prinsessanmalin

Alla inlägg under augusti 2018

Av Malin - 12 augusti 2018 22:02

I går blev det fullt upp. Vi gick upp tidigt och fixade oss och sen tog vi bussen till Marifred. För det var Sm gatumusik där. Så det var en tävling där. Vi åt lite frukost där också. Det var fint väder men blev kallt när solen var borta. Det var massa loppisar över allt. Även olika företag också. Micke Syd Andersson som är med i gyllen tider bandet var där också. När vi väntade på bussen blev det att äta choklad och cola. Senare åkte vi med bussen till en kompis och sen gjorde vi lite ärenden. Efter det åkte vi hem. Söta Truls villaar med och fixa sig också hehe. Vi fixade oss och sen åkte vi med kompisar till en annan kompis. Vi skulle fira han. Vi fick tacos och annant gott. Det kom rätt mycket regn på kvällen. När vi kom hem var man rätt trött. Man var bara uppe en stund till och sen blev det att sova. Man skulle ha tvättat i går men vi få ta det någon annan dag.   

                

Idag tog vi sovmorgon. Det var inge bra väder när man vaknade. Det regnade ute. Vi åt lite pannkaka till frukost idag. Sen blev att ta lugnt en stund. Man har även fixat lite här hemma. En hemma dag blev det. Senare fixa man kvälls maten. Efter det blev det att ta en dusch. Sen blev mysa med natt kläder och kolla på tv. Truls har sovit lite över allt idag med hehe. Nu blir det att försöka gå sova lite.  

   

Av Malin - 10 augusti 2018 22:12

I morse var man lite små trött. När man vaknade var det inge bra väder. Det regnade och åskade jätte mycket. Truls tycke inte om åskan. Han gömde sig bara. Blev att fixa sig och äta lite frukost ändå. Sen när det hade slutat åskat så cykade jag. Det regnade fortfarande. Fick ha på mig regn kläderna då. Sen har det varit soligt. Det har varit en lugn dag. Vi åt lite äppelskockerkaka. Efter det slutade jag. Slutade rätt tidigt idag. När man kom hem blev det ta lugnt en stund och sen fixade man kvälls mat. Efter det blev det att ta en dusch. Vi skulle ha gått på bio men det blev inte så. Vi rätt trötta också. Blir nog att sova snart. Få se om det blir någon blogg i morgon. Nu säger jag trevlig helg på er alla.  

   

Av Malin - 9 augusti 2018 22:18

I morse var man riktigt trött. Men det gick över senare. Efter man hade vaknat blev det att fixa sig och lite frukost. Sen blev det att ta lugnt en stund. Efter det blev att cykla med lite mer kläder till jobbet hehe. Det har varit en lung dag idag. Mycket med vatten lek har det varit. När man kom hem blev det ta det lugnt en stund och sen blev det att fixa mat. Sen blev det lugn stund fram för tv. Nu blir det att gå sova och det ska bli skönt.   

   

Av Malin - 8 augusti 2018 22:22

I morse när man vaknade var det varmare ute än igår på morgonen. Man fixade sig och åt lite frukost. Man tog det lugnt en stund. Sen blev det att spela in en Glossybox Juli 2018 men mobilen och det blev så bra. Bilden tog jag igår. Hoppas ni gillar att se den. Ljudet blev bättre också. Det skönt att man börjar senare. Då hinner man filma sånt. På jobbet idag så tog vi en promenad till straden. Föe vi hade inte så mycket barn. Vi åt matsäck också. Vi såg massa djur också. Blålera tycke dom var kul. Det var lite kallt i vattnet. Så man har haft en mysig dag idag. När man kom hem var man helt slut. Blev att vila lite. Sen kom mamma och lämnade lite saker. Efter det blev det fixa lite mat och sen blev det ta en dusch. För en stund sen blev det lite kaffe också. Nu är bara tv mys och snart blir det att sova.  

     

Av Malin - 7 augusti 2018 22:27

I morse var man också lite små trött. Efter man hade vaknat blev det fixa sig lite och sen blev det frukost. Soligt var det också på morgonen. Sen blev det prov filma på mobil och det funkade bättre. Så i morgon blir det att spela in en video. Sen blev det att åka till jobbet. Det var lite konsigt väder idag men det var ändå varmt ute. Det var lite små kallt inne på jobbet. När man kom hem var man så trött. Råkade vila lite på soffan. Fast det ändå vart en lugn dag idag. Sen blev det fixa mat. Senare blev det tv mys och sen blev det även att sy lite. Nu blir det att gå sova. Bjuder bild på mig idag hehe.  

 

Av Malin - 6 augusti 2018 22:19

I morse fick man gå upp tidigt. Man var lite små trött. Det var några vecker sen man gick upp så tidigt. Så det kändes lite konstigt. När man vaknade sov Truls på kylmattan. Men han blev lite ledsen att vi skulle börja jobba igen. Man fixade sig och lite frukost. Sen blev det att cykla igen. Det kändes också konstigt. Man har inte gjort det på ett tag. Man hade även med sig lite kläder som man hade tvättat. Men tog inte med allt på en gång denna gång. Det var kul att komma tillbaka alla blev så glada när man kom. Men det var en lugn dag. Det var så jätte varmt idag. Skönt med lite rutiner igen. När man kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Sen blev det lugn kväll. Blev så trött på en gång. Nu blir det att gå sova.  

 

Av Malin - 5 augusti 2018 22:36

I fredags vart det fullt upp. Vi gick upp skapligt. Sen tog vi bussen till Eskilstun. För det var parkfestivalen där. Vi gick kollade affärer först. Sen blev det doken som frukost. Senare kom det massa olika artister. Dom bjöd på fika också. Det var ju snällt. Brukar få tidingen på posten också om det men vi fick inge denna gång. Men man kunde få av dom som tur var. Det börjar redag i tosdags och var också i lördags. Men den bästa dagen var på fredagen. Det var bra väder hela dagen och kvällen. Kvälls mat blev det thai mat. Vi kom hem sent. Men tog en snabb dusch i alla fall. Efter det blev det att gå sova. Här kommer det några bilder från fredags.  

        

 

I lördags fick vi gå tidigt. Vi packade det sista och sen hämtade mamma oss. Vi åkte till sta köpte massa god dricka. Hämtade ävent ut mina drickor. Fick då ett fint signerings kort av dom. Tack så mycket. Dom andra brukarna och flaskorna fick jag i veckan. Deras dricka är så god. Vi åkte hem lämnade läsken och en lampa som vi fick av mamma. Tack så mycket. Sen åkte vi hem till min familj. Vi fikade lite. Det blev våran frukost. Sen gosade vi med djuren. Dom har köpte två stycken kattungar. Den röda heter Mysan och den andra Morris. Vi kollade även på filmen på bilden också. Sen åt vi lite tidigar kvälls mat. Senare fixade man sig. Efter det kom deras granarna. Vi hade våran kräftfest tillsammans som vi brukar göra. Gjorde även olika leka. Efte det blev det sova.  Vi sov över där. man var så trött. Här kommer det några bilder från igår.  

                                                  

 

Idag gick vi också upp skapligt. Blev lite gröt och kaffe till frukost. Efter det körde mamma oss till Eskilstuna till parken zoo. För Theoz och Sigrid kom dit. Tack så mycket. Det kom lite snabbt regn bara. Mycket folk blev det. Fick ett singnerigs kort också. Vi åkte med kompisar hem. För dom var också där. Sen blev det doken. För klockan var så mycket. När vi kom hem tog man fram kläder tills i morgon och sen blev det att ta dusch. För i morgon blir det att börja jobba igen. Så det blir att gå sova  nu. Börja lite senare i morgon. Men ska soa nu ändå. För är så trött nu. Har varit fullt upp hela helgen. Här kommer det några bilder från idag. 

                         

 

Av Malin - 2 augusti 2018 22:11

I morse efter vi hade sovit ut så blev det att fixa lite frukost. Det blev att ta lite lugnt på morgonen. Det har varit väldigt lugn dag idag. Ha bara varit hemma fixat och tagit det lugnt här hemma. Fick tre bilder på  Truls som en som vi känner har fotat han. Dom svarta i bakrunden har hon fotat. Dom andra tog jag idag. Tack så mycket för dom fina bilderna på han. I  morgon och lördag blir det nog ingen blogg så att ni vet. Blir lite fullt upp då. Så det blir gå sova skapligt i kväll.  

         

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards