prinsessanmalin

Alla inlägg under november 2019

Av Malin - 11 november 2019 21:31

Tror jag sov hela natten. Sov så bra när man skulle vakna. Men det var bara att gå upp. Man fixade sig och sen kollade man i lite tidningar. Sen gick man ut och slängde skräp. Efter det tog man bussen. Det måste ha haglat i natt. Låg massa snö kullor ute i morse. Man såg istappar. Det kom lite snö idag. Men det redan borta för det regnade också. Det har var rätt lugn dag idag. Efter jobbet blev jag hämtad av mamma. Vi hämtade älsklingen efter det. Sen åkte vi till elgigaten. Pratade lite med dom. För vi hade fått en ny oder nummer och datum. Han sa att vi nog kanske skullle få den 22 nov hoppas på det nu. Efter det handlade vi. Behövde mjölk. Man hittade även den här nya pepparkakorna. Man måste prova glassen när man ser den. Man hittade lite annat också. Man köpte även plocksallad. Det är riktigt gott. Man fick lite saker av mina föräldrar. Tack så mycket. Fick en ny kalender idag på posten. Truls hjälpte mig att välja kläder tills i morgon. Nu kollar man på tv innan man ska sova.   

                           


Av Malin - 10 november 2019 22:52

Igår tog vi sovmorgon. Man tog på sig lite mysigare kläder. Efter det fixade man lite att äta.  Det var regnigt väder igår. Man kollade på olika klipp. Senare fixade man sig. Sen blev vi hämtad av en vän. För vi skulle hem till en kompis och kollade på film. Vi fick hemma gjord pizza och pizzasallad. Även olika snacks. Man var upp en lite stund när man kom hem innan man gick la sig.  Min finaste Truls. 

 


Idag tog vi också sovmorgon. Man fixade lite frukost också. Man har mest tagit det lugnt idag. Bara fixa lite små saker. 

Senare tog man fram kläder tills i morgon och sen fixade man kvälls maten. Efter det blev det att ta en dusch. Senare har man bara kollat på tv. Nu blir det att gå sova.  

Grattis bästa pappa på farsdag hoppas du får en bra dag idag och här hemma väntar ett paket till dig också.<33  

Av Malin - 8 november 2019 21:48

I morse när man vaknade var man rätt trött. Men tur att det är fredag idag tänkte man. Så man gick upp och fixade sig. Senare gick man slängde skräp och sen tog man bussen. Det var inte lika kallt i morse idag som tur var. Det var en lugn dag idag. Vi gick promenad. Fanns massa god godis på rasten idag. Som blevöver från våran fest. När man var på väg hem regnade det. När man kom hem fixade lite kvälls mat som blev över från igår. Sen blev det att ta en dusch. Man har kollat på idol. Blir att sova om en stund. Börjar bli trött. Skönt med helg nu.Synd att den brukar gå så fort bort. Så nu säger jag trevlig helg och godnatt.  

   

Av Malin - 7 november 2019 21:10

Man var rätt trött när man vaknade. Men man fixade sig ändå tog på sig halloween kläderna. Man tog på sig lite extra kläder också. För det var minus grader ute idag. Så på jobbet firade vi halloween. Gjorde olika lekar och åt lite god saker. Det var lite små kallt inne vid rasten idag. Så dagen gick fort idag. Man helt slut. När man kom hem fixade vi med kvälls mat och sen ar man bara kollat på tv. Blir att gå sova snart.  

     

Av Malin - 6 november 2019 22:16

Man gick upp skapligt idag på min lediga dag. Man tog på sig mys kläder och sen fixade man lite att äta. Var så hungrig när man vaknade idag. Man kollade på olika klipp. Man tog det lugnt idag. Jag behövde det. Vi ringde till elgigaten efter som dom inte rignde oss. Dom rignde till våran butik och dom sa att dom hade prata med appel. Dom sa att dom hade skickat våra mobiler nu. Även sa dom att dom hade skickat snabb frakt. Så vi skulle få sms snart sa dom. Hoppas på det nudå. Sen blev det att fixa kvälls maten och sen tog man en dusch. Man tog även fram kläder tills i morgon. Det var tjejkväll på stan idag. Men hoppade det för ville ta det lugnt idag. Nu blir det att försöka sova.   

 

Av Malin - 5 november 2019 22:26

Man var lite små trött bara. Men man fixade sig och sen tog man det lugnt en stund. Sen fick man gå ut till bussen. Det var riktigt kallt idag. Det bllir kaller för varje morgon känns det som. Det blåste kallt idag. Men vi tog en promenad idag så det var mysigt. När man kom hem fixade man kvälls maten och sen tog man det lugnt en stund. Senare tog man bussen till kören. drNär man kom hem blev det dricka kaffe och Truls var med som sällskap. Blir att gå sova om en stund. Man börjar bli så trött nu.  

   


Av Malin - 4 november 2019 21:23

Man var intte så farligt trött i morse. Men man fixade sig och sen tog man det lugnt en liten stund. Sen tog man på sig mer varmare vinter jacka. Mår lite bätter från igår. Tur att det var lite sol ute på dagen. När man kom hem fixade man kvälls mat och den blev det att ta det lugnt fram för tv. Blir att gå sova redan nu. Är helt slut.   

 

Av Malin - 3 november 2019 20:56

Våran helg har varit fullt upp. I fredags morse fixade man sig och sen blev det att äta frukost. Man tog även en dusch. För man började senare då. Sen tog man bussen. På jobbet var det rätt lugnt. Så jag gick hem lite tidigare också. När man kom hem fixade man kvälls maten. Man tog det lugnt en stund och sen fixade man sig. Senare blev vi hämtade av älsklingens släkt. För vi skulle till gargaet och kolla på konsert. Såg att det står lite fel på vip bandet. Vi hem sent på natten. Man var jätte trött så man gick la sig direkt när man kom hem.   

         


Igår sov man ut lite. Sen åt man frukost. Sen kom mamma hit. Hon hjälpte oss med en grej. Efter det åkte vi och dubbel kolla hur det går med våra mobiler. Dom ska ringa oss i veckan när dom har kolla upp vad som har hänt. Dom  kunde inte kolla det nu när det är helg. Vi handlade inna vi åkte hem. Tack så mycket mamma. När vi kom hem åt man lite. Senare fixade vi oss. Vi hade tända ljus hemma och tänkte på dom som inte lever längre med oss. För vi skulle till en vän och fira halloween. Vi åt god mat och snacks. Vi kollade på skräck film också. När man kom hem kände man sig så konstig. Så jag gick la mig.  

                           

      

Man gick upp skapligt i morse. Man åt lite frukost och sen fixade man sig. Man gick ner med tvätten och slängde skräp. Sen gick vi ner till stan. Vi träffade några kompisar där. Vi handlade innan vi gick hem. Det var riktgt kallt när man skulle gå hem. Har mått så där idag med. Hoppas man inte börjar bli sjuk. När man kom hem fixade vi kvälls mat och sen blev det bara kolla på serie. Man tog ett bad också. Idag är det en månad tills man fyller år. Helt galet att det är redan november också. Blir att gå sova tidigt idag.   

       


   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards