prinsessanmalin

Alla inlägg under juni 2019

Av Malin - 19 juni 2019 21:03

Söta Truls sov på olika ställen igår och idag. Man var rätt trött när man vaknade igår. Men man var tröttare igår. Men det fick bli kaffe när vi skulle äta frukost. Senare blev ta en promenad och plocka blommorna. Vi fikade lite och sen gick vi tillbaka. För att fixa midsommarstången. Man fixade lite på rasten och sen dansade i runt midsommarstången. Innan man skulle sluta börjar det regna och åskade. Det kom även blixt ute. Det slutade som tur var när jag skulle hem. Så jag gjorde ärenden på stan först också. Hittade en ny choklad också. Sen tog man en dusch när man kom hem. För man var så varm. Det har varit så kvavt ute idag och konstigt väder har det varit idag. Sen värmde man på lite mat. Sen blev det lugn kväll fram för tv.  

                   

Av Malin - 18 juni 2019 20:12

Det var fullt upp förra veckan. I torsdags vaknade man tidigt som man brukar göra. Man fixade sig och sen cyklade man till jobbet. Det var fullt på hela dagen. För vi hade sommarfesten. Dom sjöng och vi hade olika lekar. Man fick blommor och choklad av barnen. Tack så mycket för det. Sen fick man goda saker till resten också. Det vart lite regn och sen blev det bra väder. Det var lite kvavt ute. Men det blev en jätte bra dag. När man kom hem packade man lite. Sen åkt vi handla till dremhack med en kompis. Sen gick vi ner till stan och träffade kompisar även älsklingens brorsor. Vi var med dom skulle med till dreamhack. Vi var ute och käkade. Sen gick vi hem till oss. Några av dom skulle sova hos oss. För vi bor rätt när där tåget skulle gå. Vi gick la oss skapligt. För vi skulle gå upp tidigt.   

           

Fredags gick vi upp tidigt man packade allt det sista och fixade sig. Sen gick till tåget. Vi hade med oss frukost till tåget. Så vi åkte tre olika tåg. Efter det tog vi taxi till stan. Vi åkte lite fle först. Sen fikade vi mednas vi väntade att vi fick komma in tilll vårat vandrahem. Senare åt vi lite mat och sen tog vi det lugnt vid rummet. Man la sig allt för sent heller. Det var fint väder också.  

                +

Lördags gick vi upp rätt tidigt. Vi fixade oss och sen åt vi våran frukost buffe. Vi träffade på en fågel som var nyfiekn på oss. Sen tog vi våran saker och sen åkte vi till dreamhack. Gjorde lite olika saker där. Gratis saker och dricka fick man också. Kommer lite bilder på olika saker man har gjort. Senare sov i sovsalen. Det var rätt hårt och kallt. Så inte så mycket sömn.  


Söndags gick man upp rätt tidigt. För hinna med så mycket som möjligt. Kommer lite bilder här med. Senare blev det sova i salen igen.  

                       

                                                                        

I måndags packade vi allt. Dreamhack var öppet längre då. För det en dag mindre denna år. Men vi visste inte att dom hade öppet så länge. För bli det n'ästa gång. i hade köpt tåg biljetter. Så vi åkte skaplig tid hem igår. Vi åt llite lunch innan vi åkte med tåget. När man kom hem blev man så trött. Så man packae upp allt och sen tog man en dusch. Sen fixade vi med maten. Sen fick det blev lugn kväll. Gick la mig skapligt också.  

    

Idag gick man upp tidigt. Innan man cykade blev det att spela in en vide som jag ladda in på kvälle. Blev att åka till jobbet. Man var jätte trött på morgonen. Men det var rätt lugnt dag idaf. Det var soligt på dagen. Senare kom det massa regn. Det slutade när man var nästan hemma. Sen fixade man kvälls maten. Sen kom mina föräldrar och lämnade Truls. För han var ute igår. Så han fick kom hem idag istället. Sen blev det bara en lugn kväll. Blir att gå sova snart.  

                                             8 år och 4 månader min älskade Daniel. <33

 

https://www.youtube.com/watch?v=GSTtkaKNFig 

Av Malin - 12 juni 2019 21:15

När man vaknade i morse var man inte så farligt trött konstig nog. Tur kom ingen regn i morse men det blåste rätt kallt ändå. På rasten blev det tårta som blev över från igår. Så det var gått. Det kom bara små regn på jobbet. När man kom hem hämtade mamma Truls efter som vi ska bort till dreamhack snart. Sen åkte och gjorde ett ärenden. Sen har man dammsugit och torkat golvet idag. Även rent gjort och trokat aolika saker. Efter blev det fixa mat och sen ta en dusch. Man har lite ont i halsen igen. Den kommer och går. Tog en glass förut. Kom massa regn förut och ett snabbt åska. Idag eller i mogon blir det sista blogg inlägget innan man åker i kväll. Blir att sova snart är trött redan.  

   

Idag fyller våran Truls beibis 9 år. Grattis till dig rån din familj och vi älskar dig gubben. Våran lillkille börjar bli så stor hehe. <3

 

 

Idag fyller min Truls bebis 9 år Grattis till dig och jag älskar dig gubben.

Min lillkille börjar bli så stor hehe.<3



Av Malin - 11 juni 2019 22:00

Idag var man lite tröttt när man vaknade. Men det var lite sol i morse. Regnet kom senare runt efter lunch någon gång. Dagen gick rätt fort idag. Man åkte aldrig hem efter man hade slutat. För vi skulle ha avsluting till våra stora barn på kvällen. Så man väntade på att det skulle börja. Tur att man inte skulle hem för då regnade det också. Så man drack lite kaffe i personalrummet. Så vi gjorde massa kul. Vi åt mat och fikade också. Så nu är man helt slut och väldigt mätt.  När man cyklade hem var det ingen regn bara att blåste lite. Kommer sova gott i natt. Tror att alla kommer göra det. För det var en så trevlig kväll.  

 


Av Malin - 10 juni 2019 21:52

Man var rätt så trött när man vaknade i morse. Man hade lite små svårt att sova i natt. Man har haft ont halsen till och från idag. Känns som man har ont i stämbanden. Har inte tid att bli dårlig nu. Ska ju till dreamhack i halgen. I morse var det lite små kallt men senare blev det varmt. Jag tog inte med mig jackan idag. Blev bara kallt på morgonen. Det varit en bra dag. Efter slutade var vi på stan. För älsklingen skulle göra ärenden på stan. Då köpte man dricka. Var så törstig och halsen kändes så konstigt just. Man var så torr.  Den var på rea också. När man kom hem blev det att fixa egan pannkakor. Sen har man bara kollat på film. Finns inget att se på idag heller. Blir att gå sova redan nu.  

 

Av Malin - 9 juni 2019 20:42

Idag gick vi upp rätt skaplig tid. Man fixade sig och sen gick vi ner till stan. Idag var det lite små kallt ute. Bleb ingen shorts på sig idag. Man gjorde lite ärenden på stan. Vi träffade på vänner. Fick bli lite lunch och senare handlade man lite och sen gick man hem. Man fixade lite kvälls mat och tog fram kläder tills i morgon. Det har regnat idag. Trodde inte det skulle bli någon regn idag men det blev det tydligen. Sen har man bara kollat på film. För det var inge kul på tv idag. Så man drack lite kaffe och lite kvälls mellis. Blir att gå sova om en stund också.  

               

I fredags var det 7 år sen Min Daniel tog studenten. 

Dagarna går galet snabbt. Det känns inte som det var så länge sen han tog studenten. Men den dagen är minne för livet.    

  


Idag är det 8 år sen jag tog studenten.


Dagarna går galet snabbt. Det känns inte somdet var så länge sen man tog min student. Men den dagen är minne ör livet. Jag kommer ihåg sakerna man hade runt halsen hade trasslat sig å jag fick nästan inte av sakerna. Man vart nästan strypt  av alla sakerna. Till slut fick jag bort dom med litw hjälp. Vi var nära klipa bort dom. Tur så gick det ändå. Ville helst inte klippa dom.  

Av Malin - 8 juni 2019 21:21

Det har verkligen varit fullt upp dom här dagarna. I trorsdags så gick vi upp rätt tidigt. Man fixade och smörjde i sig med solkräm. För det var jätte varmt ute. Vi skulle vara ute hela dagen. Så tur att man gjorde det. Efter det gick vi ner till stan och träffade på lite vänner. Det var massa roligheter på stan då. Man fick gratis tårta också. Så man har fikat ätit. Senare så kollade vi på vasaspelt. Där var Inger Nilsson och Nils Närman svensson med i också. Man köpte en dricka där också. Efter som det var varmt på kvällen också. Innan vi gick hem handlade. När man kom hem var man helt slut. Man kollade på tv och la sig skapligt.  

                          Ni får ha en trevlig nationaldag alla min vänner nu.<33

  1.                                                Ni får ha en trevlig nationaldag alla mina vänner nu. Önskar Truls med familj.<33  

               

 

I fredags gick man upp en skaplig tid. Man fixade lite frukost och kollade lite på olika klipp. Man har tvättat lite också. Sen fick man hämtade och hänga upp det. Truls hjälpte till också hehe. Sen blev det att städa och fixa nästan hela dagen. Börja bli så bra. Man åt lite lunch också. Senare blev det att ta en dusch. Efter det blev det att ta på sig sommar kläderna och fixa sig lite. För det var så varmt hela dagen och kvällen. Man blev varm igen efter duschen också hehe. Efter det tog man en promenad till en vän. Vi blev bjudna på kycklings tacos och sen på film gjorde vi. Vi åt snacks och senare blev det kaffe. Efter körde en hem oss. Så det var snällt. Man var uppe stund till när man kom hem och sen gick man la sig.  

          

Idag tog vi lite sovmorgon. Man fixa lite frukost efter man hade vaknat. Man fixade sigoch tog på sig lite sommar kläder. Blev jätte varmt idag med. Sen hämtade pappa hos. Vi skulle fira mamma som fyller år idag. Vi fikade lite. Vi tog även fram väskor som vi ska till dreamhack nästa helg. Sen grillade vi lite korv och bröd. Efter det körde dom hem oss. När man kom hem fixade man lite och sen blev det ta det lugnt fram för tv lite med lite gott. Blir att kolla å tv en stund till och sen blir att att gå sova. Det tycker nog Truls med hehe.  


     


Av Malin - 5 juni 2019 21:00

Man var lite små trött i går morse. Men soligt och fint var det hela dagen. När man cyklade på morgonen så såg jag uttern igen nära bron. Undra om det var den jag såg sist. Hann inte ta kort på den denna gång. Den var så snabb. Sen blev det lite kaffe på rasten så klart. Det behövs verkligen. Efter en lång dag på jobbet så blev det att göra ärenden på stan och sen åkte man hem. Man hittade en ny choklad också. Man fixade lite kvälls mat och sen blev det en lugn kväll. Var så trött igår. Dörför blev det igen blogg igår. Ben Mitkus drickan var god också. Som vi smakade på igår.   

                 

Idag när man vakande var man riktigt trött och hungrig var man också. Såg en hare i morse också nära jobbet. Idag var det riktigt varmt. Nästan svårt andas hehe. Ångrade mig att jag inte tog på mig mina shorts. Man har varit hungrig till från idag. Tror det värmen ssom gör att det var så. Är så dålig att dricka också när det varmt. Man har varit ute nästan hela dagen men var duktig smörjde mig i alla fall. Vi var på promenad idag så då drack vi kaffe. Var så härligt så. Möte å mamma när man var på väg hem också. Det var bra så jag fick mer pulver till magen igen. så det var tur att hon fick tag på mig. Drack mycket vatten när jag kom hem. Sen blev det ta en dusch. För man kände sig så varm. Man vart så trött nu på kvällen också. Tur att jag tar lång helg nu igen. Kollar opå filmer nu. För det finns ingen att se å. Blir att sova tidigt kväll. För det behövs verkligen. Då blir Truls glad också hehe.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards