prinsessanmalin

Alla inlägg under juni 2018

Av Malin - 20 juni 2018 22:08

I morse var man lite små trött. För det tog tid att somna. Tur var det lite sol ute när man vaknade. Truls hade det bra på morgonen han också. Det blåste lite kallt ibland. Det har varit en lugn dag idag. När man hade varit borta några dagar så fanns det godis att ta hem som man hade fått av en av barnen. Tack så mycket. Vi hade chips och annant gott på rasten också som vi har fått. Så man åt lite chips och kakor på rasten idag. När man skulle åka hem kom det lite små regn. Tur blev det bara lite regn. Tur kom det inte på morgon heller. Sen blev det att fixa lite mat. Efter det blev det att kolla film. För det inte var något på tv idag. Nu blir det att försöka sova. Är så trött nu.  

         

Av Malin - 19 juni 2018 22:38

I torsdags efter man hade arbetat åkte vi hem till en kompis. Vi köpte pizza tog det lugnt bara. För hans föräldrar körde oss i fredags till vårat hotell i jönköping. på lördag åkte vi till Dreamhack summer 2018. Hittade lite nytt att smaka på också. Vi åkte hem redan igår kväll. Men det slutade idag. Vi ville hem igår för det inte hände så mycket igår och idag. Vi ville ta det lugnt idag. När man kom hem igår packade man upp allt och tog fram kläder. Sen blev det bara ta en dusch  och det lugnt. Man duschade bara på hotellet. Tur var det inte så varmt inne på dreamhack. Vi gick la oss skapligt för vi var så trötta. Nu kommer det några bilder från dreamhack. Nocco bilen var där också. Blir en haul nästa vecka tror jag. Jag kan prata lite mer vad vi har gjort också. Man fick massa gratis också. Fick lite fint av barnen i torsdag. Så glad man blir tack så mycket. 

                                                         

                          Igå var det 7 år och 4 månader med min älskade Daniel. <33



Vi sov ut lite efter som vi var lediga idag. Vi åt lite frukost och tog det lugnt. Senare gick vi till stan och träffade en kompis. Vi tog en snabb fika. Sen gick vi hem. För mamma kom lämnade Truls och sen köpte vi thai mat. Sen har det bara varit en lugn kväll. Truls hittade nytt ställe att sova på hehe. Nu blir det att gå sova. Blir jobba imorgon. Var ledig idag istället för i morgon.  

     

Av Malin - 13 juni 2018 21:30

I morse fick man sova ut lite. Truls gav mig massor med pussar i morse. Man fixade sig lite. Blev att äta lunch på en gång istället för frukost. Man var även ledig idag. Medans man letatde efter en sak så passa man även på att slänge massa också. Truls hjälpt till så klart också. Senare hämtade mamma Truls. Han får vara hos dom när vi ska åka bort. Vi ska hem till en kompis imorgon och på fredag ska vi till hotellet. På lördag börjar dreamhack. Blir kankse blogg imorgon. Eller så får det bli när jag kommer hem. Kommer hem på tisdag blir det nog. Sen fixade man mat och sen blev det dusch. Så man har packat idag. Det känns tomt på en gång när inte Truls är här. Snart blir det att sova. För det blir att jobba imorgon först.  

 

Av Malin - 12 juni 2018 21:17

I morse var det bättre väder. Sov även bättre i natt som tur var. Så det vara inte för varmt heller. Men det har gått bra. efter jobbet köpte man present till min Truls som fyller år idag. Så han blev så glad när jag kom hem och han fick lite gott att äta också. Den bilden när han sitter vid en blomma tog jag igår. Sen blev det fixa mat och sen blev det lugn kväll fram för tv. Snart blir det att gå sova är så trött redan.   

         

               Idag fyller min Truls bebis 8 år.  

       Grattis till dig och jag älskar dig gubben.  

            Min lillkille börjar bli så stor hehe.  

Av Malin - 11 juni 2018 22:17

I morse var man små trött. Hade svårt att sova i natt. Det regnade i morse. Så det var bara att ta på sig regnkläderna. Tur kom det inte så mycket. Så har varit rätt bra väder. Blev lite fika på rasten idag. Efter jobbet gjorde vi ärenden och så köpte vi glass med en vän. Sen när vi kom hem åt vi mat som blev över från igår. Sen blev det lugn kväll fram för tv. Nu blir det att försöka sova lite.   

     

Idag är det 1 år sen jag hade blåskatarr. Kommer ihåg att det var så jobbigt när jag hade det. Men så fort jag fick lite medicin blev det bättre. Kommer ihåg att jag hade det på dreamhack fast det gick över senare där som tur var. Hoppas det inte kommer tillbaka.   


Av Malin - 10 juni 2018 21:54

Igår blev det fullt upp. Vi gick upp skapligt och fixade oss. Vi åt lite frukost. Senare tog vi det lugnt en stund. Efter det blev vi hämtade av svärmor. Vi åkte hem till mina föräldrar. Vi firade mamma och min brors tjej. Han tjej fyllde i måndags och mamma i fredags. Det var så fint ute så vi fikade ute. Vi fikade jordgubbar,glass,maränger och grädde. Vi hämtade även våra väskor och saker som vi ska ha till dreamhack nästan vecka. Fick en paprika blomma också. Hppas dt växer något. Fick en film av pappa som han hade redan. Så det tackar vi så mycket för. Efter det åkte vi till. Dannes bröder och pappa. Vi fck fika där också hehe. Sen hämtade vi paket och sen åkte vi hem. När vi kom hem blev det fixa lite kvälls mat. Sen kom några vänner hit vi kollade på film och alla hade med sig och bjuda på. Så det blev lite sent. Så man gick nästan och la sig direkt. Man blev så trött. Tror det av värmen också.  

        

Idag tog vi sovmorgon och sen gick man upp fixade tvätten. Sen gick man ner tvättade lite. Efter det åt man frukost. Sen gick man ner och slängde lite skräp. Efter gick man på stan och skulle göra ärenden. Då träffa man på kompisar. Köpte bara dricka på fiket. För det var så varmt ute. Senare gick vi hem och hämtade tvätten. Senare blev det fixa mat. Efter det tog man fram kläder tills imorgon och sen tog man en dusch. Sen blev det ta det lugn man åt lite jordgubbar för en stund sen. Nu blir det att gå sova lite. Hoppas man kan sova också.  

  


                  Igår är det 7 år sen jag tog studenten. I onsdags var det 6 årsen han tog.   


dagarna går galet snabbt. Det känns inte som det var länge sen jag tog min student. Men den dagen är minne för livet. Jag kommer ihåg sakerna man hade runt halsen hade trasslat sig så jag nästan inte fick av sakerna. Men vart nästan strypt av alla sakerna. Till slut fick jag bort dom med lite hjälp. Vi var nära klippa bort dom. Tur så gick det ändå. Ville helst inte klippa dom. Älsklingens student är också ett minne för livet.  

Av Malin - 8 juni 2018 21:38

I morse var man lite små trött. Men imorse var det skönt väder i alla fall. Så det var fint väder hela dagen idag. Så det var härligt. Det har varit en lugn dag idag. Kommer vara ledig på onsdag nu istället ett tag. Efter man hade slutat träffade man på kompisar och åt mjuk glass. Fick även test två som man kan även ha när man hand tvättar också. Fick det av min kompis mamma som jobba i en affär. Så det var snällt. Sen handlade vi och gick hem. Vi fixade mat och sen tog jag en dusch. Nu kollar man på  tv. Man åt lite jordgubbar nyss. Dom var goda. Det var länge sen man köpte det. Snart blir det att gå sova är så trött nu. Jag säger god natt och trevlig helg nu.   

                                                   

  Grattis världens bästa mamma som fyller 54 år idag. Jag älskar dig kramiz.  

  Både jag och mamma blev sminkade på dom bilderna förlänge sen.  


Av Malin - 7 juni 2018 21:02

I morse var bara lite små trött. Det var konstigt väder på morgonen. Lite små kallt var det. Senare blev det jätte varmt ute. När man kom hem var verkligen varmt ute. Man var så trött när man kom hem men man var tvungen att fixa mat ändå. Sen blev det en lugn kväll fram för en film. Nu blir det att gå sova lite.  

   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards