prinsessanmalin

Alla inlägg under maj 2018

Av Malin - 14 maj 2018 21:59

I morse var man bara lite små trött. Man blir så glad att vakna av solen och värmen. Det var lite små kallt imorse. Man har varit ute mycket idag. En sen dag idag men ändå vart det varmt ute. När man kom hem blev det att äta lite kvälls mat och sen har det varit en lugn kväll. Nu blir det att gå sova är så trött nu.   

 

Av Malin - 13 maj 2018 22:05

I går blev det fullt upp. Vi gick upp skaplig tid och fixade oss lite. Truls fick lite god lördags mat också. Man tog på sig lite sommar kläder på oss. Men när vi gick ut så var det inge sol men det var ganska varmt ute ändå. Vi tog bussen till Eskilstuna stan med några vänner. Det var så länge sen man var där. Vi käkade gott och provade nya glass affären. Vi gick i affärer. Det regnade lite där också. Det var fint väder hemma sa folk. När vi skulle hem blev det jätte varmt ute. Vi kom hem och fixade oss lite. Vi slängde lite skräp. Sen hade den ena kompis bjudit oss hem till henne. Vi åt godis och chips. Vi kollade och hejade på Benjamin. Han kom inte sist i alla fall. Vi fick även ta saker av hennes mamma som hon inte ville ha kvar. Det var snällt och det tackar vi så mycket för. Tack så mycket alla för en mysig dag. Vi gick la oss direkt när vi kom hem.  

           

I morse gick vi också upp skaplig tid. Vi fixade oss och sen kom mamma. För vi skulle stor handla. Sen åkte vi hem och packade upp allt. Sen åkte hem till mina föräldrar och grillade korv. Det fick bli min frukost. Sen vissade mamma lite saker där hemma. Tack så mycket mamma att du körde oss. Skönt att det gjort. Ändå glömde vi köpa en grej också. Idag var det varmt väder. När man kom hem blev det fixa lite här hemma. Senare blev det tacos med kyckling i. Sen blev det fram kläder tills imorgon och sen ta en dusch. Haha Truls brukar vänta på mig sängen när jag duschar. Efter blev det lite serie. Jag provade även den här nya godiset. Den var super god. Smakar som glassen. 88 var inte så god. Nu blir det att sova lite.  

     

Av Malin - 11 maj 2018 22:08

I morse gick man upp en skaplig tid. Man fixade lite frukost och kollade lite på tv. Man väntade på att posten skulle komma. Posten kom äntligen med en singnerad Jocke bok. Så nu kan man börjar läsa den. Skönt att vara ledig idag med. Sen fixade man sig och sen cyklade man till stan. Ville ut till solen och så var rensningar i olika affärer. Sen tog man en promenad till älsklinges jobb. För han skulle ändå gå hem. När vi kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Sen har det bara varit en lugn kväll. Fick bli lite popcorn idag        

Av Malin - 10 maj 2018 22:11

I morse tog vi lite sovmorgon. Vi passade på när vi är lediga. Sen gick man ner och tvättade lite. Passade på när vi var lediga. Så slipper man gör det helgen. Det var ändå fullt då. Det blev en hemma dag idag. Har kollade på serie och myst med katten. Sen blev det äta lite mat som hade blivit över. För stund sen såg vi en fin duva på vår balkong. Det blir att vara uppe en stund till innan man går och sover.  

       

Av Malin - 9 maj 2018 22:28

Det är så härligt att vakna att solen är här. Man har varit ute nästan hela dagen idag. När man kom hem tog man det lugnt. Man blev så trött när man kom hem. Sen blev det att fixa lite mat och sen blev det ta en dusch. Efter det har det bara varit en lugn kväll. Man har kollat på serie hela kvällen och det får bli det en stund till innan man går och sover. Nu blir det lång helg också.  

           

Av Malin - 8 maj 2018 22:07

I morse vaknade man av det härliga vädret igen. Man smörjde in sig idag. Men har varit ute nästan hela dagen idag. Så man har tur att få vara ute i detta väder. Men blev lite röd på ryggen. Inan man cyklade hem gjorde man ärenden. Köpte lite nytt som vi kan fira med. När man kom hem blev det lite kvälls mat. Sen fick det bli en lugn kväll. Blev ingen kör idag. Var så trött av värmen idag. Har inte druckit så mycket idag. Nu blir det att gå sova lite.  

                       

Av Malin - 7 maj 2018 21:49

Imorse när man vaknade så var man inte så farligt trött. Det var så soligt och rätt varmt redan när man vaknade. Truls var så gosig när man skulle åka på morgonen. Det varit bra väder idag så man har varit ute nästan hela dagen. En sen dag idag. När man kom hem fixade man lite med maten och blev det bara serie. Truls gosig efter maten också. För stund drack man kaffe och kolla på tv. För man blev så över trött. Det blir det en stund till innan man går och sover.   

       

Av Malin - 6 maj 2018 21:12

I morse gick vi upp en skaplig tid. Man åt lite frukost och fixade oss. Det var så soligt och varmt ute. Lite blåsigt bara. Men var bra att det gjorde det lite. Sen gick vi hem till en kompis. Vi kom lite tidigare också. För vi var bjuda på att komma dit och byta saker med varandra. Det var fler kompisar där. Vi har gjort det förut. Vi satt uteen stund också. Men det blåste så mycket där uppe. Vi alla hade med oss fika också bjuda på. Det var glass och kakor. Så vi var där nästa hela dagen. Tack så så mycket alla för en mysig dag. Truls blev såg glad när vi kom hem. Han vill var inne i en påse. När vi kom hem blev det det att göra lite tacos. Efter det tog man fram kläder tills imorgon och tog en dusch. Nyss kollade vi på film. Det blir nog en till innan man går och sover.  

   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards