prinsessanmalin

Alla inlägg under juni 2019

Av Malin - 30 juni 2019 21:53

Hela helgen blev det fullt upp. I fredags morse blev det ta en dusch när jag hade vaknat. Sen fixade man sig och åt lite frukost. Sen tog man det lugnt en stund. Efter det blev det ta en promenad till jobbet. Började senare i fredags. Man hade vatten och musik med sig medans man gick. Fick choklad av en av barnen också. Vi åkte buss med barnen och åkte till stan. Lekte i lek parken och var inne i bibloteket. Sen åt vi pizza ute. Det blev en riktig mysig dag. Sen vi glass. Efter man hade slutat blev det fixa sig och sen gick man till en kompis som vi skulle fira. Hon bor nära jobbet så det var inge ide att åka hem. Man var trött när man kom hem så man la sig nästa direkt när man kom hem.  

                

Igår gick vi upp tidigt och fixade oss. Man åt lite frukost och sen gick man till tåget. För vi skulle till Söddertälje med några vänner. Vi åt,fikade och shoopade. Vi hade det trevligt. Efter gick man hem och fixade sig och sen gick man till sommarfesten.Vi fick coola sol glasögonav dom. Det var olika kändiar där och krogar. Så vi kom hem sent. blev en lång dag igår. Så man la sig nästan direkt.  

                                                

Idag tog vi sovmorgon och det behövdes. Vart så mycket fullt upp helgn. Man tog det lugnt en stund och sen fixade man sig. Sen tog vi en promenad till stan. För det var så varmt väder ute. Vi slängde skräp först. Sen gjorde jag ärenden på apoteket och sen blev det frukost på prisen med vänner. Efter det handlade vi fika och fikae hemma hos en vän. Vi kollade klart på en film som vi såg förut. Som vi inte blev klara med.Innan vi gick hem så tog vi en ny tvätt tid. För vi ska göra annat den andra dagen. Sen gick vi hem och fixade lite mat och sen fixade man lite här hemma. Man tog fram kläder tills i morgon. Efter det tog man en dusch. Senare blev det att vattna och kolla jordgubbarna. Börjar komma upp fler nu. Så kul. Förut kollade man på tv och gosade med Truls. Fanns inte så mycket att se på. Snart bli förs juni också helt galet. Nu blir det att jobba sista veckan. Så skönt det ska bli. Längtar så mycket efter det. Blir att gå sova när som helt.  

                     

Av Malin - 27 juni 2019 21:27

Igår var man ledig och det blev fullt upp igår. Man vaknade ändå rätt tidigt. Det var lite små regn som kom när man vaknade. Man tog en dusch och fixade sig. Efter åt vi frukost. Sen tog vi bussen med en vän till Eskilstuna ica maxi. För Ben mitkus. Vi åt lunch och sen vi kollade runt i affären. Vi var borta nästan hela dagen. Det regnade lite då och då. När vi kom hem tog vi det lugnt en stund och sen åt vi. Efter handlade vi och gick till en vän en stund. Efter det blev det att gå på bio och kollade på Annabelle. Vi har kollat på alla filmena på bio. Den var riktigt bra. Vi kom hem rätt sent så därför bloggade jag inte. När vi kom in börjde det regna jätte mycket. Tur att vi var inne då. Så man somnade direkt när man gick la sig igår.  

                                   

 

   


Idag gick man upp tidigt. Man fixade sig och sen var man i soffan en stund. Sen åkte man till jobbet och det var så lugnt där. God mat till lunchen idag. Vi var på stan en stund pratade lite med några vänner innan vi åkte hem. Sen fixade vi lite kvälls mat och sen har det bara varit en lugn kväll. Blir att sova nu är så trött.   

 

Av Malin - 25 juni 2019 21:12

I morse fick man lite sovmorgon igen. Så man fixade sig och sen åt man lite frukost. Sen tog man det lugnt i soffan en stund, Det har varit en lugn dag idag med. Hade litet möte på morgonen också. Kostigt väder idag, Kvavt och konstigt har det varit. Kom lite smått regn förut. När man kom hem åkte vi med till mamma till Guldfynd och kollade upp lite saker. Sen gjorde vi ett annant ärenen innan vi åkte hem. Senare fixade vi mat. Man var så hungrig. Sen har det bara varit en lugn kväll. Blir attsova skapligt i kväll.  

 

Av Malin - 24 juni 2019 21:40

I morse fick man lite sovmorgon. Det härligt att man kunde göra det. För man var rätt trött i morse. Man fixade sig och sen fixade man lite god frukost. Sen tog man det lugnt i soffan en stund. Man började lite senare idag. Det har varit en lugn dag idag. Vi gick på promenad. Vi hade frukt och kaffe med oss. Senare på rasten blev det fika. Det varit lugn dag hela dagen. När vi kom hem och fixade kvälls maten. Man har kollat på mina jordgubbar igen också. Sen har man bara kollat på film. Truls tyckte det  var nog så varmt idag. Han vet inte hur han ska lägga sig. Så nu tog man fram kylmattan då blev han glad. Jag tog han dit. Blir att sova snart.   

 

                   Idag har jag och min fästman Daniel varit förlovade i 7 år och 9 månader.<33  


 

Av Malin - 23 juni 2019 20:51

I morse sova man ut fast inte så länge. Kunde inte sova så länge. Man fixade sig och senare gick man ner med massor med tvätt. Medans man väntade på den skulle bli klar fixa man lite god frukost. Sen hämtade man tvätten och hängde upp den. Efter det blev vi hämtade av en kompis för vi skulle till en annan vän. Vi gick och handlade först. Det blev lite kallt senare idag och det blåste lite också. Vi drack bubbel och satt ute en stund. Vi åt även chips. Den grönan hade jag aldrig provat. Bara den rosa. Men visste inte att den grön fanns. Sen kolla vi på film och pratade. Efter det körde dom hem oss igen. Vi kom hem rätt sent. Så vi fixade lite mat som gick snabbt. Efter det blev det ta fram kläder tills i morgon och sen gjorde man rent i katt lådan. När man var klar med det blev det att ta en dusch. Nu har man natt kläderna på och kollar på film. Sen blev kvälls fika förut. Här är söta bilder på Truls också. Blir att sova om en stund.   

                   


Av Malin - 22 juni 2019 20:03

I morse gick vi upp en skaplig tid. Vi fixade oss. Senare kom mamma hämtade oss. Vi åkte först till doken. Då fick man sina älskade cola glas också. Fick bli våran frukost idag. Efter det stor handlade vi. Det märkts att det har varit midsommar. Vissa ställen var det tomt. Tack så mycket att vi åkte och handlade. Sen när man kom hem packade man ihop allt. Har även skärt mig men märkte inte att jag hade gjort det först men det gick bra. Svider bara  lite när man gör olika saker. Efter det tog man det lugnt en stund och senare blev det fixa lite kvälls mat. Nu har man bara kollat på tv och ätit lite kvälls fika. Sen drack man lite bubbel som älskling fick från jobbet. Vi skulle ha smakat den igår men det blev så sent igår med allt. Den var god och flaskan var snygg ser ut som diamant. Trul sover så gott också.

                                

Nu har det kommit jordgubbar i våran balkong för fösta gången. Som pappa hade fixat åt oss örut. Tack så mycket. Så nu har dom fått lite vatten också. Det har regnat så mycket så dom blev nog glada av det. :) <3

Av Malin - 21 juni 2019 22:22

Vi gick upp en skaplig tid i morse. Vi fixade oss och tog det lugnt en stund. Sen tog man en promenad till stan. Vi var inne i guldfynd också. Där träffade vi kompisar. Vi käkade och sen handlade vi. Efter det gick vi till strand badet och kollade på midsommarstången. Man träffande på några där. Mysigt att gå dit varje år. Brukar bli regn men det var det inte i år. Sen köpte man milkshake. Den blev man kall i huvudet av och colan som jag köpte där i från. Sen gick vi hem igen. Truls blev glad när vi kom hem igen. Man var hemma en stund och sen åkte vi hem till älsklingens syster. Svärfar och älsklingens bror körde oss. Vi skulle inte dit först men det blev att vara där en stund. Vi åt gott och gjorde olika lekar. et var en korv som var super stark också. Sen åkte vi hem igen. När man kom hem drack man kaffe. För hann inte dricka det förut. Ma duschade förut också och tog på sig natt kläderna. Blir att sova om en stund. Man är så trött redan nu. Varit borta hela dagen idag. Det var lite små kallt på kvällen också.  

         

                    Ha en mysig och en trevlig midsommar nu alla mina vänner. Önskar Truls med familj.<3

                           

Av Malin - 20 juni 2019 21:15

Truls bilden tog man igår kväll när man skulle sova morse var man bara lite små trött. Då blir det extra gott med lite kaffe till frukosten. Man fick välja en bok och en choklad av en av barnen. Älskar den chokladen också. Det var länge sen man åt den. Så det var så snällt. Kvavt och konstigt väder idag med. Senare kom det regn och åska. Så klart regnade när man skulle hem. Men gjorde ett snabbt ärenden på stan och sen skydda man sig hem. När man kom hem spelade man in en video och sen åt man lite kvälls mat. Senare ladda man upp den. Nu kollar man på film. För det fanns inget på tv idag. Nu är man lång ledig. Igår vara man nära att ramla med cykel i hög fart. Tur att jag inte gjorde det. Kände som cykel levde sitt egna liv just då. Blir att sova om en stund.   

       

https://www.youtube.com/watch?v=wr429iNA1gA

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards