prinsessanmalin

Alla inlägg under augusti 2019

Av Malin - 22 augusti 2019 22:19

När man vaknade i morse var man lite små trött. Men det gick över rätt fort. Man fixade sig och sen tog man det lugnt en stund. Innan jag åkte så blev det att slänga skräp. Det var rätt lugn dag. Det vart så kvavt när jag slutade. Innan jag åkte hem gjorde jag lite ärenden. När man kom hem blev det fixa lite kvälls mat. Det var lite kallt inne då. Sen ha det bara varit en lugn kväll fram för tv. Truls sover alltid lite över allt ibland hehe. Nu blir det att gå sova.  

       

Av Malin - 21 augusti 2019 21:26

Man fick sovmorgon idag. Efter man gick upp fixade man lite frukost och man kollade på olika klipp. Man var ledig idag. Då passade jag på att tvätta lite. Innan man gick ner med tvätten så spelade man in en video. När tvätten var klar hängde man upp allt och sen har man fixat lite här hemma och tagit fram kläder som man hade på sig idag. Truls var så gosig idag också. Senare kom mamma och hämtade oss. För vi stor handlade. Det regnade innan vi gick. Tur var det fint när vi skulle handla. blev det köpa hem shop shop det var länge sen och gott var det. Sen blev det packa upp allt. Efter det blev det ta en duch. Kollar på tv just nu bli det tills man ska sova.  

               

https://www.youtube.com/watch?v=vz_l_0pT6x4

Av Malin - 20 augusti 2019 22:18

När man vaknade var man bara lite små trött. Men man fixade sig. Jag är snabb att fixa mig. Så fixar jag mat och vatten varje morgon till Truls också. Sen tog man det lugnt innan man åkte. På jobbet har varit en lugn dag. När man kom hem fixade man kvälls maten och sen har man bara kollat på tv. Blir att sova snart. Är så trött redan nu. Här bild på Truls som jag har som bakgrundsbild.   

 

Av Malin - 19 augusti 2019 22:13

I morse när man vaknade var man rätt så trött. Man var väldigt hungrig när man vakande också. Det blåste lite när man cyklade men det var sol ute. Det har varit ganska lugnt idag. Hade kaffe rast ute idag. Magen var lite svullen idag men gick över senare på dagen. När man kom hem fixade man lite kvälls mat. Efter det har man kollat på massa bra tv idag. Nu blir det att gå sova.  

 

Av Malin - 18 augusti 2019 21:34

Igår blev det lite fullt upp. Vi gick upp en skaplig tid. Vi fixade oss och sen åt vi frukost. Sen gick vi ner till stan och träffade några vänner. Vi gjorde massa olika saker i stan och ärenden. Innan vi gick hem så handlade vi. Vi skydda oss hem för det såg ut som det skulle komma regn när som helst. Kom lite små regn när vi nästan var hemma. Man tog lugnt när man kom hem. Myste lite med Truls och sen fixade man sig. Sen gick man ner och slängde skräp. Efter det blev man hämtad av kompisar. För vi hade blivit bjudna på flytt fest. Vi kollade på film och snackade. Vi åt lite gott. Man kom hem rätt sent. Det kom massa regn när man kom hem också. Man var uppe en stund när man kom hem och sen gick man la sig.  

      

Idag sov vi ut lite och sen fixade man sig. Efter det åt man lite god frukost. Sen blev vi hämtad av älsklingens bror. För vi skulle fira älsklingens syster son som jag är faster till också. Han blev 12 år. Vad stor han har blivit. Grattis till han. Vi fick massa gott. Vi kollade på hönsen också som var ute. Innan vi åkte hem åket vi och handlade. När vi kom hem kom det massor med regn. Vi fixade med maten när vi kom hem. Efter det tog man fram kläder tills i morgon och sen blev det att ta en dusch. Det var lite kallt inne nu på kvällen också. Sen har man bara kollat på tv. Blev dricka kaffe för en stund sen. För man var så trött. Blir att sova snart.   

   

                                        8 år och 6  månader med min älskade Daniel.<33


Av Malin - 16 augusti 2019 22:15

När man vaknade i morse var man lite små trött. Men man fixade sig i alla fall och sen tog man det lugn en stund innan man skulle åka väg. När man kom ut fick man se att det regnade ute, Fick ta fram paraplyt. Han inte byta om. Det var rätt lugn dag idag med. Så lugnt så man blev lite trött att det var för lugnt haha. Det kommit lite regn då och då idag. När man skulle hem kom det mörka moln fram. När jag nästan var hemma kom det lite regn och när man kom hem kom det massor med regn. Så man hade tur. Det blåste rätt mycket så det var lite jobbigt att cykla idag. När man kom hem fixade man med kvälls maten. Var så hungrig när man kom hem. Efter det blev det att ta en dusch och ta på sig natt kläderna. Man kollar på tv just nu. Blir det tills man ska sova sen.  

     

Av Malin - 15 augusti 2019 21:49

I morse när man vaknade var man inte så farligt trött. Fast det tog tid att sova. Bilden på Truls är från går kväll. Sötnosen är ju bara för söt. Det var en lugn dag idag. Det var sol ibland och i bland inte idag. Men det var rätt varmt i bland. När man kom hem tog man det lugnt. Efter det fixade man kvälls maten och sen har det bara varit en lugn kväll. Blir att gå sova om en stund.   

         


Av Malin - 14 augusti 2019 21:45

Igår vaknade man tidigt. Man fixade sig och sen åkte man. Det blåste lite. Men det var skönt att det blåste lite. Det har varit rätt lugnt igår. Efter jag hade slutat blev det ta lugnt i rast rummet och drack lite kaffe. Vi skulle ha kvälls möte med jobbet. Så det var inge ide att åka hem. Så väntade där tills vi skulle börja. Så vi fikade gott och snackade viktiga saker. När man var på väg hem så blev det bro öppning. Så klart skulle den krångla också. Det kunde inte stänga bron helt. Så man fick vänta ett tag. Sen när man var nästan hemma såg man polisen också. När man kom hem fixa man lite sen mat. Det blev att kolla på tv stund sen gick man la sig. Man var så trött när man kom hem. Tur att det inte var så mörkt när jag skulle hem. Truls var så gosig där på kvällen också.  

      

Idag var man ledig. Man gick upp skapligt och tog på sig mys kläder. Sen fixade man lite frukost och sen kollade man på olika klipp. Senare hämtade mamma mig. Vi gjorde olika ärenden på stan och sen hjälpte hon oss med lite saker här hemma. Efter det fixade vi kvälls mat och sen blev det att ta en dusch. Sen tog man framkläder tills i morgon. Sen har man bara myst med Truls och kollat på film. Fanns inget på tv idag. Nu blir det att sova är rätt trött nu.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards