prinsessanmalin

Alla inlägg under juli 2020

Av Malin - 22 juli 2020 22:10

I morse tog vi sovmorgon. Efter jag hade vaknat fixade jag lite frukost. Senare gick jag ner och slängde skräp. Efter de kom mamma och hämtade mig. Vi gjorde ärenden på stan. Efter hämta vi katt mat till Truls. Fick av en kompis som inte behövde dom mer. Tack så mycket för de. Nu blir han nog glad att få lite lyx mat. När jag kom hem blev de att fixa kvälls mat. Efter de fick de bli en dusch. För en stund sen drack jag kaffe. Nu blir de att kolla på tv innan jag ska sova.  

     

Av Malin - 21 juli 2020 21:23

I söndags så gick vi upp en skaplig tid. Vi fixade oss och sen gick vi ner med tvätten. Senare kom mamm. Vi åkte först och slängde skräp. Sen åkte vi till svärmor och kollade på henne nya lägenhet. Blev fika också och efter de handlade vi. När vi kom hem blev de fixa lite kvälls mat. Sen blev de att ta en dusch. Efter de kollade jag på tv hela kvällen. Sen gick jag la mig.   

    

Igår gick vi upp en skaplig tid. Igår var vi på stan nästan hela dagen. Gjorde lika saker på stan. Vi träffa på några vi inte hade träffat på länge. Jag fick ett stor skoskav på foten. För skorna jag hade på mig var nya. När vi kom hem kollade vi bara på tv. Senare gick jag la mig.  

  

Idag efter vi hade vaknat blev de att ta en promenad och när vi kom hem blev att äta lite frukost. De har bara varit en lugn dag idag. Senare fixade vi med kvälls maten och sen fick de bli en film. Nu kollar vi på tv innan jag ska sova. De är inte ny bild på Truls. 

 

Av Malin - 18 juli 2020 20:55

I morse tog vi lite sovmorgon. Efter jag hade vaknat fixade jag mig och sen hämtade mamma mig. Vi skulle lämna in lite saker och sen var vi och kollade lite i en second hand butik. Innan vi åkte hem bjöd mamma mig på korv och bröd där inne. Vi delade på drickan. När jag kom hem blev de att kolla serie och dricka kaffe med älsklingen. Senare fixade jag med kvälls maten och sen har de bara lugn kväll fram för tv. Bilden på Truls är inte från idag. Nu ska jag kolla serie innan jag ska sova.  

 

                                   Idag är de 9 och 5 månader med min älskade Daniel.<33


Av Malin - 17 juli 2020 20:38

Igår tog jag lite sovmorgon. Jag fixade lite gröt frukost efter jag hade vaknat igår. Jag kollade olika klipp också. Fick bli en lugn dag igår. Var så seg och trött igår.  Fick bli en serie dag igår. Senare fixade jag kvälls mat. Tur vi hade mat som vi kunde värma på bara. Kollade på serie en stund till och sen la mig inte så sent igår.  

 


Idag tog vi lite sovmorgon och sen fixade vi oss. Efter de gick vi till stan. För de var så fint väder. Vi åt lite och sen fick de bli en glass. Innan vi åkte hem så handlade vi lite. När jag kom hem blev de att städa lite. Nu kollar vi på tv. Jag ska snart ta en dusch. Sen blir de nog lite serie innan jag ska sova.    

   

Av Malin - 15 juli 2020 22:33

I morse gick upp en skaplig tid. Jag  fixade mig och sen blev de att fixa frukost. Senare hämtade mamma mig. Vi gjorde olika ärenden. Efter de bjöd mamma på fika. Så snällt så. Sen åkte jag hem tll mina föräldra en stund. Blev lite fika där med. Vi fixade lite där med olika saker och jag åt mat där med. Innan vi körde hem mig bjöd dom mig på glass. Så de tackar jag för. När jag kom hem fixade jag med en grej.  Nu blir de att kolla på serie innan jag ska sova.  

 

Av Malin - 14 juli 2020 20:19

I morse tog vi en lång sovmorgon. Efter jag hade vaknat blev de lite gröt frukost. Jag kollade olika klipp. inge kul väder idag heller. De mest regnat dom här dagarna.  Nu vill jag har värmen tillbaka. Så de mest blivit en lugn dag idag. Jag har badat idag. Blev ett rosabad idag, Hihi där var Truls nyfiken. Senare blev de att fixa mat och sen kolla serie. Efter de ble jag så sugen på kaffe så de fixade jag. Nu blir de att kolla på serie tills jag ska sova.  

   

Av Malin - 13 juli 2020 21:14

I morse tog vi lite sovmorgon. Efter jag hade vaknat blev de att fixa gröt frukost. När de var klar fixade jag mig. Efter e gick jag ner och slängde skräp. Sen blev de att åka till stan och göra lite ärenden. När jag kom hem blev de att fixa lite med olika saker. Kollade även olika datum på maten också. Rensa ut lite sånt. Senare fixade jag med kvälls maten och sen blev de att kolla på film. Bilden på Truls är från tidigare idag. Nu kollar jag på tv tills jag sova.  

       


Av Malin - 12 juli 2020 22:08

I morse råka vi sova länge. Men när jag hade vaknat blev de fixa omelett. Jag kollat olika klipp. Blev en lugn dag idag. De har regnat hela dagen. De kom åska och blix idag. Riktigt oväder har de varit. Innan de kom så fixae ja kvälls maten och tog en dusch.  Efter de kom åskan. Senare kollade jag på tv och drack kaffe. Blir göra de tills jag ska sova.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards