prinsessanmalin

Alla inlägg under augusti 2018

Av Malin - 20 augusti 2018 20:40

I morse gick man upp tidigt. Men var inte så farligt trött ändå. Man fixade sig och det var så soligt på morgonen också. Senare blev det att cykla i väg. Det var en bra dag idag. På rasten blev det att äta och fika. Slutade ganska tidigt idag. När man kom hem blev det att ta det lugnt en stund och senare blev det att fixa lite kvälls mat. Sen blev det bara film och tv. Drack kaffe för en stund sen också. Truls var så gosig på kvällen ocskå. Nu blir det film en stund till innan man går sover.   

         

Av Malin - 19 augusti 2018 21:23

I morse tog man lite sovmorgon. Man fixade oss lite också. Sen blev det att slänga skräp och sen blev det tvätta lite. Efter det blev vi hämtade av sväfar och älsklingens bror. Vi firade älsklinges systers son som fyller år snart. Vi fikade och sen körde dom hem oss igen. Dom skulle bara handla först innan vi skulle hem. Mysigt med lite barn kalas. Sen hämtade vi våran tvätt som var klar när vi kom hem. Efter blev det att hänga upp allt och sen blev det att ta det lugnt en stund. Senare fixade man kvälls maten. Sen tog man fram kläder tills i morgon och sen fick det bli att ta en dusch. Man har även fixat lite olika saker nu kolla man på film innan man går och sover.   

   

Av Malin - 18 augusti 2018 22:37

I morse gick vi upp tidigt och fixade oss. Sen kom mamma och hämtade oss. Vi åkte stor handlade. Vi skulle gjort det i morgon men vi ska göra annat då. När vi kom hem packade i upp allt lite snabbt. Sen gick vi ner till stan. För det var Mälardagen idag. Olika företagare var där och politiker. Man kunde ta olika gtatis saker och lappar. Här är några saker jag fick. Fick kylväskan för jag är medlem där. Sen träffa vi på två vänner. Det blev att äta lite. För vi hade inte ätit någon frukost. Vi var även på stan och kollade lite. När vi kom hem fixade man lite här hemma och sen blev det fixa lite mat. Ble tacos två gånger idag. Vi hade köpt mycket gott och lite nytt. Köpte Pernillas Wahlgrens vin också. Den var god men lite stark. Hade lite vatten i och då blev det godare. Ska prova dricka den i morgon när vi äter om det blir godare. Hörde att den skulle vara god att dricka också. Kul att prova lite nytt. Brukar inte gilla rött vin heller. Det var ute bio på stan nu i kväll men vi blev kvar hemma och kollade på film i ställte. Den andra kan man se någon annan gång. Blir att gå sova snart.  

                                                     

     

                                          7 år och 6 månader med min älskade Daniel.<33



Av Malin - 17 augusti 2018 22:14

I morse när man vaknade var man bara lite trött. Men det gick över rätt fort. Man fixade sig  och sen åt man lite frukost. Sen blev det ta det lugnt. Efter det blev det att slänga skräp. Sen blev det att åka till jobbet. Det har varit en lugn dag idag. På rasten bjöd en jobba kompis på fika. Det tackar vi så mycket för. Senare när vi åt mellis kom det massa regn och åska. Vi smakade på äppelmos som en av jobba kompisarna hade gjort också. När det hade slutat regna passade jag på att åka hem. Fick gå lite tidigare. Som tur var. Det var lite blå himel. Så då passade jag på handla lite gotta och en bra tidining. Men när jag var klar kom regnet igen. Så jag skydda mig hem. Men blev blött. Det kom lite åska. Fick ta på mig mys kläder när jag kom hem. Blev att fixa mat och sen blev det att ta en dusch. Skar mig lite i fingret när jag skulle prova nya rakhyveln. Men det gick bra. Dom lukade gott i alla fall. Nu är det tv mys och snart blir det att sova. Trusl sover sött i kväll han med. Är så trött. Nu säger jag trevlig helg nu alla.   

                   

Av Malin - 16 augusti 2018 21:40

När man vaknade var man lite små trött. Men det var bara att gå upp. Man fixade sig åt lite frukost och sen blev det att ta det lugnt en stund. Efter det åkte man. Det har varit rätt lugnt idag med. Hade samtal på jobbet och det gick bra. Hade kort dag idag. Så då passade jag på att fixa lite här hemma. Sen blev fixa mat och sen blev det se filmer. Det var inge bra på tv idag. Snart blir det att sova. Är så trött redan nu.  

 

Av Malin - 15 augusti 2018 22:22

När man vaknade i morse var man lite små trött. Man fixade sig lite och sen fick det bli frukost. Sen blev det att ta det lugnt en stund. Efter det blev det att åka. Det har varit rätt lugn dag idag. Vi har gått på promenad. Fick höra att en till på jobbet hade också ont i magen igår. Så då var det något virut. Magen kände bara lite konstig i morse. Annars har magen varit bra. När man kom hem tog man det lugnt en stund och sen blev det att fixa lite kvälls mat. Sen fick det bli att ta dusch. När man blev klar blev det tv mys och nu blir det att gå sova. Är så trött nu.  

 

Av Malin - 14 augusti 2018 21:18

Man var väligt trött i morse. Så det fick bli kaffe och rostatbröd till frukost idag. Sen fixade man sig och tog det lite lugnt. Truls ville inte att jag skulle åka till jobbet idag. Det har varit rätt lugn dag. Det var soligt på morgonen. När man skulle hem regnade lite. När man kom hem fick man åt i magen. Fixade lite mat. Trodde det skulle hjälpa att jag åt lite men hade fortfarande ont. Tror det något virus jag fick. Börjar kännas lite bättre nu. Det blev så varmt här inne nu på kvällen också. Blir att gå sova snart. Kollar klaert på filmen som jag kollar på nu och sen blir det att sova.  

 

Av Malin - 13 augusti 2018 22:01

I morse var man väldigt trött. Hade svårt att sova i natt. Vi sov lite länge i söndags morgon också. Man  fixade sig och åt lite frukost. Efter fixade man en ny tvätt tid också. Sen blev det att åka. Det var soligt men det var lite små kallt ute på morgonen. Det har varit rätt lugn dag idag. Slutade tidigt idag. Träffade kompisar lite snabbt. Skulle hämta enn grej och sen åkte jag hem. För svärmor skulle komma hit. Men hon hämtade oss istället. i fikade hemma hos svärfar och älsklingens syskon. Vi var där rätt länge. När vi kom hem blev fixa lite snabb mat och sen blev det att ta lugnt. Man fixa lite här hemma. Nu kollar man på tv och sen sova. Man är så trött nu.  

   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards