prinsessanmalin

Alla inlägg under februari 2020

Av Malin - 12 februari 2020 20:15

I morse efter man hade vaknat blev att fixa sig och sen blev det att kolla på en serie medans man åt sin frukost. Man började lite senare idag. Men det är min lediga dag. Men jag behövdes i några timmar. Jag kunde inte var kvar så länge. Men vi var i skogen och då drack man lite kaffe. När jag väntade på bussen hem kom solen fram. När man kom hem blev det att tvätta och sen blev det att äta lunch. Truls blev glad när man kom hem tidigt idag. Man hand tvättade också Efter det blev det att spela in en video. Man laddade video nästa dirket. Efter det hämtade man tvätten och hängde upp allt. Sen blev det att ta det lugn tills man skulle fixa med maten. Detregnade mycket förut där att man var inne då. Efter maten blev det att ta en dusch. Nu kollar man på tv tills man ska sova.  

             

https://www.youtube.com/watch?v=ySTLQqKoKkI&t=20s


Av Malin - 11 februari 2020 20:26

När man vaknade i morse var man bara lite trött. Men man fixade sig och sen fick det bli en lugn stund.  När man väntade bussen så blåste det väldigt mycket. Mörkt var det också. Det har varit rätt lugnt idag.  Det kom lite regn idag med och lite sol lite snabbt. Innan man åkte hem gjorde man ett snabbt äreden. När man kom hem fixade man med kvälls maten. Sen blev det fixa med tvätten tills i morgon och sen tog man fram kläder tills i morgon. Sen har man bara tagit det lunt fram för tv. Blir att försöka sova tidigt i kväll.   

 

Av Malin - 10 februari 2020 21:48

I morse när man vaknade var man väldigt trött. Men det var bara att gå upp. Man fixade sig och sen blev det att ta det lugnt en stund. Efter det slängde man skräp och sen blev det att ta bussen. Man kollade lite på serie när man åkte bussen. Bilden är i från i morse när man inte hade börjat än. Det har varit fullt upp idag. Efter man hade sluta blev det hämta paket och sen träffa jag på svärmor på stan. Så hon var snäll körde hem mig.Så det tackar man för. Det blåste och regnade idag. Inge skönt. När man kom hem fixade vi med kvälls maten och sen blev det bara kolla på tv. Så klart kollade man på Big brother. Man kollade på det förut också. Så det är ju minnen. Nu blir det att gå sova.  

   

Av Malin - 9 februari 2020 21:52

Hela helgen har varit mycket att göra. I fredags när man hade vaknat blev det att ta en dusch. Sen fixade man sig och sen gick man ut. Man slängde lite skräp. Det har varit rätt lugn dag också. Det fanns godis på rasten idag. Sen blev fullt upp hela kvällen när man kom hem. Senare gick  man la ig.  

     

I går lördags så tog vi det lugnt på dagen. Man fixade lite frukost och kollade lite på serie. Senare fixade vi oss. Vi gick ner och slängde skräp. Vi fixade även en ny tvätt tid. Sen hämta våran kompis också. För vi skulle hem till en kompis. Se på hennes nya lägenhet och fira henne. Vi åt och fikade. Sen körde en annan kompis hem oss. När man kom hem blev det bara kolla på vi tills man skulle sova.  

 

 

Igår skulle mormor ha fyllt 78 år om hon hade levt kvar. Hoppas hon har en bra födelsedag där uppe. Det känns jobbigt att inte hon finns kvar med oss men det käns skönt att hon är med morfar i minneslunden. Så nu får dom vara tillsammans igen. Blir även 5 år sen hon dog i år.    

Idag efter man hade vaknat blev det att fixa sig och äta lite frukos. Man kollade olika klipp. Sen fick vi lite fika gäster en stund. Senare blev det fixa lite kvälls mat. Blev tacos. Efter det tog man fram kläder tills i morgon och sen blev det att ta en dusch.  Nu tar vi det lugnt och Truls med. Blir att sova snart.  

 

Av Malin - 6 februari 2020 19:53

Man var väldigt trött i morse. Men man gick upp en då. Man fixade sig och sen blev de t en lugn stund en stund. Sen gick man ner och slängde skräp. När man gick ut var det inte jätte kallt i morse. Ganska lugnt idag. Var på möte vid jobbet idag och det gick jätte bra. Senare på dagen blev super kallt ute. När jag väntade på bussen så träffa jag på en kompis och hennes mamma. Dom var så snälla så dom körde hem mig. Tack så mycket för det. Slappa man vänta så länge. När man kom hem åt vi det som blev över från igår. Nu är det bara en lugn kväll. Truls vill också ha en lugn kväll nu haha. Man fortfrande kall. Man var ute rätt länge idag. Blir att sova skapligt i kväll.   

 

Av Malin - 5 februari 2020 21:00

Idag gick man upp en skaplig tid. Man fixade sig och tog på sig. Lite soligt ute idag. Efter man hade vaknat fixade man frukost och kollade på en serie. För jag är ledig nu på onsdagar igen i stället för fredagar. Senare tog man en skön promenad till stan. Jag gjorde ett ärende på stan och sen gick jag till mosters jobb. För jag passade på hämta dom grejor jag skulle ha. Efter det tog jag bussen hem. Den kom så passade när jag skulle hem också. När man kom hem åt man lite. Truls är så nöjd att man är ledig. Senare blev det att dammsuga och torka golvet. Man även städa hela badrummet. Så är rent och fint. Efter det belv det kolla lite klipp och sen fixade man kvälls maten. Min mage har blivit bättre också. Efter maten blev det att ta en dusch. Nu kollar man på tv tills man ska sova och det blir det nog snart. Man är så trött.   

     

Av Malin - 4 februari 2020 21:38

När man vaknade i morse var man rätt så trött. Men det var bara att gå upp. Man fixade sig och sen tog man det lugnt en stund. Sen gick man ner och slängde skräp. Idag var minusn grader. Så idag tog man på sig extra byxor på sig. idag var det rätt lugn dag. Efter slutat åkte man till stan. Där träffa man på mamma. Så vi gjorde ärenden och sen körde hon hem mig. När man kom hem fixade vi med kvälls maten. Sen har det bara varit en lugn kväll. Truls var så mys sugen förut också. Jag fått lite magkatarr tror vi. Man har tagit en tablett för det. Ska ta det några dagar. Blir attsova snart. Det behövs verkligen.  

 

Av Malin - 3 februari 2020 21:15

När man vaknade var man så trött. Men man gick upp och fixade sig ändå. När man skulle gå ut till bussen var det så kallt. Det var frost ute idag. Idag har man har mått lite skumt idag men ändå var inte så trött. Tur var de ganska lugnt idag. Efter man hade slutat så hämtade mamma mig. Vi gjorde ett ärenden och sen körde hon hem mig. Man fick den här fina duken och nya talrikar som vi behövde. Så det var bra och det tackar man för. Sen blev det fixa lite kvälls mat. Efter det har det bara varit en lugn kväll fram för tv. Blir att sova tidigt i kväll.        

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards