prinsessanmalin

Alla inlägg under oktober 2019

Av Malin - 17 oktober 2019 21:06

I tisdags var det fullt upp. Efter man hade vaknat fixade man sig och sen blev det ta det lugnt tills man skulle ta bussen. Lite små regn kom det. När man kom hem var man hemma en stund och sen gick vi till stan. Vi handlade lite och sen gick vi till bibloteket. Där vi lyssnade på Fredrik Eriksson. En känd kock.Var redan trött när vi var borta.  När vi kom hem var man så trött man kollade lite på tv och sen gick vi la oss. Man tog även fram kläder till nästa dagen.  

            

Igår blev det också ganska mycket att göra. Vi kunde inte gå i skogen igår. Efter som det är jackt säsong. Men gick på ett annat ställe. Fick frukt och kaffe så mysigt så. Efter man hade slutat blev man kvar på jobbet. Det var möte. Vi åt lite gott. Man kom hem rätt sent. Truls sov så gott då också. Man tog en dusch och kollade på tv och sen gick man la sig.  

 

Idag var det ganska lugn dag. Det har varit små regn hela veckan också. Man är så trött när man vaknar också. Bilden är från när man hade rast. När man kom hem blev att fixa mat och sen blev det en lugn kväll fram för tv. Man tog även fram kläder tills i morgon och fixade lite med annat. Nu blir det att sova är så trött.   

 

Av Malin - 14 oktober 2019 22:13

I morse var det inge kul väder att vakna i.  Men man fixade sig och sen tog man det lugnt en liten stund. Sen var man tvungen att gå ut i regnet. Fick ta paraplyt idag. För det regande så mycket. Fanns inge tak någon stans heller. Det till med regnade in i bussen också. Efter man hade slutat så hade det slutat regnat. Man gjorde lite ärenden innan man skulle gå hem. När man kom hem fixade vi lite kvälls mat. Nu har dom här nya chipsen kommit här också. Man har bara kollat på tv. Nu blir det att gå sova.  

   

Av Malin - 13 oktober 2019 21:33

Den här helgen vart också fullt upp. I fredags morse fixade man sig och sen tog man det lugnt en stund. Efter det tog man bussen. Inge bra väder heller. När man väntade på bussen när man skulle hem kom det regn. När man kom hem blev det att äta lite. Senare gick vi till tivolit som var i våran stad denna helg. Vi var med en kompis där. Vi kollade mest runt. Sen handlade vi lite gott och våran kompis följde med oss hem. Vi kollade på idol och sen gick vi la oss. Var så trötta.  

  

   

Igår vaknade vi tidigt. Vi fixade oss och sen gick vi till stan. Vi åt lite frukost där och sen gick vi på marknaden så var i våran stad och tivolit. Så vi var där hela dagen. Det var rätt bra väder lite små kallt i bland. Bara lite små regn när man skulle hem. När man kom hem var man så trött i fötterna. skönt att ta av skorna efter en sån lång dag. Det så mysigt att bara gå runt. Vi gick med kompisar. Man tog på sig nattkläderna när man kom hem sen kollade man på film. Fanns inget på tv igår. Man fikade lite chokladbollar som man köpte på marknaden. Dom är så goda. Truls blev så glad när vi kom hem också. Sen gick man la sig rätt skaligt. Man var så trött efter en lång dag. 

            

Idag gick vi upp skaplig tid. Man var rätt så trött och seg när man vaknde. Men soligt var det idag. Så vi fixade oss och åt frukost. Man tog fram saker och kläder tills i morgon. Sen slängde vi skräp. Sen gick vi till stan träffade kompisar. Vi gick runt lite i tivolit lockså. Sen åt vi på en ny asiat resturang som öppnade idag i våran stad. Dom var så snälla där man fick exra av allt och så var det rea just nu. Efter det handlade vi fika och fikade hemma hos en vän. Hittade lussebullar redan nu men dom var så billiga. Vi snackade lite där och sen gick vi hem. När man kom hem blev det att ta en dusch och sen kollade vi på tv. Blir att sova om en stund.  

         



Av Malin - 10 oktober 2019 21:41

Man var väldigt trött i morse. Så man ska lägga sig i tid i natt. Efter man fixat sig och tagit det lugnt en stund blev det att slänga skräp. Det var inte så farligt kallt idag som tur är. Man fick ta kort med blixt när man var ut imorse. För det var så mörkt ute. Det var rätt lugn dag idag. Efter man slutat tog man bussen till stan. Man handlade lite och sen hämtade jag Isabella bilden som jag hade bokat förut. Fick sms igår att jag kunde hämta den i deras affär. Sen gick man hem. Orkade inte vänta på nästa buss. Det kom lite regn när jag var nästan hemma. Vi rignde till våra mobiler värkar ta mer tid på sig. Sen blev det att fixa kvälls mat och sen blev det ta det lugnt. Man blev så trött förut så vi fixade kaffe och nu blir det att gå sova.  

             

 

Av Malin - 9 oktober 2019 21:42

Man gick upp skapligt idag. Man fixade sig och åt lite frukost. Man kollade på olika klipp och på tv. Det var inge kul väder idag. Blev ledig idag. Skulle jobbat idag för man var ledig i torsdags. Men behövdes nästa onsdag i stället. Sen tog jag bussen till stan och gjorde ärenden. Efter det var man hemma hos en kompis föräldrar en stund. När man kom hem fixade man lite här hemma. Tog fram kläder till sin morgon. Laddade även min el tandborste och lite annat. Sen blev det att ta det lugnt. Blev mest en lugn dag idag. Det var så kallt här inne. Nu har man fixat att det ska bli lite varmare här inne. Efter maten blev det att ta en dusch. Nu kollar man på tv innan man ska sova.   

 

Av Malin - 8 oktober 2019 22:07

Igår när man gick ut på morgonen var riktigt kallt ute. Man tog på sig vinter jacka och vinter skor. Vinter kylan kom tidigt i år. När man kom hem fixade vi mat och sen blev det en lugn kväll. Man var så kall hela kvällen. För man var ute mycket igår. Så nu har vi börja tända lite ljus också. Man var trött också. Så man gick la sig så fort man hade tittat klart på tv.   

        

Idag var det också kallt och is ute. Det har varit fullt upp idag. Så man är så trött idag. Bytte en ny tvätt tid också. När man kan hem blev det fixa kvälls mat. Efter det kollade man på klipp och drack kaffe för var så kall igen. Man var ute mindre idag. Man skulle åkt till kören också men missade bussen. Så det blev kolla på tv istället och blir att sova snart. Man är så trött.  

   

Av Malin - 6 oktober 2019 20:03

Hela helgen har verkligen varit fullt upp. I fredags morse tog man på sig mys kläder och senare gick man ner till tvätten. Efter det fixade man lite att äta. Truls var så söt på den här bilden. Efter det blev det att ta en dusch. Sen så fixade man sig och packade det sista. Tur att man var ledig kude fixat allt i lugn och ro. Efter det hämtade man tvätten och hängde upp allt. Sen hämtade älsklingens bror hämtade våran nyckel. För han skulle vara lite katt vakt åt oss. Sen åkte vi utanför stockholm. För vi skulle bo på hotell hela helgen. Först åt vi mat och handlade lite. Moster åkte med oss. Efter vi hade lämnat våra saker till vårat rum så gick vi ner och tog en drick. Den var inte så god. Sen fixade vi lite olika saker. Sen träffade vi på några gäster som skulle komma i morgon på festen. Vi blev bjudna på rött vin. Den var god. Sen kollade vi lite på idol innan vi gick la oss. Åt lite snacks. Vi var så trött. Här är det några bilder från i fredags.   

                        

Igår gick vi upp skapligt och åt buffe frukost så mysigt. Vi försökte äta sen frukost så vi skulle klara oss längre. Sen tog vi en promenad där ute. För det var så fint där fick vi höra. Sen fixade vi oss. Man tog en dusch också och man plattade håret. För min bror gifte sig igår. Så vi åkte till kyrkan och kollade på det. Sen åkte vi till doken köpte lite lätt lunch. Vi åt lite innan vi åkte till kyrkan också. För det skulle bli sen mat på kvällen. Sen åkte vi till hotell för festen skulle vara där. Vi skålade bubbel innan vi skulle äta. Vi åt trerätters och fick fika också. Det var tal och lekar på festen. Efter man såg deras dans gick vi till vårat rum. Vi gick la oss var så trött.  Här är några bilder från igår.

                                         

I morse gick vi upp skapligt och fixade oss. Vi åt samma tid som gifteparet. Efter frukosten så öppnade dom presenterna. Sen packade vi klart allt på rummet. Vi hade packat den mesta redan igår. Så vi sa hej då och skulle åka hem. Innan vi åkte hem blev det att äta lite och sen hämta min glossybox julkalendern. Man hittade lite gotta också. Sen när man kom hem packade man upp allt. Man blev så trött och seg när man kom hem. Man tog även fram kläder tills i morgon och fixade lite olika saker. Sen blev det ta en dusch. Sen tog man lite att äta. Nu kollar man på tv. Man drack kaffe för en stund sen. Blir att sova om en stund. Men har haft en bra helg. 

      

      

Av Malin - 3 oktober 2019 20:18

I tisdags morse var det så kallt ute. Det blåste ute också. Men det var sol ute okckså. Men dagen gick rätt fort. När man komhem fixade man lite mat som gick fort att göra. I morse funkade inte vårat internet och det funkade inte när vi kom hem heller. Vi ringde till telenor dom sa att vi har fått fiber men vi har inte kopplat in den. Vi skulle ringa dom på onsdag. Vi ringde även ochfrågade när vår mobil skulle komma. Dom sa senast den 13 Oktober. För jag skulle till kören på kvällen. Så när man kom hem kunde man inte blogga. Som kollade på tv en stund och sen gick man la sig. Här bjuder jag på bild på mig själv. Den inte tagen den här veckan.   

  

Igår var det inge bra väder. Det regnade nästan hela dagen. I morse var rätt bra vädersom tur var. När man kom hem åt vi lite mat. Sen kom mamma hit och hjälpte oss med internet och vi rignde telenor igen. Vi fick i gång den igår som tur var. Fick en väska av pappa och vi fick drickor av han. Tack så mycket. Fick även ny katalog. Fick låna en väska av mamma också. Truls ville vara med igår. Vi fixade han lite också. Men klocka blev mycket så vi kollade på tv och sen gick vi la oss.  

            

Idag och i morgon är jag ledig. För mina jobba kompisar är på jobb resa i spanien. Jag kunde inte följa med på det ska vara borta hela helgen. Jobbade igår istället och är ledig i morgon. Jag var ledig dag med så får jag jobba på onsdag istället. Dom på jobbet kommer hem på lördag. Så det var synd att man missade det denna gång. Men efter man hade vaknat fixade man lite frukost och kollade lite på klipp. Drack aldrig någon kaffe heller. Sen fixade man sig och sen gick man ner och slängde skräp. Efter det tog man bussen till stan och gjorde lite ärenden. Det blåste jätte kallt idag. Sen gick man hem till en kompis vi var hemma hos hennes mamma. Fick glass och kaffe. Tack så mycket. Gick hem för jag orkade inte vänta på bussen. När man skulle hem kom det regn men det slutade som tur är vid halva vägen. Fick boken idag. När man kom hem pakade man lite. Sen fixade man lite mat själv. För älsklingen skulle i väg. Sen har det bara varit en lugn kväll. Gosade med Truls också. Blir nog ingen blogg i morgon och i helgen. Blir att gå sova om en stund.            

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards