prinsessanmalin

Alla inlägg under januari 2019

Av Malin - 15 januari 2019 21:33

Man var rätt trött när man vaknade i morse. Men det var bara att gå upp och fixa sig. Man tog på sig varmt. För det var kallt idag  med. Solen kom fram senare på dagen. Så det var härligt. Det har varit full upp hela dagen lång. Sen dag idag. Så när man kom hem blev det fixa mat på en gång. Sen har man bara tagit det lugnt. Är så trött. Blir att kolla på tv en stund till innan man ska sova.  

           

Av Malin - 14 januari 2019 21:19

När man vaknade var väldigt trött. När man skulle vänta på bussen märkte man att det var super kallt ute. Det var minus grader. Så i morgon blir det att ta på sig mer kläder. Tur hade man min varmaste vinter jacka på mig. Blev att dricka te på rasten. Det fortfarande massa is ute. Sen dag idag. När man kom hem så var maten klar. Så det var skönt. Sen har man bara kollat på serie och tv. Blir det att gå sova när som helst. Är så trött och har lite huvudvärk. Man fryser också.  

 

Av Malin - 13 januari 2019 20:43

I går blev det mycket att göra. Vi gick upp en skaplig tid. Truls är bara fö rolig också. Man fixde sig. Efter gick man ner och slängde skräp. Sen gick vi ner till stan. Det var så soligt och fint ute. Vi träffade på massa kompisar. Blev lunch och en åets första semla. Vi kollade affärer. En affär ska inte finnas mer. Det var sista dagen dom hade öppet igår. Så det är så synd. Vi handlade lite gott och sen gick vi till revyn i våran stad. Vi hade blivit bjuda på det. Det var min födelsedags present. När vi gick hem så såg man massa is. Man kollade lite på tv och senare gick man och la sig.   

                            

Idag sov vi ut lite. Truls har hittat en bra plats att sova på. Efter man hade vaknat blev det att fixa frukost och kollat på serie. Man bara mest tagit lugnt idag. Det behövdes verkligen. Senare blev det fixa lite tacos. Efter det tog fram kläder tills imorgon. Sen blev det att ta en dusch. Passade även att prova Therese Lindgrens mask. Sen har man bara kollat på serie och farmen. Även lite annat. För en stund sen blev det kaffe. Man börjar bli så trött. Snart blir det att gå sova. Helgen går så snabbt.   

   



Av Malin - 11 januari 2019 21:44

Bilden på Truls är tagen från i går. Han hittade ett högt ställe att vara på den här gången. Han vågade nästan inte komma ner själv. Man var skaplig trött när man vaknade i morse. Det var rätt lugn dag idag. Det var massa is ute idag. Man hade en kort dag idag. Min jobba kompis körde mig hem. Tack så mycket det var snällt. Man tog lugnt en stund när man kom hem och sen blev det arr fixa kvälls maten. Efter det blev det att ta en dusch och sen kollade man på Talang som började idag. Man ska sova om stund. Så nu säger man trevlig helg och god natt.  

   


Av Malin - 10 januari 2019 21:59

Man var rätt så trött när man vaknade i morse. Sov hela natten. För man var så trött. När man hade vaknat såg man att man har fått munsår. Men den ser bättre ut nu. Idag har varit full upp. Det var rätt lång dag idag. När man kom hem blev det att fixa kvälls maten. Sen har det bara varit en lugn kväll. Här lite bilder som jag inte har tagit idag.  

   

Av Malin - 9 januari 2019 21:13

Man vaknade i natt och trodde det var morgon. Såg på klockan så var det natt fortfarande. Var inte så tröttt då så detar synd att det inte var morgon då. Idag har det varit fullt upp. Vi tog en promenad idag. För det var så mycket is ute idag. Vi har mycket choklad nu på jobbet också. När man kom hem blev det att ta det lugnt och sen fixa lite mat. Sen har man bara kollat på tv. Om stund blir det att sova.   

     

Av Malin - 8 januari 2019 21:44

Man var rätt trött när man vaknade igen. Idag när man skulle gå ut till bussen kom det massa stora snö flingor ute. Men det är redan nästan borta. När man fick i sig lite kaffe på rasten blev man lite piggare. Man hade rätt kort dag idag. Man har varit trött nästan hela dagen. När man kom hem passade man på spela in en video. Så hoppas ni gillar att se på den. Sen smakade vi dom här nyttiga chokladbollar som vi hade fått.  Söt skålen var också. Så det bar snällt. Man drack en julmust lakris smak. Den var rätt god ändå. Senare blev det kvälls mat och sen har man bara kollat på tv. Blir att gå sova snart.  

               


https://www.youtube.com/watch?v=BBRhUSxZoKo&t=3s

Av Malin - 7 januari 2019 21:23

idag var man tvungen gå upp jätte tidigt. Man var rätt så trött. Men rätt skönt med lite rutiner igen. Man fixade sig och sen gick man till bussen. För idag blev det första jobb dagen i år. Det var en rätt lugn dag idag. Man hade rättt kort dag. När man kom hem tog man det lugnt. Man var rätt trött när man kom hem. Senare blev det fixa kvälls mat och sen blev det bara kollat på tv. Nyss kollade man på tillsammans mot cancer. Blir att gå sova snart.   


 

Idag har det gått 9 år sen jag tog min navel piercing. Jag älskar den fortfarande. Här är en bild en är tagen för 1 år sen. Det var lite svårt att ta bilden då hehe.    

 

Igår ar det 7 år sen jag skaffade min youtube kanal.

Även där har jag fått fina kommentarer som man blir glad av.     

 

https://www.youtube.com/user/Mallan201

 

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards