prinsessanmalin

Alla inlägg under maj 2019

Av Malin - 7 maj 2019 21:48

När man vaknade i morse var man riktitgt trött. Men det var bara att gå upp ändå då. Bilden passar ju så bra hehe. Det var så kallt i morse när jag skulle cykla. Idag har det varit rktig konstigt väder. Sol och regn har det varit till och från. Kom massa is snö också. Vill ju inte sånt nu vill man ju ha varma våren. Blev en lång dag idag. Fullt upp. När man kom hem blev det fixa kväll maten. Blev tacos idag. Så gott. Sen har man fixat med lite viktiga saker och kollat på tv. Blir att sova om stund. Är så trött nu.  

 

Av Malin - 6 maj 2019 21:16

Man var inte så farligt trött när man vaknade i morse. Man fixade sig också. Det var lite sol när man skulle cykla. Bara lite små kallt var det. Den här dagen har gått fort. Man fick sån god tårta idag. Som en hade med sig idag. Senare kom regnet och sen hagel på det också. Men det blev fint väder när man skulle hem som tur är. När man kom hem fixade man kvälls maten. Bilden på Tuls är från i går kväll. Sen har det bara varit en lugn kväll fram för tv. Blir att gå sova om en stund.   

 

Av Malin - 5 maj 2019 21:31

Igår gjorde vi lite olika saker. Vi tog lite sovmorgon. Man åt lite frukost och fixade sig. Man gick ut och slängde lite skräp. Sen gick vi till stan. Vi träffade kompisar där. Vi gjorde lite olika saker på stan. Sen blev man bjuda på en konsert av ett band. Vi känner han som är med i bandet. Det var fint väder när man skulle hem. När vi kom hem blev det att ta det lugnt. ruls blev glad när vi kom hem också. Senare kollade man på tv och åt dom här goda popcorn. Sen var man inte upp jätte länge. Man var rätt så trött.  

                      

Idag tog vi också lite sovmorgon. Man fixade sig och sen åt man frukost. Vi gick ner med tvätten. Sen tog vi en promenad och hämtade älsklingens paket. Vi delade lite på drickor också. Sen hämtade vi tvätten och hängde upp den. Truls ville gärna hjälpa till också hehe. När vi kom hem tog vi det lugnt lite och senare fixade vi lite kvälls mat.Efter blev det att ta dusch och sen blev det att ta lugnt fram för tv. Blir att gå sova snart.    

               

Av Malin - 3 maj 2019 21:30

Igår blev mycket att göra. Man fixade sig så vanligt efter man hade vaknat. Sen tog man bussen idag. Men fick gå till stan för den andra bussen kom inte. Den tog en annan väg fick jag veta. Tog bussen från stan i stället. Det små regnde då. Sen plockade vi skräp med barnen och sen fick dom glass. Det var mest kallt igår. Det kom till med hagel till och från. Efter man hade slutat tog man det lugnt en stund. Sen åkte jag med jobbet till Södertälje för att ha planerings dag. Så vi sov på hotell. Vi fick choklad vid vårat rum. Vi fixade oss och sen åt vi på resturang. Efter gick vi till hotellet och snackade. Sen gick vi la oss.  

              

Man sov så gott i sängen. Den var så skön. När vi hade fixa oss blev buffe frukost mums. När vi kom till kontoret vi skulle sitta fick vi goda popcorn och vi fick ta hur mycket glass vi ville i glass maskinen. Senare åt vi mat buffe där med efterrätt till. Så vi fika några gånger idag hehe. Sen åkte man hem och då kom solen fram. Man är helt slut. Har planerat hela dagen. När man kom hem fixade mat och sen blev det ta en dusch. Man kollar på tv just nu. Blir att sova skapligt idag. Så säger godnatt och trevlig helg.   

          

Av Malin - 1 maj 2019 21:07

Igår blev det fullt upp. Man gick upp som vanligt och fixade sig. Det var konstigt väder igår morse. En sida vart mörkt ute och den andra sidan var det sol. Det var sol där jag cykalde som tur var. Men det var mest sol men kom lite snabbt regn också. Det var en lång dag och sen cyklade man hem. Man tog lungt en stund och sen fixade man sig. Sen tog vi hem promenad till en kompis drack kaffe bara snackade. Efter det träffade vi fler kompisar och åt innan valborgs brasan skulle börja. Den blev så varm elden som man var tvungen stå långnt back. När man kom hem var man trött och kall. Man var uppe en lite stund till när man kom hem.  

               

                                         Ha en riktigt mysig valborg nu alla mina vänner. <3

 



 

                          Ha en riktigt mysig valborg alla mina vänner nu. Truls med familj.<3

 

Idag tog vi sovmorgon. Det behövdes. Man var ändå trött när man vaknade. Därför det var fullt upp igår. Man fixade sig lite åt frukost. Sen letade man efter smycken och sen tog man en promenad till stan och träffade på två vänner. Vi kökade glass och drack kaffe. Fick bilden på Therese Lindgren från våran apotek som jag hade bokat när dom var klar med den. Den såg ut att vara annat material också. Ska fixa en ram till den. Vi kollade affärer och sen gick vi hem. Det blev så kallt senare idag. När vi kom hem ble det att fixa kvälls mat. Sen har man packat till det man behöver tills i morgon och tog fram kläder tills i morgon. Efter det blev att ta en dusch. Sen har man bara kollat på tv och druckit kaffe. Man var lite små kall förut och var man sugen på kaffe. Man gosade med min söta kisse också. Det är redan första maj också. Vad fort går. Nu blir det att gå sova.  

   

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards