prinsessanmalin

Alla inlägg den 22 april 2018

Av Malin - 22 april 2018 21:00

Igår var det riktigt fullt upp. Vi gick upp tidigt och fixade oss. Vi åt lite frukost. Sen tog vi en promenad till tåget. Vi väntade på våra kompisar där. Sen tog vi tåg till Stockholm. Vi gick runt i olika affärer. Vi tog även tunnelbanan. Vi fikat och ätit gott. Vi fikade även hos Roy Fares. Vi var borta hela dagen. Fint väder har vi haft också. Tack så mycket alla för en mysig dag. Sen så gick vi sälskap med älsklingens bror hem och sen köde hans andra bror hem oss. Så vi gick la oss efter det. Vi var så trött då.  

                            

Idag började vi med att sova ute lite. Vi åt lite frukost och sen fixade vi oss lite. Vi gick slängde skräp och sen gick vi ner till stan. Det fint väder men lite kallt när solen gick bort hela tiden. Vi träffade på kompisar där. Först var vi på ffiket prinsen. Där träffade även jag min familj. Senare gick vi en promenad till första slagsta glass i våran stad. Senare åkt vi till en kompis och vi blev bjudna på grillat mat. Så det tackar vi så mycket för. Sen blev det ta fram kläder tills imorgon och sen tog man en dusch. Nu mys fram tv en stund till innan man går sover. Det blir nog snart är så trött nu.  

   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards