prinsessanmalin

Alla inlägg under september 2020

Av Malin - 12 september 2020 21:52

Igår när jag hade vaknat var jag var lite trött. Jag fixade mig som vanligt och sen blev de att åka till jobbet. De var lite små kallt idag. Men solen kom senare. Fick god mat till lunch idag. Innan jag åkte hem handlade jag. Så nu är helgen räddad. När jag kom hem blev de att ta en dusch och sen blev de att äta kvälls maten. Jag blev så trött på kvällen så jag orkade inte blogga igår. Så jag kollade på tv och sen gick jag la mig.  

              

Idag tog vi sovmorgon. Efter vi hade vaknat blev de att göra frukost. Blev ägg mackor och kaffe. Medans jag åt de kollade jag på olika klipp. De varit regn väder idag. så vi har bara varit hemma idag. Jag har kollat på serie och Truls var med också. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova.  

 

Av Malin - 10 september 2020 22:37

När jag vaknade i morse var jagg som vanligt lite trött. Jag fixade mig och sen blev de att ta de lugnt tills jag skulle åka. De är så kallt på morgonen. Men de varit rätt bra väder idag. Men synd att de ska blåsa så mycket. Idag fick vi tårta till rasten. Den var så god. Blev en lång dag idag. Innan jag åkte hem gjorde jag ärenden och sen åkte jag hem. Var trött och frös lite. De var kallt ute när jag skulle hem. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Efter de har jag bara kollat på tv. Trur att de blir helg i morgon också. Nu blir de att gå sova. För jag är super trött nu.  

     

Av Malin - 9 september 2020 21:04

I morse fick jag sova lite längre. Efter jag hade vaknat fixade jag mig sen blev de att äta frukost. När jag var klar tog jag de lugnt en stund. Tur klarde jag mig från regnet när jag skulle cykla. De kom senare. Då var lite må kallt ute. De har varit fullt upp idag. Tur regnade de inte när jag skulle cykla hem heller. De varit lite sol idag. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten och sen fick de bli en varm dusch. Efter de kollade jag på serie och nu kollar jag på tv tills jag ska sova.  

 

Av Malin - 8 september 2020 22:15

Igår blev de fullt upp. Jag gick upp rätt tidigt och fixade mig. Ëfter de fixade jag lite god gröt frukost. Jag kollade på olika klipp. Efter de cyklade jag och gjorde ärende. De var så soligt då. Efter de jobbade jag några timmar. När jag kom hem blev de fixa kvälls maten. För jag var jätte hungrig då. Sen fick de bli en lugn kväll fram för tv. Senare gick ja la mig. De blev inte så sent. Var så trött.  

  

Idag gick jag upp tidigt och sen fixade jag mig. De kom lite regn när jag cyklade till jobbet. Senare kom solen fram. När jag kom hem blev de att ta de lugnt och sen fixade jag med kvälls maten. Sen har jag bara tagit de lugnt fram för tv. Blir att sova om en stund. Bild är i från igår.  

 

Av Malin - 6 september 2020 21:42

Igår tog jag fram kläder tills idag. Idag fick ja gå upp jätte tidigt för att gå ner med tvätten och sen gick jag la mig en stund till. Sov rätt länge. Hämtade tvätten och sen hängde upp den. Innan jag hämtade tvätten så gick jag och slängde skräp. Då var de soligt ute. Efter de åt jag frukost och kollade lite klipp. Senare blev de att ta en dusch. Fick bli en lugn dag idag. Senare fixade vi med kvälls maten och sen blev de att kolla lite serie. Nu blir de kolla på tv tills jag ska sova.  

       

Av Malin - 5 september 2020 22:23

Idag gick jag upp en skaplig tid. Jag fixade mig och sen åkte jag gjorde lite ärenden. Då var de lite soligt och blåsigt. När jag cyklade hem så regnade så mycket. När jag kom hem var så blött. Jag tog på mig nya kläder när jag kom hem. De skulle regna senare och de var blå himmel när de kom. När jag kom hem blev de att fixa något äta. Blev att kolla lite på tv efter de och dricka kaffe. Senare blev de att fixa kvälls maten. Efter de blev de att kolla på film. Nu blir de att kolla på tv tills jag ska sova.  

 

Av Malin - 4 september 2020 21:29

I går när jag gick fick jag sova lite längre. Så jag fixade mig och sen åt jag lite frukost. Efter tog de lugnt en stund tills jag skulle åka. De var inge bra väder. De regnade massor. Tur när jag skulle hem så regnade de inte. När jag kom hem blev de fixa kvälls mat. För kom hem sent. Igår hade vi strömavbrott till och från. Plus funkade inte nätet eller tv. Så de fick bli en lugnt kväll. Men kunde kolla på tv på kvällen och dricka kaffet. Efter de gick jag och la mig.  

  

Idag fick jag också sovmorgon så då passade jag på ta en dusch efter jag hade vaknat. Så skönt så. Efter de blev de att fixa mig och äta frukost. Idag har också varit konstigt väder. Lite små regn och men ändå varmt ute. De var lugnt idag så jag kunde sluta lite tidigare. Så efter jag hade slutat gjorde jag lite ärenden. När jag kom hem fixade jag kvälls maten och kollade på olika klipp. Här kommer de en bild på lite av de jag köpte idag. Nu kollar jag på tills jag ska sova. Men jag börjar bli redan trött. Så jag säger nu trevlig helg och godnatt till er alla.  

 

Av Malin - 2 september 2020 21:35

I more när jag vaknade var jag inte så farligt trött. Men jag fixade och sen blev de att fixa lite frukost. Efter de blev de att ta de lugnt en stund till jag skulle åka till jobbet. Fullt upp idag. Har vrit mycket med dom små idag. Så mysigt. När jag kom hem blev de att ta de lugnt och senare fixade jag lite kvälls maten. Nu blir de att kolla på tv tills jag ska sova. Ska sova snart. Bilden på Truls är inte ny.   

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards