prinsessanmalin

Alla inlägg under oktober 2018

Av Malin - 21 oktober 2018 21:51

Har verkligen haft fullt upp hela helgen. Det är därför jag har inte bloggat på hela helgen. Men i fredags när man vaknade var man lite små trött. Det var fint väder och en lugn dag i fredags. Fick gå hem tidigare också. När man kom hem spelade man in 3 stycken video hoppas ni gillar att se på dom. Sen tog man det lugn en stund. Efter det åkte vi buss till Eskilstuna. Vi åt lite och sem gick vi på teater kan säga. Det var två skådespelare som hade en egen  liten teater. Johan och björn heter dom. Johan sålde sin bok som jag köpte. Den är lut såld över allt. Han hade inte många med sig heller. Tur att man var snabb. Efter handlade vi lite gott som är nytt och sen tog vi bussen hem. Vi skulle ha varit kvar länge men det ble inte så. När man kom hem hem var man vakne en stund och sen gick man la sig. Truls gosade innan också. Här kommer det några bilder från i fredags. Man var så trött.  

                                     

https://www.youtube.com/watch?v=wXMtctRkm44


https://www.youtube.com/watch?v=SLGFA5SHxKc


https://www.youtube.com/watch?v=JHX50QvrCQU


Lördags tog vi sovmorgon. Vi åt lite frukost och sen tog man lite lugnt en stund. Man mådde lite konstigt på mogonen men det gick över senare. Man tog alvedon och det hjälpte på en gång nästan. Man fixade lite här hemma också. Vi åt lite sen lunch också. Det blev våfflor. Sen tog man en dusch och sen åkte vi hem till en kompis. Skulle ha duschat i fredags med det hann jag inte.  Innan vi gjorde det så slängde vi skräp också. Vi var bjuda på en film kväll. Vi fick hamburgare och annat gott. Vi kom hem rätt sent. Man var uppe stund till innan man gick la sig. 

     

I morse gick vi upp skapligt. För mamma hämtade hos för vi skulle stor handla idag. Vi hämta först min julkalender som hade kommit också. Sen hadlade vi lite olika affärer och sen åt vi lunch. Hittade en bok som jag ville ha också. Efter det åkte vi hem. Tack så mycket mamma att du körde oss. Fick lite presenter också av mina förädrar. Vi skulle fått det fredags men vi var inte hemma då. Fick byxor som mamma inte ville ha och sen fick en hel låda med massa god saker. Även fick man små kuddar man blir varm av händera. Tack så mycket. När man kom hem packade upp allt och sen tog man det lugnt en stund.  Truls är alltid över allt också. Sen fixade man mat och sen tog man fram kläder tills imorgon och har fixat lite med annat också. Sen tog man en dusch. Nu kollar man på tv och nu blir det att sova.   

                               

Av Malin - 18 oktober 2018 22:08

När man vaknade var man inte så farligt trött. Tröttheten kom senare. Det var så fint väder idag. Det blir så himla varmt ute också. Vi hade saga tema idag. Så vi fick klä ut oss. Vi åt gott och gjorde olika lekar.  Jag blev snövit. Senare på rasten blev det massa god fika också. Man hade en kort dag idag. Var så trött hela dagen. Så det blev att vila lite när man kom hem. Skulle ha varit på möte idag men blev inte så. Senare åt vi kvälls mat. Sen blev det att gå lyssna på Björn Ranelid och en anna kille som snackade lite. När man kom hem blev att kolla lite på tv. Truls ble glad när vi kom hem också. Nu blir det att gå sova. Är fortfarande så trött.   

                             

                                                  7 år och 8 månader med min älskade Daniel.<33

Av Malin - 17 oktober 2018 22:14

Riktiga trötta tider nu på morgonen. Det så konstigt väder också. Kallt på morgonen och varmt på dagarna. Det har kommit massa löv nu på marken. Man hade kort dag idag. När man kom hem tog man det lite lugnt och sen blev det att fixa lite kvälls mat. Efter blev det att ta en dusch och sen har det bara varit att titta på tv. Nu blir det att gå sova. Är så trött nu.  

 

Av Malin - 16 oktober 2018 22:16

Man var trött som vanligt på morgonen. En fin morgon bild på truls okckså. Jag trodde det skulle bli regn på morgonen men det kom aldrig. Det var ju tur det i alla fall. Det är så fint ute fast inte var någon sol idag. Jag slutade tidigt idag. Bilden på mig är när man skulle hem. När man kom hem tog man lugnt en liten stund. Sen blev i hämtade av Dannes bror. Han ville ha sälskap till Eskilstuna. Vi gjorde ärenden där och sen handlade man lite gott som är nytt. Vi kom hem sent så det blev ingen kör idag och sen fick det bli snabb mat. Den hade man inte provat förut. Truls såg lite sugen också. Sen har man bara kollat på tv. Nu blir det att gå sova.   

             

Av Malin - 15 oktober 2018 21:46

När man vaknade på morgonen var man så trött. Det ju så mörkt så känns som det fortfarande natt. Men tur så går ju över fort. Tivolit var kavr i morse den var bort när man var på väg hem. Det var jätte varmt ute idag. Så det var härligt. Det var full upp idag. Det blev en rätt lång dag idag. Man kollade snabbt ärenden innan man åke hem också. Man tog lugnt en liten stund när man kom hem och sen blev det fixa lite kvälls mat. Man va så trött när man kom hem. Man började tidigt idag också. Efter det har bara varit en lugn kväll. För stund drack man kaffe. Ble lite kvälls gos med Truls också.Nu blir det att gå sova. Är så trött.  

   

Av Malin - 14 oktober 2018 21:30

I morse passade man på med lite sovmorgon. Sen fixade man lite frukost och kollade lite på tv. Sen blev det gå ner och tvätta lite kläder. Sen har man fixat lite här hemma. När tvätten var klar så tvättade man även säng kläderna också. Efter det hängde man upp kläderna. Senare när andra tvätten var klar hängde man upp den. Efter det blev det gå en snabbis sväng på tivolit. För vi hade inte kollat på den andra dagarna. Sen hadlade man chips och mjölk. Vi ska snart stor handla också. När man kom hem blev det tacos. Vi åt lite tidigare idag. För vi var så hunriga. Efter det tog man fram kläder tills i morgon och sen blev det att ta en dusch. Man bytte även rent till sängen då och Truls hjälpte till så klart. Sen har bara varit tv och ät lite gott. Det blev kaffe för en stund sen också. Man har haft en bra helg men har lite ont kroppen från igår. Man gick mcyket igår. Blir att gå sova om en stund. 

              


Av Malin - 13 oktober 2018 22:09

I morse gick vi upp tidigt och sen fixade vi oss. Efter det åt man lite frukost. Senare blev det slänga skräp och sen blev det att ta en promenad till stan. För idag var det marknad och tivoli. Vi gick med några vänner. Vi var där hela dagen. Vi åt mat och fikade också. När man kom hem när man skulle fixa med lite saker så hjälpte Truls till. Han fick god frukost också på morgonen. Vi tog det lugnt en stund. Sen gick vi ut igen för att se på Sebastian Stakset konsert. För han skulle ha det nära oss. Han den andra är allt med på hans konsert också. Vi har träffat han förut. Man fick boken gratis också. Inna han började åt man korv och bröd. drack cola också. Dom hade inga stolar på konsert så det var synd. När man kom hem är man helt slut i hela kroppen. Truls var glad att man är hemma. Han blev så gosig. För en stund sen åt man lite godis från marknaden. Man åt även det på marknaden också. Det är en tradion att gå på marknaden som kommer hit varje år. Det blir att sova. Är helt slut och är så trött nu.  Men har haft en bra dag idag.  

                                   

Av Malin - 12 oktober 2018 22:06

I morse var man rätt trött när man vaknade. Tur det gick över med lite kaffe. Idag blev det härligt väder ute. Det blev jätte varmt ute idag. Det var rätt lugnt idag men jobbade lite senare idag. När man kom hem tog man det lugnt en stund. Sen åt vi mat och sen blev det att ta en dusch. Sen har man bara kollat på tv. Det är tivoli idag i våan stan. i bruka gå på första kvällen men vi gjorde inte det men den är ändå hela helgen. Nu säger jag trevlig helg och godnatt.  

   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards