prinsessanmalin

Alla inlägg under december 2018

Av Malin - 20 december 2018 21:54

När man vaknade på morgonen var man rätt trött som vanligt. Snö hade smällt lite och nu är väldigt halkigt i stället. Man fixade sig och sen öppnade man luckorna. Det har varit en lugn dag. Vi fick en stor chkolad ask av en av barnen igår. Som vi har på rasten. Det var en kort dag idag. Den här söta julkortrt fick vi igår. Sen har man spelat in 3 video och sen blev det fixa kvälls mat. Sen har man kollat på julkalendern och filmer. Nu ska man sova för snart är det en lång jul ledigt.   

                           

https://www.youtube.com/watch?v=74LiLNDhphs&t=3s

https://www.youtube.com/watch?v=5tB4nMLYkjs&t=141s

https://www.youtube.com/watch?v=q7L3UeIuGy4

Av Malin - 19 december 2018 20:51

Man var väldigt trött i morse. Men det gick över senare. Det var rätt kallt ute idag. Truls såg så fin ut när han var i badkaret hehe. Efter man hade fixat sig. Sen öppnade man luckorna och sen åkte man till jobbet. Idag var utflykts dag så man drack kaffe ute. Mysigt värre. Det var en kort dag idag. När man kom hem så vila man lite. Var så himla trött. Sen åt man lite mellis och kollade på julkalender. Senare åt man kvälls mat. Efter det blev det ta en dusch. Sen har man bara kolla på film hela kvällen. Nu blir det att gå sova.  

               

Av Malin - 18 december 2018 22:45

I morse var man inte så farligt trött. Det snöade på morgonen också. Sen efter man hade fixat sig blev det att ge Truls lite frukost. Sen öppnade man luckor. Efter det åkte man till jobbet. Man fick julklapp av min chef. Tack så mycket. Sen var det en jobba kompis som bjöd på bullar som hon hade bakat. Så snällt så. Det tackar man så mycket för. Vi har lekt med snön idag med och bakat pepparkakor. Det bäst att passa på nu. Fick slutat tidigt idag. Gjorde ett snabbt ärenden och sen åkte man hem. Man fick det här jul kortet. Tack så mycket. Man tog det lugnt och sen fixa man lite mat. Sen kollade man på julkalender och film. Det blir mycket fina bilder på Truls ibland också hehe. Han är alltid nyfiken också. Nu ska man gå sova.  

                                                                   

                                     7 år och 10 månnder med min älskade Daniel.



Av Malin - 17 december 2018 21:23

I morse var man lite små trött. Men det gick över. Man har inte hosta så mycket idag och på natten. Man fixade sig och tog lugnt en stund. Man öppnnade luckorna. När man skulle gå ut till bussen så hade kommit massa snö i natt. Märkte inte att det hade kommit när man vaknade. Så idag har vi lekt mycket med snön. Man hade en lång dag idag. Innan man åke hem blev det att göra ärenden och sen gick man hem. När man kom hem tog man det lugnt. Man fick det här jul kortet. Tack så mycket. Var så trött när man kom hem. Sen blev det att fixa kvälls mat. Sen har man bara kollat på tv. Vi kolla på svenska hjältar. Det blir att gå sova snart. Är så trött. 

         

Av Malin - 16 december 2018 21:40

I morse sov vi ut lite. Man var lite trött i kroppen efter från igår men det gick över fort. Man har även blivit lite små förkykd. Min hosta blir barra värre också. Vill inte vara dålig på julafton. Det är i alla fall lite snö ute. Hoppas det kvart till julen. Efter man gick upp fixade man lite frukost och öppnade lukorna.Man tände lite ljus också. Man har mest tagit det lugnt här hemma. Det behövdes bara ha en lugn dag. TÄven har Truls tagit det lugnt idag. Efter man hade ätit kvälls mat blev det att ta fram kläder tills i morgon och sen blev det att ta en dusch. Sen har man bara fixat med små olika saker. Man har kollat på musik hjälpen. Även på Jocke och Jonna. Nu kollar man på nya Beck innan man ska sova. Det blir ta lite host medicin och efter Beck ska jag sova. Har haft en bra helg. Synd att den är snart slut.  

                                 

Idag är det tredje advent. Hoppas ni har en mysig dag idag.

Det har gått galet fort dom här dagarna också   


Av Malin - 15 december 2018 22:59

I morse gick man upp skapligt. Man öppnade luckorna. Hade svårt att sova på natten. Har fått lite hosta. Hoppas man inte börjar bli förkyld. Men fixade frukost och tog på mig varma kläder. Sen gick man till bussen men det kom ingen så då fick det bli att ta en promenad. Det var så kallt ute. Tur tog man på sig varma kläder. Man gick till stan själv. Älsklingen ville vara hemma. Jag Träffade på kompisar där. Vi gick på julmarknad tillsammans som var i våran lilla stad. Man fick prov smaka olika saker och kaffe fick man gratis. För det fiket ska vi få som öppnar om några dagar. Ska bli kul. Det är dyrt men gått där. Vi åt lunch och kollade även i affärer. Efter det gick vi hem till en kompis och hade glöggknytis. Man fikade massa gott. Som folk hade med sig att bjuda på. Man fick även julklapp också. Vi kollade även på film. Sen innan vi åkte hem blev det att handla lite gotta och sen körde en kompis pappa hem oss. Tack så mycket och tack så mycket för en mysig dag. När man kom hem blev det att fixa lite och göra mat. Efter det har bara varit film mys och ätit gott. Man har på sig en filt också. Snart blir det att sova är så trött nu. Har varit borta hela dagen.   

                                       



Av Malin - 14 december 2018 22:39

I morse var man rätt så trött. Men det gick över fort. Det var så kallt ute också. Innan man åkte blev det att gosa med katten och öppna luckorna. På morgonen har magen varit lite orolig. Det blev en lång dag idag.Vi har bakat pepparkar på jobbet. Efter man hade slutat blev det att göra ärenden och sen åkte man hem. När man kom hem hade man fått julkort. Tack så mycket. Älskar allt på  bilderna. Man fixade mat när man kom hem och kollade på julkalender. Efter blev det att ta en dusch. Sen har man bara kollat på film och ätit glass. Nu säger jag godnatt och trevlig helg. Är så trött så det få bli att gå sova reda nu. Det behövs ibland.  

                                             


Av Malin - 13 december 2018 22:07

När man vaknade hade man lite ont i halsen och hes. Men det gick över när man åt lite frukost. Som tur är. Det var kallt. Sen blev det att öppna luckorna och sen åkte man till jobbet. Vi åt korv och bröd ute. Senare firade vi lucia och fikade. Barnen sjöng och jag var en ren då. Efter gjorde jag ärenden på stan och sen åkte man hem. När man kom hem fixade man kvälls mat och tog fram kläder tills i morgon. Sen har man bara kolla på film och ätit kvälls mellis. För våra kanaler inte funkar just nu. Tur att det inte var så bra på tv idag. Truls gosar också.  

                     

                     Glad Lucia alla mina vänner hoppas att ni alla får en riktig mysig Lucia nu.    

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards