prinsessanmalin

Alla inlägg under augusti 2019

Av Malin - 12 augusti 2019 21:44

Igår efter man hade vaknat gick man ner med tvätten. Medans man väntade på att den skulle bli klar blev det att fixa lite frukost. Man kollade lite olika klipp också. Senare slängde man skräp. Efter det blev det att hämta tvätten. Man hängde upp allt och sen tog ma fram kläder tills idag. Senare fixade man lite kvälls mat och sen fick det bli en dusch. Efter det kollade man på film tills man skulle sova. Kunde inte blogga igår. Gjorde en stor upptadering igår.  

      

I morse började jag lite senare. Så man fixade sig och åt lite frukost. Man kollade lite på serie. Truls sov så söt också. Sen åkte man väg. Det var en lugn dag idag. Kom massa regn då och då. Även sol. Det var tur att det var sol när man skulle hem. När man kom hem fixade man kvälls mat. Efter det har det bara varit en lugn kväll fram för tv. Blir att sova snart.   

   

Av Malin - 10 augusti 2019 20:27

Igår blev det fullt upp. För fick man lite smått sovmorgon och sen fixade man sig. Efter det fixade man lite god frukost. Trulas var sugen på min frukost igår hehe. Det var dimmigt ute på morgonen. Men det var en lugn dag igår. Det regnade jätte mycket också. Tur var det bra väder när man skulle hem. Slutde tidigt idag. När man kom hem tog man det lugnt en stund. Efter det blev det ta en dusch och fixa sig. Senare blev vi hämtade för vi skulle hem och fira en vän. Vi åt gott och kollade film. Efter det åkte vi hem. När man kom hem tog man det lugnt en stund och senare blev det att gå sova. Man var rätt trött.  

                

Idag gick vi upp skaplig tid. Vi fixade oss lite snabbt och sen gick vi till stan. Vi var med vänner där. Det var lite kvavt ute men tur att det blåste lite. Vi gjorde lite olika saker på stan. Senare gick vi hem. För det kom lite regn. Så vi skydda oss hem. När vi kom hem fixade vi lite kaffe och sen fixade man med tvätten som ska fixas i morgon. Hehe köpte en söt present till Truls idag. Han pratar lite när man skulle ta kort på han. Senare fixade man lite mat och sen blev det kolla på tv. Blir nog kolla film snart innan man ska sova.  

   

Av Malin - 8 augusti 2019 22:23

Truls bilden är från igår när vi skulle sova. Han är alltid så när gången också. Det är tydligen kattens dag idag också. Fick jag veta idag. Man fick lite smått sovmorgon idag med. Efter man hade fixat sig och ätit frukost skulle man åka. Men när jag gick ner så regnade det. Så jag fick gå in och hämta mina regnkläder. Men det var så kvavt. Så man blev så varm. Det slutade regna när jag var nästan där. Men det har kommit små droppar hela dagen känns det som. Det var en lugn dag idag. Så konstigt väder. När man cyklade kom det regn och åskade. Tur regnade inte så mycket just då. Men senare kom det massor med regn. Tur att man var hemma då. Det blixtrade lite också. Senare fixade man kvälls mat och sen har man bara kollat på tv. Man blev så trött förut och jag hade ont magen förut. Tur gick det över. Vilade lute föru. Nu blir det att gå sova om en stund.  

     

Av Malin - 7 augusti 2019 22:16

Idag fick man lite sovmorgon. Man fixade sig och sen åt man frukosten. Sen tog man det lugnt en stund innan man skulle cykla. Vi gick en promenad till en lek park och åt matsäck. Så man drack kaffe och åt frukost. Det var en mysig dag. Konstigt väder idag med. Efter jag hade slutat blev ärenden på stan. När man kom hem tog man det lugnt en stund. Efter det spelade man in en video. Man var hemma själv en stund. Dom blev lite sena. Bättre sent än aldig hehe. Tar även tid att ladda upp dom också. Försökte i morse men det gick inte så bra. Truls gillar inte man stänger dörren. Ville inte väcka älsklingen heller. Efter det blev det ta en dusch och sen fixade man kvälls maten. Sen har man bara tagit det lugnt. Gosarmed truls just nu.  Blir att sova snart.  



https://www.youtube.com/watch?v=PayQQj5_RyY

 

https://www.youtube.com/watch?v=bRhCZFqXLC8 

Av Malin - 6 augusti 2019 21:45

I morse vaknade man rätt tidigt. Gillar att gå upp lite tidigare för att hinna allt på morgonen. Man fixade sig och sen fixade man lite frukost. När man var klar med det blev det att ta det lugnt tills man skulle cykla i väg. Det blev en lugn dag idag med. När man kom hem var det mörka moln och det är lite smått kvavt också. Kom lite snabbt regn innan också. Det är sånt väder som blir svårt vad man ska på sig. Det var soligt förut. När man kom hem fixade man lite kvälls mat och sen har det bara varit en lugn kväll. Blir att sova om en stund.   

     

Av Malin - 5 augusti 2019 22:08

Idag fick man gå upp tidigt. Man fick lite så morgon bara. Man fixade sig och åt lite frukost. Sen blev det lite tid över att ta det lite lugnt i soffan. Efter det blev att cykla till jobbet igen. Nu är semster slut. Har varit ledig i 4 veckor. Det varit härligt men fort har det gått. Men kul att komma till rutiner igen på vardagarna. Kul att se alla igen. Skönt att börja cykla igen också. Har inte gjort det sen jag fick semster. Mycket packning hade man med sig också. Man har tvättat allt. Men fick inte med mig allt. Blev dricka min goda shaker till lunch idag med kaffe till. Fanns choklad kvar också från vi fick av en av barnen innan sommarlovet. Blev en lugn dag idag. Vi fik ny bakatbröd till mellis idag. Så gott det var. Var kvavt idag och mulet. Blev att fixa kvälls maten när man kom hem. Var så hungrig. Sen fixade man lite med viktiga saker och efter det blev det att baka en sockerkaka. Det var länge sen man gjorde. Fick bli det till kvälls fikat idag. Nu blir det att gå sova. Hade svårt att sova i natt.  

       

Av Malin - 4 augusti 2019 21:16

I torsdags Efter man hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Man kollade olika klipp. Blev en lugn dag hela dagen och kvällen. Vi skulle åkt till Parkfestivalen men vi åkte inte. Det var en som var bra och henne har vi träffat förut. Därför tog vi det lugnt bara. Det har även varit så varmt idag. Efter kvälls maten blev det kollat på film och senare gick man la sig.  

 


I fredags efter vaknat blev fixa frukost och senare blev ta en dusch. Efter det tog vi bussen till Eskilstuna parkfestivalen. Så där kan man göra olika saker där även kolla konsert också. Så vi kom hem rätt sent. Det vart så kallt på kvällen. Det kom även lite regn också. Tur hade vi med oss extra kläder också. Man drack lite kaffe för man var så kall. Men är änd trött. Man var uppe en lite stund till innan man skulle sova.  

            

I lördags efter vi hade vaknat blev det göra lite frukost. Senare gick vi och slängde skräp. Efter åkta vi till parkfestivalen. Det var även kräft fest hos familjen. Men kunde inte gå på det denna gång. Vi kom hem sent den här gången med. När man kom hem blev det att gå sova. Var så trött och kall. Hade även smått åt i fötterna. Truls blev glad varje gång vi kom hem också.  

                                                       


Idag när man vaknade var rätt trött. Man drac lite kaffe och c-vitamin. Så blev man lite piggare. Men blev en lugn dag idag. Bara kollat på olika klipp. Man har även fixat lite för morgon dagen. Man tog även fram kläder. Senare fixade man kvälls maten och sen blev det ta en dusch. Efter har man bara kollat film. Idag blir det att sova skapligt. Det varit fullt upp i helgen.  

     

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards