prinsessanmalin

Alla inlägg den 18 juni 2019

Av Malin - 18 juni 2019 20:12

Det var fullt upp förra veckan. I torsdags vaknade man tidigt som man brukar göra. Man fixade sig och sen cyklade man till jobbet. Det var fullt på hela dagen. För vi hade sommarfesten. Dom sjöng och vi hade olika lekar. Man fick blommor och choklad av barnen. Tack så mycket för det. Sen fick man goda saker till resten också. Det vart lite regn och sen blev det bra väder. Det var lite kvavt ute. Men det blev en jätte bra dag. När man kom hem packade man lite. Sen åkt vi handla till dremhack med en kompis. Sen gick vi ner till stan och träffade kompisar även älsklingens brorsor. Vi var med dom skulle med till dreamhack. Vi var ute och käkade. Sen gick vi hem till oss. Några av dom skulle sova hos oss. För vi bor rätt när där tåget skulle gå. Vi gick la oss skapligt. För vi skulle gå upp tidigt.   

           

Fredags gick vi upp tidigt man packade allt det sista och fixade sig. Sen gick till tåget. Vi hade med oss frukost till tåget. Så vi åkte tre olika tåg. Efter det tog vi taxi till stan. Vi åkte lite fle först. Sen fikade vi mednas vi väntade att vi fick komma in tilll vårat vandrahem. Senare åt vi lite mat och sen tog vi det lugnt vid rummet. Man la sig allt för sent heller. Det var fint väder också.  

                +

Lördags gick vi upp rätt tidigt. Vi fixade oss och sen åt vi våran frukost buffe. Vi träffade på en fågel som var nyfiekn på oss. Sen tog vi våran saker och sen åkte vi till dreamhack. Gjorde lite olika saker där. Gratis saker och dricka fick man också. Kommer lite bilder på olika saker man har gjort. Senare sov i sovsalen. Det var rätt hårt och kallt. Så inte så mycket sömn.  


Söndags gick man upp rätt tidigt. För hinna med så mycket som möjligt. Kommer lite bilder här med. Senare blev det sova i salen igen.  

                       

                                                                        

I måndags packade vi allt. Dreamhack var öppet längre då. För det en dag mindre denna år. Men vi visste inte att dom hade öppet så länge. För bli det n'ästa gång. i hade köpt tåg biljetter. Så vi åkte skaplig tid hem igår. Vi åt llite lunch innan vi åkte med tåget. När man kom hem blev man så trött. Så man packae upp allt och sen tog man en dusch. Sen fixade vi med maten. Sen fick det blev lugn kväll. Gick la mig skapligt också.  

    

Idag gick man upp tidigt. Innan man cykade blev det att spela in en vide som jag ladda in på kvälle. Blev att åka till jobbet. Man var jätte trött på morgonen. Men det var rätt lugnt dag idaf. Det var soligt på dagen. Senare kom det massa regn. Det slutade när man var nästan hemma. Sen fixade man kvälls maten. Sen kom mina föräldrar och lämnade Truls. För han var ute igår. Så han fick kom hem idag istället. Sen blev det bara en lugn kväll. Blir att gå sova snart.  

                                             8 år och 4 månader min älskade Daniel. <33

 

https://www.youtube.com/watch?v=GSTtkaKNFig 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards