prinsessanmalin

Alla inlägg under mars 2019

Av Malin - 5 mars 2019 22:30

Man vaknade rätt skapligt idag. Man tog på sig mys kläderna och fixade frukost. Man kollade på olika klipp och tv.  Senare fixade man sig lite. Man spelade in en video. Efter man hade ladda upp den blev det att slänga skräp. Sen kom pappa och hämta mig. För jag skulle till doktorn med magen igen. Fick ta vå olika blod prov också. Innan vi gick det blev att vara i en blomaaffär. Senare bjöd pappa på fika. Kaffe latte och en bulle. Tack så mycket. Det har varit så konstigt väder idag. Senare när man kom hem blev det att fixa kvälls mat. Senare blev det att ta buss till stan och gjorde ett ärende. Sen blev det att gå till kören som har börjat igen. Efter det tog man bussen hem. Det var så kallt ute. När man kom hem blev det kaffe och semla. Nu blir det  att gå sova. Börjar bli så trött nu. Har lite ont i huvudet också. Kan vara för jag är trött också.  

                                    https://www.youtube.com/watch?v=yqEW-bD8Y-A

    

       

Snäll pappa man har som köpte vaniljsemla till mig och e vanlig semla till älsklingen. Tack så mycket. Det var gott 

med kaffe till.     #festisdagen

         

Av Malin - 4 mars 2019 21:25

Man vaknade rätt skaplig tid idag. Man tog på sig mys kläderna på. Man fixade lite frukost. Man kollade på serie och olika klipp. Senare fixade man lite här hemma. Efter en stund blev det lite kaffe. Senare till kvälls mat blev tacos igen som blev över från igår. Efter det blev det en film. Truls kom och gosade förut också. Min lilla mys katt är han. Nu blir det att kolla på tv en stund till innan man ska sova.  

 

Av Malin - 3 mars 2019 20:42

Igår var solen här när man hade vaknat. Man fixade sig och sen gick vi ner till stan. Vi träffa på vänner där. Vi kollade lite affärer och sen bjöd min älskling på mat. Colan och frukterna vann jag på en tävling vid stan. Sen träffade vi på en skådis när vi skulle till en affärer bara. Senare gick vi hem. Vi fixade kvälls mat och tog det lugnt lite. Sen blev vi hämtade av en kompis. Vi blev bjudna på mello kväll oss en vän. Vi fick hemma gjord smoothie,semlor,jordgubbar och nutell. Det var chips och god drica också. När man kom hem rätt sen därför orkade jag inte blogga. Man var uppe en stund och sen gick man la sig. Man var rätt trött. Det blev en lång dag igår.   

Hon är med i skilda världar, Andra avenyn och hon kommer vara med i helt parfekt. an träffa henne i vår lilla stad.<3

             

                                                           Kul att prova lite nytt. <3

   

I morse sov vi ut lite. Det kom massa snö när man hade vaknat. Man tog på sig mys kläder och sen blev det att fixa frukost. Man kollade på olika klipp och serie. Blev en lugn dag idag. Truls var också trött idag. Var trött och seg idag. Senare blev det lite mellis. Man haft lite ont magen idag. Man har inte mått så bra idag lite små feber. Mår bättre nu men är så trött nu. Till kvälls mat blev det tacos. Sen blev det att ta en dusch och sen kollade man på film. Nu kollar man på film innan man ska sova. Blir nog snart för man är så trött nu.  

 

Av Malin - 1 mars 2019 22:28

Igår blev det mycket. Man gick upp upp rätt tidigt. Man fixade sig och sen åt man frukost. Blev lite riskakor. Senare gick man till bussen och solen var där med. Innan slängde man skräp. Man gjorde lite ärenden och sen var man på invigning av våran nya mat affärer. Fick man god dricka godis och annat. Man fick blommor när man hade handlat också. Man köpte lite nytt också. Tur att jag slängde dom andra som jag hade. För dom var ingen fina nu. Sen åkte man hem efter som man hade köpt glass också. När man kom hem åt man lunch. De var god och ny. Senare blev det att städa lite. Efter det fixade vi oss och sen tog vi bussen till Eskilstna. Vi hade biljetter till Charlotte perrelli. Dom hade vi haft ett tag nu.  Vi åt mat och gick i affärer först. Sen gick vi dit. Boken hade jag innan och den andra köpte jag där. Innan man tog bussen gick vi och handla. Man kom hem sent. Så vi gick la oss nästa när vi kom hem. Då var man trött och kall. Så det var så skönt att sova då.  

                                                                                              

Idag gick man upp en skaplig tid. Man fixade sig och åt pannkaks frukost. Senare kom mamma hit. Vi fixa dom sista viktiga sakerna. Senare åkte och gjorde lite ärenden. Efter det blev jag bjuden på lunch. Sen var det en tävling på stan och vi vann cola och choklad. Sen åkte vi hem till mig och slängde skräp och lite annat. När man in tog jag det lugnt bara. Blommorna är så fina nu. Senare fixade vi kvälls mat och sen blev det att ta en dusch. Man passade på att ladda lite grejor också. Helt galet nu är det 1 mars. Sen har man bara kollat på tv och ätit gott. Truls var så gosig då också. Blir att gå sova snart.  

         

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards