prinsessanmalin

Alla inlägg under januari 2019

Av Malin - 23 januari 2019 22:08

I morse gick man upp rätt tidigt. Man fixade god frukost. Man kollade också på Leif och Billy. Efter det fixade man sig och sen slängde man skräp. Man var ledig idag. Man tog bussen till stan och man gjorde lite ärenden den först. Sen gick jag till min frisör. Man hiitade nocco som jag inte hade provat. Man gick hem sen. Man provade plattade håret också. Blev en sen lunch idag. Åt korv och bröd. Sen tog man det lugnt en stund. Efter det kom mamma. För åkte och lämna en hylla som inte vi ville ha till ett stället. Senare blev det så kallt och då kom dimman fram.  Man hittade en annan möbel till soffan. Det är samma märke som våran soffa också. Det var bra pris på den. Den hade kostat mycket om vi hade köpt en nya. Man kan även har grejor där i om man vill. Man kunde även ha datorn på den och Truls gillar den redan. Sen åt man kvälls mat och sen tog man en dusch. Sen har man kollat på farmen och sofias änglar. Bianca var med där också. Nu blir det att gå sova. Är rätt trött nu.   

                 

    

Nu har man klippt sig. Nu har man nästanlika kort hår som Noäärora från skam. Nu fattas det bara färga håret. Man klippte sig för ett år sen sist. Så det behövdes. Många som tycke jag skulle ha kort hår. en det är inte lika kort som förut. Mitt hår växer som ogräs.    


Av Malin - 22 januari 2019 21:33

I morse var man lite små trött bara. Man fixade sig och sen gick man ut till bussen. Det hade kom lite mer snö i natt. Senare idag kom det massor med snö. Stora snöflingor kom fram. Det har varit rätt lugn dag idag. Men sen dag var det ändå. När man kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det ta en dusch. Sen har man bara kollat på tv hela kvällen. Man har kollat på farmen,lyx fällan och ensam mamma söker. Förut drack man kaffe man var så trött förut. Det blir att sova om en stund.   

 

Av Malin - 21 januari 2019 21:55

I morse var man rätt så trött. Men det är bara att gå upp ändå. Man fixade sig och tog man på sig varma kläder. Det var så kallt på morgonen. Det är fortfarande massa is ute. Just måndagar känns det om man är alltid trött om dagarna. Tur att den brukar gå fort. Man hade rätt lång dag idag. När man kom hem blev det att fixa kvälls mat. Man har haft lite svullen och åt i magen förut. Man har kollat på tv och nu blir det att sova.  

       

Av Malin - 20 januari 2019 21:41

I morse tog vi lite sovmorgon. För man hade svårt att sova i natt. När man hade vaknat blev det att fixa lite fukost. Senare blev det att tvätta lite kläder. Medans man väntade på att den skulle bli klar blev det att se filmen Bird box från nexflix. Den var bra men lång. Truls var med och myste också. Man fikade en semla med mjölk till också. Sen tvättade man även säng kläderna. När allt var klart med tväten. Man har bäddat rent sängen och tagit fram kläder tills i morgon. Man även små fixat hemma. När man var klar blev det fixa hemma gjord pizza. Efter det blev det att ta en dusch. Efter har man bara kollat på tv och ätti kvälls mellis. Kom på en present till jag fick i födelsedags present det var revyn biljetter också. Om en stund blir det att sova. ska sova tidigt i kväll.  

                         

   

Av Malin - 19 januari 2019 21:45

Truls bilden tog jag igår också. I morse tog man en lite sovmorgon. Man fixade lite god frukost. Senare fixade man sig lite. Efter det gick vi ner och slängde skräp. Sen gick vi till stan en snabbis. Man träffade några vänner. Vi gjorde ärenden på stan och när vi kom hem tog man det lugnt en stund. Senare blev det äta lite kollat serie. Har kollat serie hela kvällen. Det var inge bra på tv idag. För en stund sen åt man lite gott också. Blir att kolla en stund till innan man ska sova.   

                     

Av Malin - 18 januari 2019 22:33

I dag gick man upp en skaplig tid. Kunde inte sova så länge idag. Dom håller på bygger hos oss utanför. Man hade lite ont i kroppen också. Men det gick över fort. Brukar sova konstigt i bland. Var ledig idag. Truls blev glad över det också. Dett var bara vi hemma under dagen. Man fixade lite mat istället för frukost och kollade på serie. Sen filamde man två video. Sen har man även fixat lite här hemma. Efter det kom mamma och hämtade mig. Vi gjorde ärenden och sen fikade vi. Efter det hämtade vi älsklingen. För vi skulle stor handla. Efter vi handlade så köpte vi även mat som vi tog hem. Tack så mycket mamma för idag. Man packade upp allt och sen åt man maten. Man tog en dusch efter det och kollade på serie. Efter det kollade man på talang. Sen var tanterna från ullared med också hehe. Man åt räkchips och drack dricka som blev över förut. Snart blir det at gå sova efter man har kollat klart på tv. Så nu säger jag trevlig helg och godnatt.  

                 

Idag på min lediga dag bjöd min mamma på fika mys och en mini shopping. Tack så mycket mamma.

7 år och 11 månadermed min älskade Daniel.<33

 Om en månad är det 8 år men oss helt galet. <33

     

https://www.youtube.com/watch?v=cJV1ya2OaNw

https://www.youtube.com/watch?v=XX63AeA6VcQ


Av Malin - 17 januari 2019 21:07

Man var rätt trött när man vaknade i morse. Men det gick över. Man fixade sig lite. Men när man kom ut var det isbana ute. Så man fick gå snigel steg. så man ramlade lite. Det var en som frågade mig hur det gick med mig. Dom hade inte sanda något. Så dåligt. Så vi fick ta det lite lugnt idag. Men en lång dag idag. När man kom hem fixade man mat och kollde på serie. Sen har man bara kollat på tv. Blir att gå sova snart. Man börjar bli så trött.   

     

idag är det 6 år sen jag skaffade bloggen och började skriva med den. Jag måste bara tacka alla så mycket som följer den. För jag blir så glad för det. Jag ser att det öka mer och mer med följare. Hoppas alla är här för att stanna. Ni får gärna tipsa om vad ni vill läsa om också. För jag blir bara glad om ni gör det. Det just ni som gör att man vill stanna kvar här. jag har fått så många fina kommentarer av er. Jag blir så glad av dom massor med kramar till er.    

Av Malin - 16 januari 2019 21:33

Man är rätt trött varje morgon. Vill att det ska vara vår nu. Så det blir ljusare ute och så. Men man gick upp ändå och fixade sig. Det har varit rätt lugnt idag. Vi gick en promenad. Men hade rätt sen dag idag ändå. Denare på dagen kom det massor med snö. Hela jackan blev massa snö på. När man kom hem fixade man kvälls mat. Efter det blev det att ta en dusch. Sen har man bara kollat på tv och ätit  kvälls mellis. Truls myste också. Man nyss kollat på sofias änglar. Det var om Ebba som var 11 år som tog i stockholm. Dom ville hjälpa hennes mamma med lite saker. Så det var fint och sorligt. Nu är den slut. Så det blir att gå sova snart.   

         

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards