prinsessanmalin

Alla inlägg under oktober 2018

Av Malin - 11 oktober 2018 22:10

I morse var man så trött. Men det gick över senare idag. Det blev varmt ute senare idag. Så det var härligt. Soligt och fint ute. Nu har fler löv ramlat ner och fina färger är det nu. Det har varit rätt lugnt idag och jag slutade rätt tidigt idag. Så när man kom hem blev det att ta det lugnt och vilade lite och sen blev fixa lite kvälls mat. Sen har man bara kollat på film. Man har även gosa med katten. Nu blir det att gå sova lite.  

     


Av Malin - 10 oktober 2018 22:25

När man vaknade var man så trött som vanligt. Det var höstigt väder men det var ändå inte så kallt ute. Så det var ju bra  det i alla fall. Synd bara att det ska blåsa hela tiden. Idag blev det lite sen dag idag. Man skydda sig hem. För mamma hämta mig. Vi gjorde ärenden och sen åkte vi köpte mat. Sen tog man en dusch och sen bara tv. Nu blir det att gå sova.  

         

Av Malin - 9 oktober 2018 22:05

Truls vid sängen förra nattan. Den andra bilden är i från i morse. I morse var man väldigt trött. Det var höstigt väder idag med. När man hade slutat blev det att göra ärenden och skydda man hem. Man fixade man på en gång. Fick jobba över. Så jag okrade inte gå till kören idag. Det blev ta lung och kolla på tv. Med lite kaffe och en buller eller två hehe. Dom är sakerna är ju bara för fina. Nu blir det att gå sova lite.   

       

Av Malin - 8 oktober 2018 22:41

I morse var man lite trött. Det så mörkt ute. Det var riktigt höstigt väder ute idag. Det har små regnat lite idag. Så inge sol idag. Det har varit full upp idag. Fika blev det på rasten idag som har varit över från förut. Man hade lång dag idag. Moster kom lämnade lite saker. Hon hon hade med sig bullar som en som känner har bakat. Så det var snällt. Senare blev det fixa lite mat och senare kollade vi på tv. Vi fikade lite kaffe och bullar förut. Det var gott. Nu blir det att gå sova.  

         

Av Malin - 7 oktober 2018 21:46

I morse sov vi verkligen ut. Det behödes och man var nog så trött. Man fixade frukost och tog på sig lite mys kläder. När man åt sin frukost kollade man lite på tv och hade lite tända ljus. Bara lite mys morgon. Truls har också varit med på mys morgonen. Han kramade om mig förut. Senare har man fixat lite mer här hemma. Senare blev det fixa lite kvälls mat och sen tog man fram kläder tills i morgon. Sen blev det att ta en dusch. Efter det har man bara kollat på tv. Förut drack man lite kaffe. Nu blir det att försöka sova lite.   

   

Av Malin - 6 oktober 2018 22:24

Igår blev det fullt upp. Det var kallt på morgonen som vanligt.Tur så cyklar man så man blir varm i alla fall. Solen kom fram senare på dagen. Det var lugn dag på dagen. Vi fick gott fika på rasten igår. En jobba kompis bjöd på det. Jag hade kort dag igår. Man gjorde ärenden på stan och sen åkte man hem. Senare åkte vi med älsklingens bror och handlade. Hittade lite nytt då. Vi köpte även thai mat. När vi kom hem åt vi det lite snabbt och sen kom det lite gäster hit. Vi åt massa gott och kollade på idol. En som fixade mitt hår också. Alla hade mig sig att bjuda på någo. Som alla fick smaka av varnadra. När alla hade åkt blev det att duscha och fixade lite. Senare blev det att sova. Var så trött då.  

                           

 

  

Idag gick man upp skapligt. Man var inte så trött närr man vaknade heller. Man kollade på en rolig live och nyhetsmorgon. Man fixade lite frukost. Man bara tog det lugnt en stund. Senare blev det att fixa lite här hemma. Senare blev lite glass som lite mellis hehe. Som blev över från igår. Sen har Truls var gosig igår och idag. Sen blev att fixa lite mer och ta det lugnt. Senare blev att värma en pizza. Vi skulle ha ätit den igår men det blev thai istället igår. Senar vi bara tagit det lugnt. Man har ätit lite popcorn och dricka förut. Nu kolllar man på tv en stund till innan man går sover.  

         

 

Av Malin - 4 oktober 2018 22:33

I morse var jätte trött. Det var så mörkt när man vaknade. Det var sån fin färg ute på morgonen. Senare kom solen fram. Så härligt så. Man hade en kort dag idag. Man gjorde ärenden innan man åkte hem. När man kom hem tog man det lugnt en stund och sen åkte vi buss till Eskisltuna. Vi åt på doken först och sen kollade vi på Ison Glasgow på hans föreläsning och han pratade om sin bok. Sen fick vi ta bild med han och man fick ta en tiding också. Allt var gratis som tur ar det. När vi kom hem blev det kolla på live på svt play. Nu blir det att gå sova.  

                               



Av Malin - 3 oktober 2018 22:00

I morse regnade det när man vaknade. Tur så regnade inte så mycket när man skulle cykla på morgonen. Det var rätt kallt också. Senare kom solen fram. Inna man åkte hem gjorde man ärenden och sen åkte man hem. Själv klar man köpt Threses nya protukt och en ny eos läppbalsam. Man vilade lite och sen blev fixa lite pannkakor igen. Vi behövde bli av med lite ägg. Senare  blev det ta fram kläder tills i morgon och sen blev det att ta en dusch. Sen har man bara kollat på tv och gosa med Truls. Nu blir det att gå sova lite. Man börjar bli trött nu.  

           

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards