prinsessanmalin

Alla inlägg under mars 2018

Av Malin - 21 mars 2018 21:35

I morse var man lite trött men gick upp på en gång ändå. Men har haft en mysig dag idag. Vi har varit ute mycket idag. Det har varit underbart vänder idag. Många på jobbet har rocka sockerna idag och det har även jag gjort. Det var kul att se att det var så många som har gjorde det. När man kom hem hjälpte Truls mig och kollade posten haha. Senare blev det att fixa lite god kvälls mat. Efter det blev det att fixa rent katt lådan och ta en dusch efter det fick det bli. Sen blev det lite tv. Nu blir det att gå sova redan är så trött så.  

         

                        Nu rockar vi sockarna. För vi alla är så olika.   #rockasockerna,

       

Av Malin - 20 mars 2018 21:30

I morse var man så trött. Fast vi gick la oss tidigare idag. Imorse var det kallt men sen kom solen och då blev det skönt ute. Så man får lite vår känslor av det. Haft ont ryggen idag med. satt i massage stolen på rast. det tur vi har den. Det var en lång dag idag. Jag gjordet ärenden på stan innan man gick hem. Man fick två skavsår.Ingen skönt allas. För strumporna åkte ner. När man komr  hem hade älskling fixa med maten. Så den var klar när man kom hem. Efrer det tog man fram kläder tills imorgon. Sen tog man bussen till kören och tog bussen hem igen. Vi kollar på tv nu och sen blir det att sova tidigt ikväll.  

         

Av Malin - 19 mars 2018 21:24

Igår blev det fullt upp. Vi gick upp en skaplig tid och åt frukost. Sen blev det att gå ner med tvätten. Senare efter vi hade hämtat den och hängt upp den blev vi hämtade av våran kompis. Vi åkte hem till han och hans tjej var med. Han pappa köpte familje pizza. Vi tog en promenad i solen efter vi åt pizza. Senare åkte vi till doken. Åt lite och åt lite oreo glass. Sen bev det bio. Vi kom hem sent så blev kolla på Farmen som vi missade och sen gick vi la oss. 

           

                                               7 år och 1 månad med min älskade Daniel.<33


Igår var vi med några kompisar och kollade på bio. Vi kollade på Tomb Raider. Den var riktigt bra. Vi ble bjudna. Vi fick även popcorn att dela på. För han har varit hemmma hos oss mycket och bjudit på matt hemma.  



Man var lite trött imorse. Men det gick bra. Vädret var kallt. God fika och mat igen på rasten. Den var rätt lugn dag idag och hade en kort dag idag. Fick lie ont i ryggen idag. När man kom hem åt man mellis och kolla lite på serie. Efter det blev det att fixa lite kvälls mat. Sen har det bara varit en lugn kväll. Vi kollade på vip Farmen. Söta Truls på bilden. Åt lite kvälls mellis och snart får det bli att gå sova.  

         

Av Malin - 17 mars 2018 21:12

I morse vaknade vi till en skaplig tid. Vi var upp vilade när vi vaknade som tur är. Vi åt lite frukost efter vi vaknade. Efter det blev det att fixa  sig lite. Sen gick vi ner till stan. Det var så soligt och fint ute. Vi gick runt kolla lite där. När vi var i en affär träffade vi en kompis. Såg även mina föräldrar också. Så tog en fika och sen handlade vi. Jag köpte ny godis och vi köpte också chips. Som vi inte hade provat förut. Köpte även ny sorbet. Som tre från en youtub knal ha gjort. Den var riktigt god. Vill att den ska finns kvar alltid. När man kom hem tog man lite mellis. Senare fixade vi lite kvälls mat. Vi provade den nya ketchupen som vi handlade när vi stor handlade. Den smakar som felixs men den är lite sötare. Så den smakr lite som doken. Efter det fixade man lite och sen blev det tv mys. Nu kollar man på film innan vi går och sover.  

                             

Av Malin - 16 mars 2018 22:43

När man vaknade var man så trött. Ville bara sova mer. Men det var bara att gå upp. Det var så kallt när man väntade på bussen. Senare kom solen. Haft en bra dag och den har varit rätt lugn dag idag. Vi fick massa god fika idag. Fick även en blomma och choklad av min chef. Tack så mycket. En lång dag har det varit. Mamma hämtade mig på jobbet och sen hämtade vi älsklingen på stan. Efter det åkte vi hem och hämtade saker där. Sen åkte vi och stor handlade. Vi åt lite också. För det klockan blev så sent. Vi köpte massa gott. Vi köpte även semla. Det kanske blir den sista för i år. Hehe Truls ville också smaka på semlan. Tack så mycket att du körde oss. När vi kom hem packade vi upp allt och sen tog man en snabbt dusch. Efter det kollade vi på talang. Snart blir det nog sova. Är så trött redan nu. Nu säger jag trevlig helg och natti natti alla.   

                                                 


Av Malin - 15 mars 2018 21:14

I morse när man vaknade jag till och min klocka skulle nästa ringa då när jag vaknade till. Så det var bara att gå upp istället. Lite jobbigt ändå. Men det var så fint väder på morgonen. Det var en sen dag idag. När man skulle gå hem var det super kallt ute och halt ute idag. När man kom hem blev det fixa lite kvälls mat. Efter det har vi bara tagit det lugnt. Blir att gå sova snart.  

         

Av Malin - 14 mars 2018 22:12

När man hade vaknat imorse var man små trött. Idag var det minus grader igen. Brr vill inte ha det. Det har varit så halt ute också. Men det har varit bra dag idag med. På rasten blevdet mat och kaffe. När man slutade kom vår solen fram. Så himla skönt. Man skulle haft kaffe medans man väntade på bussen hehe. När man kom hem tog man det lugnt en stund och sen blev det att fixa kyckling tacos mums. Efter det blev det att ta en dusch. Nu kollar man på tv en stund till. Måste säga var så kul att jag fick två kommenarer här som var så fina ord. Tack så mycket för det. Fick även två till prenumeranter så kul.  

           

Av Malin - 13 mars 2018 22:02

I morse var man så trött så. Men sov bättre i natt. Har inte ont halsen längre. Så det skönt. Inge roligt väder idag. Det var så blött ute idag. Men det har varit en bra dag idag. Det blev god mat och fika på rasten igen. När man kom hem blev det att spela in en video. Det är min Glossybox Februari 2018 och paket. Så man måste kolla och se vad man fick hihi. Tack så mycket för det också. Hoppas ni gillar att se på den. Bilde tog jag också idag. Senare blev ta det lugnt och sen fixa kvälls maten. Efter det tog man bussen till kören som har börjat igen. Blev en promenad hem. Pratade med mamma då. Efter som det kväll då. Nu kollar man på tv en stund till innan man ska gå gå sova och det ska bli skönt så.  

     



Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards