prinsessanmalin

Alla inlägg under mars 2019

Av Malin - 17 mars 2019 20:40

I morse gick vi upp en skaplig tid. Det kom lite snö också. Det var regni kollade på olika klipp också. Vi åt lite frukost. Hon hade med sig vitlöksbröd. Så det blev det så hade vi skinka på som hon hade med sig. Hon hade fika med sig och vi bjöd också på fika. Hon färgade vårat hår. Hon klippte Dannes hår också. Jag färgade håret ljust och han mört. Men det blev lite gult i. Men Älsklingens moster hade med sig som hon inte behövde ha. Så kjag prova ha den i efter och då blev det bättre. Kommer lite bättre bilder någon annan dag. Fick en fin spegel med lampor i av henne också. Tack så mcket blev jätte glad av den. Vi fick pizzor som man kan värma i mikron också. Som vi kunde äta till kvälls mat. Tack så mycket för idag. Sen blev det att kolla på serie och tv. Idag är det också Patrick´s Day. Blir att vara uppe en stund till innan man ska sova.   

             


Av Malin - 16 mars 2019 21:00

Igår när man vaknade tog man det lugnt en stund. Senare blev det att fixa lite gröt frukost. Truls fick sin mat och lite godis också. Det var ändå fredag då hehe. Man kollade på olika klipp och serie till det också. Efter det blev det att ta en dusch och sen fixade man sig. Senare kom det en kompis hit. Vi kollade lite på bilder när vi var små. Senare gick vi och slängde skräp. Sen gick vi till älsklingens jobba. Vi väntade där tills han hade slutat och vi träffade några vi känner där också. Sen gick hem till oss och fixade lite. Sen gick vi ner till stan. Där träffade vi på flera. Vi handlade och sen tog vi bussen till en kompis. För vi skulle ha film knytis hos han. Så det blev fika och snacks. Innan det så vi också. Åt en åt pizza som hette planka 1 och den var god. Vi kollade även på den sista Talang. Man gosade med hans hund och katt också. Sen körde våran kompis hem oss. Man var uppe en stund till och sen gick man la sig. Därför bloggade man inte igår. Man var helt slut när man kom hem.  

                 

Idag blev det att ta lite sovmorgon. Man sov med tofs i natt som en kompis hjälpte mig med igår. Sen blev det pizza frukost. Vi tog hem det som blev över från igår. Se fixade man sig och tog bort tofsen också. Igår hittade man påsk saker också. När man kom till stan köpte man hand kräm. Man hade dubbel rabbatter så det blev bara 10 kr. Vi träffade kompisar där. Vi vara på olika ställen. Man provade även en ny glass. Det var rätt kallt ute. När man kom hem fixade man kvälls mat och sen har man bara kollat på tv. Vi åt chips som blev över från igår. Den blåa drickan köpte man igår. Men drack den idag. Man ble blå av den också. Den var god. Men lite små sött också hehe. Blir att vara vaken en stund innan vi ska sova. Hoppas ni får en trevlig helg alla nu. 

       

Av Malin - 14 mars 2019 21:15

Tisdags när man hade vaknat blev det att kolla olika klipp och serie medans man åt min frukost gröt. Senare blev det fixa med viktiga papper lägga in dom i min pärm. Senare blev det att äta kvälls mat. Efter det tog man det lugnt en stund och sen åkte man till kören med bussen. Sen tog man bussen hem och kollade på tv. Man var trött och hade lite ont huvudet därför bloggade jag inte då.   

  

Igår onsdags när man vaknade blev det att fixa pannkakas frukost. Truls kom och gosade också. Senare blev det fixa lite hemma och rensa lite. Man tog ut lite saker till balkongen. Några saker var ute hela vintern. När man var klar kom mamma hit. Vi åkte till stan och gjorde ärenden där. När man kom hem fixade vi kvälls mat. Senare blev det tv. Vi fikade även. Mamma bjöd på Mazarin kaka. För det var den dagen igår. Jag kunde inte blogga igår. För fb och andra sidor krånglade bara för mig. Därför bloggade jag aldrig igår.   

                               

Idag torsdag när man hade vaknat blev det fixa lite att äta och kollade på serie. Man kollade även på olika klipp. Senare blev det kolla och rensa lite bilder som har som när man var liten. Man dack lite kaffe till det och Truls hjälte till också. Senare fixade man kvälls mat. Sen har det bara vait en lugn kvälfra för tv. Igår fick man ta en ny tejp til gipset också. Har haft lite ont idag. Nu är man trött. För hade svårt att sova natt. Blir att sova snart.  

         



Av Malin - 11 mars 2019 21:30

Man gick upp rätt skaplig tid. Man tog på sig mys kläderna och sen blev det fixa något att äta. Man kollade lite på serie medans man åt lite. Senare har man små fixat lite. Så en lugn dag har det varit. Blev att dricks  lite vin till kvälls maten idag. Efter maten blev det att kollat på tv. Truls ville gosa under min arm idag. Så gosigt så. Blir att gå sova om en stund.  

           

Av Malin - 10 mars 2019 21:38

I dag sov vi ut lite. Men sov inte så bra. Hade lite ont i kroppen när jag vaknade. Tur gick det över när man gik upp. Man tog på sig lite mys kläder. Sen gick man ner med tvätten. Medans man vätnade på tvätten skulle bli klar så blev det att fixa lite frukost. Senare blev det att hämta tvätten och hänga upp allt. Det blir inte lika mycket tvätt när man varit hemma om dagarna. Vi fixade oss lite och sen tog vi en promenad till stan. Vi slängde skräp först. Det var lite sol. Men blåste lite. Vi träffa på kompisar där. Man fick i sig lite lunch där och sen handlade vi lite. När vi skulle hem var det jätte kallt ute och det kom lite snö då.  Det blev rätt kallt på min arm också. När man kom hem blev det att ta en dusch. Truls sov gott där. Sen har man bara kollat på tv. Nu blir det att gå försöka sova.  

                       

Av Malin - 9 mars 2019 20:48

I morse gick vi upp rätt tidigt. Vi fixade oss och sen gick vi ner till stan. Vi gjorde lite ärenden på stan först och sen gick vi ner till när vi skulle gå på bussen. Det snöade när vi gick till stan och sen slutade det. Tur man hade bra jacka som med lite längre armar på sig. Men iblad blev det lite varmt också. När vi gick. Vi träffa på kompisar där. Medans vi väntade på bussen åt vi lite fika frukost. Sen gick vi hem till en kompis som bor nära där och det bra så kunde vi lämna våra saker där också. Sen gick vi kolla på korv festivalen i Stallaholmen. Vi träffa på Plura där också. Dom hade söta alpacka där. Dom brukar vara där ibland. Det var lite små kallt ute. Det var kul och se helikopterna också. Hade filman men det gick inte ladda upp den men finns vid min fb. Sen handlade vi och åt pizza som man fick. Tur att det var skivad också. Sen tog vi bussen hem. Vi tog den andra bussen också som åker hem till oss direkt också. Man var helt slut när man kom hem. Man lite små ont i handen idag. Måste göra mina övningar också. Så brukar det bli bra. Man tog på sig natt kläderna när man kom hem. Man har fixat lite när man kom hem och sen kollade man på tv. Man kollade på mello. Man var lite små kall förut. Men vi gått mycket idag ute också. Så det nog därför. Så man är trött över allt just nu. Man åt popcorn och bubbel vatten. Det var länge sen. Blir att kolla på tv en stund till och sen sova. Blir nog inte så sent idag. Men har haft en bra dag idag.   

                                             

Av Malin - 8 mars 2019 20:14

I går gick man upp rätt tidigt. Man fixade sig och sen gick man till läkaren. Skulle bara gå in och lämna ett prov. Efter det gick man till stan och gjorde ärenden. Innan man gick hem köpt man med sig semmellatte. Ville prova den innan dom skulle sluta sälja dom för i år. Köpte även annat och te som man kan använda hemma. Det hade slutat regnat när man skulle hem. Det regnade lite när man skulle till läkare. Blev att äta lite när man kom hem igen. Man kollade lite på film och sen blev det kaffe. För man var trött och små kall. Senare fixade vi kvälls mat och sen blev det e lugn kväll. Man la sig tidigt igår därför bloggade jag inte igår.  

                      

Idag gick man upp skapligt. Man gjorde en god frukost. Blev att kolla på olika små klipp. Senare blev det nudllar till lunch idag. Man har bara små fixa idag. Gosade med Truls också. Det har regnat idag. Senare åt vi kvälls mat som vart över från igår. Sen blev det att ta en dusch. Nu kolllar man bara på tv. Man åt lite kvälls mellis förut. För det bli tills man ska sova. Så jag säger nu godnatt och trevlig helg på er alla nu.  

          

                            Idag är det internationella kvinnodagen. Grattis till oss alla kvinnor. :) <3


Av Malin - 6 mars 2019 20:36

I morse vaknade man en skaplig tid. Man tog på sig mys kläder och sen blev det att fixa lite mat frukost idag. Man kollade på olika klipp. Senare blev fixa lite med olika saker. Efter blev det med lite kaffe på det också. Efter det kom mamma och hämtade oss. Vi gjorde lite olika ärenden på stan. När vi kom hem fixade vi lite hamburgare. Sen blev det att ta en dusch. Sen har man bara kollat på tv. Blir att sova skapligt idag. Armen har man haft lite små ont idag. 

 


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards