prinsessanmalin

Alla inlägg under april 2018

Av Malin - 11 april 2018 22:28

Imorse var man så väldigt trött. Det var minus grader ute då. Så det var lite små kallt. Men det blev varmare ute senare. Vår väder blev det. När vi var i skogen såg vi första blåsippan. Hade en kort dag idag. Jag gjorde lite ärenden och sen handlade man lite. Köpte nya drickor. Glassen hade jag aldrig provat heller. Läppsylet fick jag. När man kom hem kollade man på serie och senare blev det lite kvälls maten. Efter det tog man en dusch också. Nu får det bli att gå sova.  

         

Av Malin - 10 april 2018 22:43

Det var små kallt imorse. När man vänade på bussen kom en nyfiken liten harre. Mitt på stan var den också.  Senare  kom varma solen fram. Så härligt så. En lång dag blev det igen. När man kom hem blev det fixa lite kvälls mat och såg man på serie. Efter det gick man till kören och sen åkte man hem. När man kom hem blev kvälls mellis och nu blir det att sova. För nu är man väldigt trött.   

       


Av Malin - 9 april 2018 22:15

Inge sol när man vaknade idag. Senare kom det massa regn. Dagen har gått så fort. Det har varit fullt upp idag och en lång dag. När man kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och sen blev det serie. Blir att kolla en stund till sen får det bli att gå sova.  

 

Av Malin - 8 april 2018 21:13

I morse sov ut lite. Vi åt frukost och kollade på serie. Gosigt med Truls också. Senare blev vi hämtad av kompisar. Vi  åkte till samma ställe som vi var igår. Det var firade idag med. Gratis mat,fika och godis. Vi träffade även på Jasmin Takacs och Aaron Brown. Dom är med i åres lets dance 2018. Man fick se dom dansa också. Det var rätt fint väder idag. När man kom hem tog man fram kläder tills imorgon och sen blev det en dusch. Efter blev lite kvälls mat. Man kollat på serie. Snart blir det att sova. Är så trött och mår inte så bra. Man haft feber till och från. Något konstigt virus har man fått. Har tagit alvedon hoppas det hjälper snart.  

             




Av Malin - 7 april 2018 21:04

I morse passade vi på att sova ut lite. Vi fixade oss lite. Senare gick vi ner och slängde skräp. Efter det blev vi hämtade. Av mina föräldrar. Vi hämtade Jocke boken. Klar ville vi ha en pcoket också. Vi åkte på äventyr. Vi var på ett bil affär där var lite firande. Man fick mat och fika gratis. Så det ar tävlingar och så träffade vi på Chris Kläffor. Efter det blev det årets första slagsta glass mums. Efter det handlade vi lite och sen åkte vi hem. Tack så mycket för en mysig dag idag. När man kom hem blev det att fixa mat och sen blev det serie och ta det lugnt. Blir att sova snart är så trött.                                                                          

Av Malin - 6 april 2018 21:51

I morse sov man ut lite. Man börja med ta på sig mys kläder och fixade frukost. Idag har Truls var över allt och varit där jag är. Fick vara ledig idag. Så det var skönt. För det var ändå inge fint väder idag. Har bara kollat på serie och fixat lite här hemma. Senare blev taco mys. Efter det blev det en dusch. Nu bara tv mys med lite kvälls melllis. Snart får det bli att gå sova.   

         


Av Malin - 5 april 2018 21:33

Det var så dimmigt ute när man vaknade. Senare kom det massa regn ute. Det var så kallt så. Men har varit så lugnt idag. Så det blev eb tidig dag idag. När man kom hem blev det serie och ta det lugnt. Känns som man ska börjar bli sjuk. Senare fick det bli soppa och sen har bara tagit det lugnt. Man åt lite kvälls mellis för en stund sen. Bir sere en stund till innan man går sover.  

 

Av Malin - 4 april 2018 22:15

När man vaknade i morse var man så trött. Men inge kul väder att vakna i. Det var rätt kallt ute. Senare kom det massor med regn. Tur att man åkte buss hem. Passade man på mysa med serie och fixat med annat. Senare fixade man kvälls mat. Sen har bara varit en lugn kväll. Kvälls mys med Truls har det varit också.  

     

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards