prinsessanmalin

Alla inlägg under april 2019

Av Malin - 18 april 2019 20:51

Idag fick man lite sovmorgon. Man gick upp skaplig tid. Man fixade sig och gjorde sig klar. Sen värmde man på något att äta som blev över från i tisdags. Man kollade lite serie. Truls ville sova i glossy box kartongen idag sötnosen hehe. Vi fick påsk kort av en vän idag. Tack så mycket. Började senare idag och slutade sent i stället. Efter det cyklade man till jobbet. Det var jätte varmt idag. Även på morgonen. Det var en lugn dag idag. Inte så mycket barn. Vi var ute mest idag i det fina vädert. Plockade med mig årets första tussilago när jag var på väg hem. Har sett det på andra ställen men då har jag inte kunnat plockat dom. Det var väldigt rart väder idag. När man kom hem fixade vi mat och sen har det bara varit lugn kväll. Man har bara kollat på tv. Är så trött redan nu. Har lite ont i huvutet. Är trött och inte druckit så mycket vatten idag. Blir att sova snart. Nu är man lite lång ledig så skönt så. Nu ska det bara njutas i det fina vädret också.   

           

Av Malin - 17 april 2019 21:30

I morse vaknade man en skapligt. Man fixade frukost till mig och till katten. Man kollade olika klipp. Blev en lugn morgon. Sen gick man ner och slängde skräp.Var ledig idag. Efter det blev jag hämtat av en tjej kompis och hennes mamma. Vi var vid Tuna park. Har inte varti där sen dom gjorde om där. Så det var mysigt. Blev lunch och efterrätt. Man kom hem rätt sent. Men gjorde lite varma mackor. Var inte så jätte sugen på att äta något stort och det var inte älsklingen heller. Efter maten blev det att ta en dusch. Sen har man bara kollat fram för tv. Blir att sova om en stund.   

       

Av Malin - 16 april 2019 21:28

I morse var man lite små trött som vanligt. Det var bra väder idag med. Men det var varmre igår. Det är tur man har handskena känner jag. Men har varit en bra dag idag. Vi firade påsken på jobbet idag. Så man var en hare idag. Älskade koftan den var så mysig att ha på sig idag. Sen ble det påsk mat buffe. Blev bjuden på mat så var lite länge och åt med barnen. Sen åkte jag hem. När man kom hem blev små vila lite ble så trött. Efter det hämtade mamma mig. Vi gjorde ärenden på stan. När man kom hem fixade man kvälls maten och sen tog man det lugnt en stund. Sen cyklade man till kören. När man skulle hem var det lite kallt men inte jätte mörkt som tur var. Det var så fint ute på kvällen innan det blev helt mörkt. Älsklingen hade gjort kaffe när man kom hem. Blir kolla på tv en stun innan man går sover. Börjar bli rätt trött nu.   

             


Av Malin - 15 april 2019 21:44

Man var lite små trött när väckar klockan ringde. Men det var bara att gå upp. Truls sov gott i alla fall hehe. När man skulle cykla på morgonen var det rätt kallt ute. Det blev jätte bra väder idag. Varmt och skönt. När man kom hem fixade man lite lunch. Truls titta på också. Man kollade lite på serie då och sen blev det att fixa lite här hemma. Senare blev det att fixa kvälls mat. Sen har det bara varit en lugn kväll fram för tv. Blir att sova om en stund.   

             

Av Malin - 14 april 2019 21:50

I går blev det fullt upp. Man började med lite sovmorgon. Sen fixade vi lite och sen tog man en promenad till stan. Vi slängde skräp först. Det var lite små kallt ute. Vi gick runt lite. Träffade på en kompis där också. Vi handlade lite och Vi åt. På kvällen kom det kompiar hit. Vi hade film kväll. Såg den nya Sune filmen. Vi åt lite olika snacks som dom hade med sig. Vi var uppe tag till innan vi gick la oss.  

                    

I morse sov man ut och sen fixade man frukost. Sen blev det att städa lite. Dammsuga och torka golvet. Senare länade mamma en handskena till mig. Som är bra stöd och värme lite nu när det kallt ute. Sen gick vi hem till en kompis och snackade lite. Vi drack lite kaffe där med fler kompisar var där. Vi var hemma oss en kompsis och kollade i hans nya lägenhet. Efter det gick vi hem åt kvälls mat och sen blev det att ta en dusch. Truls väntade på att man skulle blir klar hehe. Sen har man bara kollat på tv och nu blir det att gå sova.   

        

Av Malin - 12 april 2019 22:03

I morse när man vaknade var man väldigt trött. Men det var bara att gå upp ändå. Tur att det fredag tänkte jag också på. Det var lite mer sol idag men lite små kallt var det ändå. Efter jag hade slutat har man handlat och gjort ärenden. När man kom hem blev det fixa lite varma mackor. Man kollade olika klipp också. Senare blev fixa kvälls maten. Efter det tog man en dusch. Sen har man bara kollat på tv. Blir det att göra en stund till innan vi ska sova. Så nu säger jag godnatt och trevlig helg.  

                                 

Av Malin - 11 april 2019 21:22

Man var lite små trött när man vaknde. Efter man hade vaknat fixade man sig. Det var minus grader i morse också. Så man tog på sin den varmaste jackan också. Sen cykade man till jobbet. Det har varit lite sol men kom lite snö. Så konsigt väder. När man kom hem blev det att fixa lunch och kolla serie. Senare fixade vi kvälls maten och sen blev det en lugn kväll framför tv. Blir att göra det en stund till innan man ska sova.  

     

Av Malin - 10 april 2019 20:53

Igår blev det mycket att göra. Man fick lite sovmorgon. Efter man hade vaknat fixade man sig. Man gjorde lite varma mackor. Man kollade lite klipp och sen cyklade man till jobbet. Började senare idag och sluta lite senare. Det var verkligen is kallt. Senare fixade man lite kvälls mat. Sen tog vi lugnt en stund. Sen gick vi till bio. Det snöade massor då. Vi var och kolla en skräck film med älsklingens syskon. Blev att köpa deras goda popcorn och cola. Sen körde hans syster oss. För kom mer och mer snö. Man var uppe en stund när man kom hem och senare gick man la sig.   

  

Idag gick man upp en skaplig tid. Man var ledig idag. Så man fixade lite frukost. Man kollade på film medans man åt frukosten. Sen har man fixat lite här hemma med olika saker. Sen blev vi hämta av älsklings bror vi gjorde två olika ärenden. När vi kom hem blev det att fixa kvälls maten. Efter det blev det att ta en dusch. Truls var så extra gosig förut. Blir att kolla på tv en stund innan man går och sover.  

     

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards