prinsessanmalin

Alla inlägg under december 2020

Av Malin - 22 december 2020 22:57

Vi tog sovmorgon idag. Efter det jag på mig lite mys kläder och fixade lite frukost. Jag kollade lite på klipp och så kollade jag på julkalendern. Efter det öppnade jag luckorna. Sen har jag har jag fixat lite här hemma. Så det blev ganska lugn dag idag. Senare fixade vi med kvälls maten. Efter har jag bara kollat på film och det får bli tills jag ska sova. Börjar bli så trött nu redan.  

             

   

Av Malin - 21 december 2020 22:07

I morse när jag vaknade var jag lite små trött. Men jag fixade mig och sen blev att öppna luckorna. Efter det fixade jag frukost och kollade på julkalendern. Efter det gick jag ner och slängde skräp. Blev att jobba idag stället för i morgon. Det var lugnt på jobbet idag. Vi fått mer gott till rasten av en av barnen också. Sen fick jag en blomma och ett doft ljus av en av barnen. Så snällt så. Nu har jag äntligen fått lång julledighet. Så skönt.  När jag kom hem blev det fixa kvälls mat. Nu kollar jag på film och det få bli tills jag ska sova. Blir nog att göra det snart. För jag är redan så trött. Blev det så tidigt idag.  

                         

Av Malin - 20 december 2020 21:40

I morse tog vi sovmorgon. Efter jag hade vaknat gick jag ner med tvätten. När jag var klar med det blev det att fixa lite frukost och kolla på julkalendern. Har även öppnat luckorna. Har också kollat på olika klipp.Senare slängde jag skräp och sen blev hämta upp tvätten. Truls hjälpte mig att hänga upp tvätten eller inte hehe. Senare har jag små fixat här hemma med olika saker. Senare fixade jag med kvälls maten och sen blev det att ta fram kläder tills i morgon. Efter det blev det att ta en dusch. Efter det kollade vi på den sista musik hjälpen som var idag. Nu blir det att kolla på film tills jag ska sova.  

                           

Idag är det fjärde advent. Hoppas ni har en mysig dag idag. Det har gått galet fort dom här dagarna också.<33

Av Malin - 19 december 2020 20:29

I morse gick jag upp rätt tidigt och fixade mig. Efter det tog jag cykel och gjorde snabbt ärenden. Passa på åka en skaplig tid innan det blev mer folk. Efter som det är lördag idag också. När jag kom hem blev det att äta frukost. Efter det dammsug vi och torkade golvet. Har även torkat rent toan och lite annat i badrummet. Efter det har jag fixa lite olika saker i hemmet. senare blev det att öppna lite luckor och kollat på julkalendern. Efter det åt vi lite kvälls mat. Sen har jag bara kollat på film. Nu kollar jag på tv en stund. Får se om det blir en till film innan jag ska sova också.  

                 

Av Malin - 18 december 2020 20:06

Igår fixade jag mig och sen blev det att öppna luckorna. Efter det kollade jag på julkalendern. Det var rätt lugnt på jobbet igår. Fick en present av en av barnen igår också. Vi fick en chokladask och en jul blomma av ett annat barn som vi har i rast rummet. Det regnade lite när jag skulle hem. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten och sen blev det att kolla fram för tv. Vi kollade på svenska hjältar 2020. Efter det blev det att kolla olika klipp innan jag gick och la mig.   

                          

Idag tog vi sovmorgon. För blev ledigt idag istället. Så efter jag hade vaknat kollade jag på kalendern. Efter det fixade jag lite frukost. Fick ett till julkort idag. Så det tackar vi så mycket för. Efter det blev vi hämtat av min sambos bror. Vi gjorde ärenden. När vi kom hem öppnade jag lite luckor och sen blev lite kaffe mellis. Jag kollade lite olika klipp och senare fixade vi med kvälls maten. Efter det blev det att ta en dusch. Nu blir kolla på film tills jag ska sova.  

                       

                                      Idag ar de 9 år och 9 månader med min älskade Daniel.<33

Av Malin - 16 december 2020 22:12

När jag vaknade i morse var jag lite trött. Men jag fixade mig och sen öppnade jag lite luckor. Efter det fixade jag lite god frukost och sen kollade på julkalendern. För började lite senare idag. Det var ganska lugnt idag. Vi åt julmat på jobbet idag. Så det var mysigt att vi åt tillsammans. Senare blev väldigt kallt ute. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten. Efter maten blev det att ta en dusch. Senare blev det att dricka lite kaffe. Det blir att gå sova om en stund. För  jag börjar bli väldigt trött nu.  

 

           

 

   

Av Malin - 15 december 2020 22:54

I morse när jag vaknade var jag lite trött. Men jag fixade mig och sen blev det att öppna lite luckor. Jag har även kollat på julkalendern. Det har varit ganska lugnt idag. Det har små regnat idag. Innan jag åkte hem blev det  att handla lite. Tur regnade det inte när jag skulle hem. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten och sen blev det att ta lugnt. Vi fick detta jul kort idag. Så det tackar vi så mycket för. Blev att äta året första skink macka för en stund sen. Det var så gott. Nu blir det att gå sova. För jag är super trött nu.  

       

 

               

Av Malin - 14 december 2020 22:19

När jag vaknade i morse var jag inte så farligt trött. Men jag fixade mig och sen blev det att kolla på julkalendern. Har även öppnat luckorna. Senare gick jag ner och slängde skräp. På jobbet var det ganska lugnt idag. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Efter har vi kollat på musik hjälpten som började idag. Så det blir att följa det så mycket som möjligt. Blir att gå sova snart. Jag är så trött nu.  

                   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< December 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards