prinsessanmalin

Alla inlägg under september 2019

Av Malin - 19 september 2019 22:07

Man var lite små trött när man vaknade i morse. Det så mörkt och kallt när man vaknar också. Men man fixade sig och sen tog man lugnt en stund. Truls passade på också ta lugnt. Det är en rolig bild på han också. efter han fick lite frukost. Efter det gick man ut och väntade på bussen. Det har varit fullt upp idag och dagen gick fort. Efter jag hade slutat tog man bussen till stan. Man gjorde ärenden på stan. Sen gick man hem i solen. Det små kallt när solen inte är där. Det blåser kallt ibland också. När man kom hem blev det fixa kvälls mat och sen blev det bara ta det lugnt fram för soffan. Nu blir det att gå sova är så trött.   

 

Av Malin - 18 september 2019 21:15

Det har var fullt upp dom här dagarna. Vi åkte till stockholm i torsdags och kom hem i måndags. Vi sov i en lägenhets hotell. För vi var på kista mässan. För det var comic con. Det var första gången vi var där. Vi var där med några vänner och älsklingens bror. Så vi handlade så vi kunde laga maten i lägenheten också. Vi bådde nära kista gallerian också. Så vi var där inne också. Så vi hade det kul där. Så vi gjorde olika saker där borta. När vi kom hem blev det också massa att göra. Vi packade upp allt och tog fram kläder tills tisdagen. Vi hade även vänner här. Truls kom också hem då. Så han var glad att komma hem igen. Hämtade även min klocka. som var på lagning. Köte äen lite nytt gott som hade kommit. Senare blev det att ta en dusch. Sen gick vi la oss. Här kommer några bilder dom dagarna vi var borta.  

                                                      

Fick börja åka buss nu. För mitt cykel däck är trasigt. Fanns inge luft. Vi fixade luft till den förra veckan men det gått bort igen. Tagen på jobbet gick bra och fort. När man kom hem åt man kvälls mat och sen tog man bussen till kören. Det var så kallt på kvällen. När man kom hem var man upp en stund och sen gick man la sig. Man sprade bara alla bilder från vi var borta. För det tog lite tid.   

     

Idag och igår var det så kallr på morgonen. Man tog på en varmre jacka. Man hade även vantar och mössa på sig. Som var lite tunna. Dagen har varit bra. Men det har varit kostigt väder idag. Mamma hämtade mig och sen hämade vi älsklingen. Vi kollade på en ny mobil. Blir nog en ny på fredags. Pappa var snäll köpte semlor till oss. Tack så mycket. Så dom börjar redan nu med. När vi kom hem fixade vi med kvälls mat. Vi åt mat som blev över från igår. Sen tog man fram kläder tills i morgon och sen tog man en dusch. Nu blir att gå sova nu. Blev så trött förut.  

       

                             Passde bra få semlor då. 8 år och 7 månader med min älskade Daniel.<33

Av Malin - 11 september 2019 22:00

Igår blev det fullt upp. Man fixade sig som vanligt på morgonen och tog det lugnt. Sen gick man ner och slängde skräp. Efter det cyklade man i väg. Efter man hade slutat blev man kvar på jobbet. För det var möte där. Så vi fick fika och annat gott då. Sen var jag tvungen gå innan det var slut. För min fötrsta kör termin började igår. Så det ville man gå på. Man var så trött när man kom hem. Det var så mörk när ag cyklade. När man kom hem åt man lite och sen gick man la sig. Hade lite smått ont i huvudet.  

 


I morse efter man hade vaknat fixade man sig och sen åt man lite frukost. Man jobbade idag. Men fick lite sovmorgon. Man slängde skräp innan man åkte och man lyssnade på musik på idag när man cyklade. Idag fick vi tårta av en av barnes föräldrar. Det var så gott snällt var det. Jag var först tog en tårtbit också. Man gjorde ärenden på stan. När man kom hem så var mamma här. Hon skulle hämta och lämna olika saker. Dom ska även vara katt vakt åt oss. Hon hjälpte även att få lite luft i däcken. Efter det fixade vi med kvälls maten och sen blev det att ta en dusch. Efter pakade vi lite tills i morgon. Blir att sova om en stund. Man börjar bli så trött.  

     

Av Malin - 9 september 2019 21:53

I morse vaknade man av att man var nog mer förkykd nu. Men sen fixade man sig. Jag tog min c-vitamin och tog en alvedon. Sen tog man det lugnt en stund. När man skulle cykla regnade lite. Så det var bara ta på sig regn kläderna. På jobbet var det ganska lugnt så det var bra för mig. När man kom hem fixade vi kvälls mat. Sen kom det kompis hit och lämnade saker som jag fick. Tack så mycket. Sen har man bara kollat på tv tagit det lugnt. Nu blir det att gå sova. Ska bli skönt. Man var så trött när man kom hem.  

 

Av Malin - 8 september 2019 21:03

Igår blev det fullt upp. Vi sov ut också. Vi åt frukost och fixade oss. Truls är ju för rolig i morse också. Sen gick vi ner till stan och träffade på vänner. Vi gjorde olika saker på stan. Det var fint väder fast det skulle komma regn. Efter gick vi hem till en vän och kollade på film och snackade. Vi kom hem rätt sent. Vi fick åka med en vän. Man var bara upp en stund och sen gick man la sig. Man började bli för förkyld också.   

  

Vi gick upp skaplig tid. Truls med hehe. För man blivit mer förkyld nu. Så det fick bli en lugn dag idag. Man bara kollat på tv och serie. Senare tog man fram kläder tills i morgon. Efter det blev det fixa kvälls mat och sen blev det ta en dusch. Man mår lite små konstigt till från. Hoppas man mår bättre i morgon. Blir att gå sova så fort filmen är slut.   

   


Av Malin - 6 september 2019 22:12

Man var inte så jätte trött när jag vaknade. Efter man hade vaknat fixade man sig. Tröjan man hade igår var fortarande blött. Det var så soligt och vackert i morse vid vattnet. Det har varit rätt lugn dag idag. Efter man hade slutat hadlade man lite gotta. När man kom hem blev det fixa kvälls mat. Efter det blev det ta en dusch och sen kollade man på tv. Men fick fixa kaffe förut var så trött. Blir att gå sova snart. Så nu säger jag trevlig helg och godnatt.   

               

Av Malin - 5 september 2019 22:22

Man var väldigt trött i morse. Efter man hade fixat tog man det lugnt en stund. När man skulle cykla så klarade man sig för regnet. Det skulle regna då men det hade redan gjort det. Så jag tog påmig regn kläder i onödan. Senare kom solen fram. Vi gjorde päron jucie idag. Gott det blev. Bara gjord av päron. Efter man slutat cyklade man till bio. Det var bara jag och älsklingen. Vi skulle gått med andra med blev inte så. Våran bio smygstartade filmen redan idag.  Skulle ha börjat i morgon. Så klart kollar vi på den idag. Den var bra. Den heter det kapitel 2. Första filmen är också bra. Man köpte deras goda popcorn och cola. Det var riktig lång film. När man skulle hem regnade så klart också. När vi kom hem fick det bli sen mat och sen blev det kaffe. Man tog på sig natt kläderna också. Man kollar på tv just nu men blir att gå sova snart. Är så trött nu. Här söt bild på Truls när han sov igår. 

           

     

Av Malin - 4 september 2019 21:03

Man vaknade skapligt idag. Efter man hade vaknat tog man på sig mys kläder och sen fixade man lite mat till Truls. Han var så gosig i morse och i kväll. Sen blev det fixa lite frukost och man kollade lite på tv. Senare fixade man sig och sen gick man ner med tvätten. När man var klar med det slängde man skräp och sen cyklade man till stan. Hämtade rigarna dom var redan klar. Tur att jag var ledig idag. Dom blev så fina.Vi valde ha dubbel hjärtan i ringarna också. Det var så fint väder ockå. Köpte en dricka för det var så varmt. Var tvungen att vänta tills affärena som jag ville gå in skulle öppna så jag satt väntade och drack min dricka. Fick sällskap av en and. Hon var inte rädd av sig. Man hade kunnat klappa den. När man kom hem hämtade man tvätten och hängde upp allt. Sen fixade jag lite mellis. Var så hungrig. Drack oboy. Det var så länge sen. Man nästan glömt bort hur gott det är. Senare fixade man kvälls maten och sen tog man fram kläder tills i morgon. Efter det tog man en dusch. Nu kollar man på tv tills man ska sova snart.  

                                     

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards