prinsessanmalin

Alla inlägg under december 2018

Av Malin - 12 december 2018 22:21

I morse var man rätt så trött. Man ar lite hes på morgonen men det gick över rätt så snabbt. Det snöade lite på morgonen också. Man har öppnat luckorna också. För gick vi en promenad sen blev det julbord med alla barnen. Mysigt och gått Första jul mat i år. På rasten hade vi ett stort ljus tänt också. Man hade kort dag idag.Det var så kallt ute idag. När man kom hem tog man det lugnt. Senare fixade man mat. Man var fortfarande rätt mätt av jul maten. Sen blev det att fixa rent i Truls låda och så bädda man rent i sängen. Så det ska bli skönt att sova snart. Efter det blev det ta fram saker tills i morgon och sen tog man en dusch. Efter det har man kollat på film. Truls ville hjälpa att välja film också hehe. Man åt lite glass och drack te. Man har lite små ont i halsen. Tur att man har glass hemma. Det är mycket te tider nu också. Nu blir det att sova. Är så trött nu.   

                                       


Av Malin - 11 december 2018 22:11

I morse när man vaknade var man inte så farligt trött. Det var inte lika kallt ute idag. Det kom lite små regn ute. Man öppnade luckorna. Man har lite ont i kroppen från igår när man gick långt och så var det så kallt igår. Det var sen dag idag. När man kom hem blev det ta lugnt man var rätt kall då också. Fick dom är fina julkorten idag. Tack så mycket. Efter det blev det att fixa mat. Senare blev det film och mellis. Nu blir det att gå sova.   

                       

Av Malin - 10 december 2018 22:13

I morse var det inte min tur tid. Jag fixade mig som vanligt. Man öooppnade lite luckor. Sen skulle man gå ner till bussen. Men det kom inge buss. Så man ringde kolla med mamma om hon visste något. Hon trodde bara andra bussar hade ändrat sig men såg att det var dom jag bruka ta också. Såg på en sida att dom la upp det igår. Hade varit bra om dom hade gjort det tidigae. Kom inge notis på app heller. Det brukar det göra. Så det var bara skydda att ta en promenad till jobbet. Kom dit en minut försent. Men det visste dom om. å det va inge kul. Det var frost ute och hade inte så mycket på mig efter som man skulle ha tagit bussen. Man hann inte gå hem i mellan. Fick gå mig varm lite i alla fall. Min underställ ligger på tork också. Men nu har man kollat tiderna. Men annars har det varit bra dag. Jag hade kort dag idag. Jag hämta mina nagelack som jag vann och handlade lite. Snart öppnar dom nog den nya fik stället också. SEn fick man ta en senare  buss hem. Tog en annan buss hem. Vi har fått en y toa ring äntligen och så fixade dom våran kontakt.Så det känns bra. När man kom hem blev det fixa kvälls mat. Man kollade på julkalender också. Senare blev det kolla på musik hjälpen och äta glass. Med tända ljus. Var tvungen att köpa ljus. Mensåg i efter hand att det fanns biliga ljus på ett annat ställe. Då vet man det till nästa gång. För där fick mn fler ljus också. Den bilden i från igår hade man gjort om lite. Truls myste också. Det ska komma nö i natt också. Får vi se om det ligger kvar när man vaknar.  

                                                 

Det inge vanlig dag idag för det är min namnsdag idag hurra hurra. 

Jag blev döpt efter Saltkråkan filmen också. Så det är gulligt.    



Av Malin - 9 december 2018 22:09

Det här helgen har det verkligen varit fullt upp men det varit en super bra helg. Får börja med att skriva om i fredags. Först var det vanlig jobb dag. Men slutade skaplig tid. Sen åkte man hem och fixade sig lite. Man öppnade luckorna på morgonen. Efter blev hämtat av en kompis som körde oss till globen. Jag hade fått det i present av min sambo. Det var vip så vi åt buffe och fick träffa idolerna. Men inte dom som var i finale men i träffade hon som kom tvåa ändå då. Vi träffade andra kändisar där med. Sen blev vi hämtade. Så när man kom hem så gick man och la sig nästan på en gång. är några bilder från igår. För man tog så mycket med bilder. 

                                                                                                                                        

I lördags åkte vi med en vän och handlade lite. Hitade den här glass måste prova den. Man har även öppnat luckorna. Senare tog man en dusch och sen åt man tacos. Efter det kom det några vänner och ville fira mig. Vi åt massa fika och snacks. Här är några grejor jag fått som inte finns kar så länge till. Blomman fick jag men inte krukan. Vi kollade på filmer. Det blev rätt så sent det med. Så man var vaken en stund till och sen gick man la sig.   

                                            

I morse när man vaknade öppnade man luckorna och sen gick man ner med tvätten. Medans man väntade tills den skulle bli klar blev det att frukost och kolla på julkalender. I går fick man kolla på två. För missade i fredags. Fick flätor igår och sov med dom så man skulle få lockar. Sen hämtade man den och hängde upp dom. Efter det kom det några släktingar till min familj och svärmor. Så vi fikade och hade det trevligt. Efter det blev det att dammsuga och torka golvet. Efter blev det att äta lite och ta fram kläder tills i morogon. För stund sen myste man med min Truls. Jag var med en tävling och vann 20 stycken nagellack. Man skulle lägga upp en jul bil och jag la upp Bilden på Truls. Sen fick va med på en omslagsbild på en grupp. Jag säger tack så mycket alla för en bra helg och allt man har fått. Blir en video på den någon dag. Nu kolla man på den Nya beck innan man ska sova.   

                               

Idag är det andra advent. Hoppas ni har en mysig dag idag. Det har gått galet fort dom här dagarna också.    

Av Malin - 6 december 2018 22:28

I morse när man var man väldigt trött. Det var inte lika kallt ute idag. Så det var bra. Solen kom fram lite också. Man gosade lite med katten och öppnade luckorna också. Fanns mycket gott till rasten idag. Det var en lång dag idag. När man kom hem blev vila lite och sen fixa mat. Fick ett fint julkortidag. Tack så mycket. Min mage små krånglat idag. Efter blev kolla på film och ta det lugnt. Nu blir det att sova är trött nu.   

                           


Av Malin - 5 december 2018 21:48

I morse var så trött och blev kall när när man skulle gå upp. Det var kallare ute idag. Truls bilden är i från igår. Mys killen nr ett är han. Den första bilden på han är i morse. Man öppnade även kalendern på morgonen också. Idag var det lång dag. Hann inte åka hem i mellan. Man hade kvälls möte med jobbet på kvällen också. Men en snäll jobba kompis körde hem mig. Tack så mycket det var snällt. Slapp man ta bussen hem så sent på kvällen. På mötet fick man skink  macka med senap. Man fick även glögg och saffrans bullar. Man fick också pepparkakor och julmust. En jobba kompis hade godis med sig och bjöd på det. När man kom hem åt man lite snabb man så bara behövdes värmas. Kollade även på julkalender medans man åt maten. Blev kallare ute nu på kvällen också. Man fick ha filt på sig nu var lite så kallt här inne. Sen tog man fram kläder tills i morgon och sen blev det att ta en dusch. Fick ett till jul kort igår a en kompis. Tack så mycket för det. Blir att sova tidigt i kväll. Är så trött så. Lär somna snabbt.  

                 


Av Malin - 4 december 2018 22:47

Truls kom på en gång när vi skulle gå sova igår. Var så gosigt när han kom hem igår. Idag har det varit små regn hela dagen. På morgonen öppnade jag luckorna. Men inte så farligt kallt som tur är. Man drack te till rasten idag. Man hade sen dag idag. Men hade en snäll jobba kompis som körde hem mig. Så det tackar jag så mycket för. När man kom hem vilade man lite och sen fixade man kvälls maten. Sen har varit en lugn kväll. Truls har var gosig hela kvällen. Han till med väntar på att man ska vara klar fast det  brukar han göra. Tror han har saknat att vara här med oss. Jag kollade på den nya beck som gick söndag. För jag såg inte den då och lite andra serie. Nu blir det att gå sova.  

                         

Av Malin - 3 december 2018 22:33

Tordags åkte vi tidigt med tåget. Innan vi tåget köpe vi frukost. När vi kom fram åkte vi till våran stuga. Stugan var bra pris denna gång.  Efter åkte vi och åt lite mat. Vi gick la oss tidigt den kvällen. Det var rätt kallt i stugan också. Efter man vaknat blev det att ta en dusch. Sen åkte vi till dreamhack på fredagen. Alla dagar gick vi runt och tittade olika saker. Vi kollade på konsert. Man kunde ta gratis saker. Så vi gjorde olika saker. Det får bli en video om det någon annan dag. Idag kom vi hem. Så det skönt att kom hem igen. Igår sov vi på en annan stuga också.  Man har kollat på julkalendern och öppnat kalenderna. Truls kom hem idag också. Redan december är det. Man fyller 28 år idag också. Det gick så fort idag. Har åkit tg hela dagen. Blev fika ta med på tåget imorse till frukost. Älsklingen bjöd på mat idag. Här kommer det några bilder från allt äventyr.  

                                                                               


Igår var det 1 advent och går fyllde Britney spears 37 år. <3


   


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards