mobilen och lite annat som jag skulle göra. Truls hittade ett bra ställe att sova då också. Den andra bilden när han sover var i från igår. Han blev trött efter går med lite gäster som i hade igår. Tände andvent ljusen när jag kom hem istället för på morgonen. Brukar göra det på morgonen. Hann inte göra det på mogonen och sen hade jag tömt min förra mobil på bilder redan. Efter det tog jag fram kläder tills i morgon och sen blev det att ta en dusch. Efter det har jag bara kollat på klipp och tv. Nu blir det att gå sova. Börjar bli trött. För idag har det varit full upp. Blev mycke bilder detta inlägg hehe. 

               

 

 

 


                                       

Idag är det andra advent. Hoppas ni har haft en mysig dag idag. Det har gått galet fort dom här dagarna också.<33

Av Malin - 5 december 2020 23:19

Igår efter jag hade vaknat blev det att ta en dusch. Efter det fixade jag mig och öppnade luckorna. Märkte att nr tre den som var tom hade hamnat i en annan lucka. Det var ett armband och halsband som hör ihop.  Jag tittade även på julkalendern. Det var regn väder idag. Men det var ganska lugn dag idag. När jag kom hem fxade jag mig lite snabbt och sen åt jag lite. Senare hade jag ett lite mini firade. Vi fikade lite gott och åt snacks. Kollade även på idol finalen. Vi brukar var där men det gick inte detta år. Hoppas på nästa år. Brukar vara min present av sambon. Jag kollade lite på tv innan jag la mig. Jag vart så trött på slutet. Brukar bli extra trött på fredags kvällar.  

                 

   

Idag tog vi lite sovmorgon och sen fixade. jag mig Efter det kollade jag på kalender och senare öppanade jag luckorna. Senare kom mina föräldrar,min bror och hans sambo. Min moster kom också. Mina färldrar hade gjort den här goda tårtan också. Den är så god. Så vi fikade och snackade. Så det var mysigt. Senare fixade vi med kvälls maten. Efter det blev det en lugn kväll fram för lite klipp och tv.  Blev blev tårta till kvälls fikat idag. Blev tårta över. Nu blir det att kolla lite mer på klipp innan jag ska sova. Men börjar bli trött nu.  

                   

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< December 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards