prinsessanmalin

Alla inlägg under augusti 2020

Av Malin - 13 augusti 2020 21:38

I morse var jag väldigt trött. Men jag fixade mig ändå och sen blev de att ta de lugnt en stund. Idag har de varit jätte varmt ute. Idag har de varit fullt upp. Innan jag åkte hem gjorde jag  ett ärende. När jag kom hem fixade jag lite med olika saker och sen blev de att fixa kvälls maten. Sen har de bara varit en lugn kväll. Bilden på Truls är tagen när jag bakade paj då var han nyfike. Blir att gå sova snart är så tröt nu.  

 

Av Malin - 12 augusti 2020 21:54

I morse var ja lite små trött när jag gick upp. Men jag fixade mig och sen blev lite lyx frukost. Efter de blev de att ta de lugnt en stund. Idag blev de fullt upp. Vi letade efter blåbär men vi hittade inte så mycket denna gång. Idag var de jätte varmt. När jag kom hem åkte jag och mamma och gjorde lite ärenden. När jag kom hem blev de att fixa kvälls maten och sen fick de bli att ta en dusch. Efter de har jag bara kollat på olika klipp. De får bli de tills jag ska sova.    

Av Malin - 11 augusti 2020 21:34

I morse gick jag upp tidigt och fixade mig. När jag var klar tog jag de lugnt en stund. Senare cyklade jag till jobbet. De var så fint väder idag med. Var ganska lugnt idag. När jag kom hem blev att ta lugnt en stund innan jag fixade med kvälls maten. Efter jag hade ätit klart blev de att baka paj med rabarber och jordgubbar med vaniljsås till. Senare när jag kollade på tv blev de att fika lite. Den blev så god. Blir att kolla på tv stund till innan jag ska sova.  

   

Av Malin - 10 augusti 2020 21:51

I morse tog jag lite sovmorgon och sen fixade jag mig. Jag fixade lite frukost och sen kollade jag lite olika klipp. Så jag blev fortfarande ledig på måndagar. Så de är ju bra. Jag gick ner och slängde lite skräp förut. Senare blev de att cykla till stan och handla lite. De var jätte varmt ute idag. När jag kom hem blev de att fixa lite här hemma och så fixade jag lite kaffe också. Senare blev de att steka lite pannkakor. Vart så sugen på de. Älsklingens bror och hans kompis var här en snabbis förut också. Sen har jag bara kollat på tv och de får bli tills jag ska sova. Truls var med och kollade på tv förut.   

                   


Av Malin - 9 augusti 2020 22:13

Igår blev de fullt upp. Jag gick upp tidigt för att gå ner med tvätten och sen gick jag la mig en stund. Senare gick jag och hämta upp tvätten igen. Efter jag had hängt upp allt blev de att fixa sig och pack klart de sista. Sen kom mamma och hämtade oss. Vi handlade lite och jag köpte dricka för de var jätte varmt ute igår. Efter de åkte vi hem till mina föräldrar. Min bror och hans tjej var redan där. Vi skulle ha kräft fest med familjen bara. V brukar vara fler men vi sa denna gång fick de bli bara familjen. När vi kom bädda vi sängen och sen åt vi god grilad lunch. Efter de drack vi lite kaffe och kollade på olika klipp. Pyret var med också. Vi åt vattenmelon och de tycker Pyret att äta också. Senare börjde kräftfesten med massa olika god saker. Efter festen gick vi la oss. Jag var så trött men kul och mysigt har vi haft.  

                   


När jag vaknat var de så varmt i rummet. Vi fixade oss och sen gick vi ner och åt frukost med hela familjen. Efter de plockade vi rabarber och lök i deras trädgård. Vi åt lite vattenmelon igen som blev över igår. Pyret belv nog också Trött från igår. Sen körde min bror och hans tjej hem oss. Truls blev glad när vi kom hem. De blev att ta lugnt en stud innan jag fixade med kvälls maten och sen fick de bli en dusch. Nu blir de att kolla på tv tills jag ska sova. Blir nog att gå sova snart är så trött.  

   

Av Malin - 7 augusti 2020 20:47

Jag blev ledig idag. Så de var skönt. Är ledig måndag med. Så blir lång ledig nu. I morse gick jag upp en skaplig tid. Jag fixade mig lite. Senare kom mamma och vi åkte till svärfar. Vi fikade lite där. Efter de åkte vi och gjorde lite ärenden. När jag kom hem blev de att ta lugnt. Vart så trött. De var jätte varmt ute idag. Senare fixade jag kvälls mat och sen blev de att ta en dusch. För en stund sen drack jag lite kaffe. Nu blir de att kolla på tv tills jag ska sova. Så nu säger jag godnatt och trevlig helg på er alla.  

 

Av Malin - 6 augusti 2020 21:55

I morse fick jag sovmorgon. Så efter jag hade vaknat blev de att fixa sig. Senare gick jag ner och slängde skräp. De arit en lugn dag idag med. Konsigt väder har de varit idag. När jag kom hem blev de att ta lugnt en stund och senare blev de att fixa lite mat. Senare fixade jag lite kaffe. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova.  

 

Av Malin - 5 augusti 2020 20:49

I morse var jag väldigt trött. Men jag fixade mig och sen blev de att fixa frukost. Sen blev de att ta de lugnt en stund. De har varit rätt lugnt idag med. När jag kom hem hämtade mamma mig. Vi gjorde lite ärenden. När jag kom hem blev de att ta en dusch. Efter de fixade ja lite kvälls mat. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards