prinsessanmalin

Alla inlägg under februari 2018

Av Malin - 21 februari 2018 22:09

I natt sov man bättre. Det har varit en lugn och en mysig dag idag. Små kallt på morgoen var det. Man hade en tidig dag. Det var soligt när man skulle gå hem. Gjorde ärenden på stan först. För träffade på älsklingen som också gjorde ärenden där. När vi kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det film. Nu blir det att gå sova är så trött nu redan.  

   

Av Malin - 20 februari 2018 21:58

I morse var jag så trött. Hade så svårt att sova i natt. Det har varit en lugn dag. Idag kom det massa snö. Det har varit väldigt soligt ute. Det var inte så kallt idag. Så det var härligt. På rasten blev god mat och fika. När man kom hem väntade på att våran nya kylskåp skulle komma idag. För våran andra hade kostigt ljud för sig. Den var 92 år så den har varit där länge. Den som sitter på en frys också. Sen blev det fixa kvälls mat och sen tog man fram kläder tills imorgon. Man fixade även kattlådan och sen fick det bli en dusch. Skönt att den fixad i fall man blir sjuk. Efter det blev det mys framför tv med lite gott. Nu blir det att gå sova. Känns som man ska börjar bli sjuk. Hoppas verkligen inte det.   

               

Av Malin - 19 februari 2018 22:03

Truls bilden är från går när vi skulle sova. I morse när man vaknade hade man så träningsvärk i benen. Vi handlade bara igår. Jag tror jag börjar få något virus. Man såg massa fåglar när man väntade på bussen. Fick sluta tidigare. Det har varit så lugnt idag. Passade på gå på stan då.Har inte varit där på länge. Träffade på en kompis där. Vi kollade i affärer tog en fika. Passade på att handla det glömde handla igår. Köpte ev nytt godsis som jag letat efter. Köpte en cola zero till min sjukling där hemma. Så snäll jag. Köpte även en här fina muggen med god choklad i. Till mig och älsklingen. Efter som det har varit alla hjärtans dag och våran 7 års dag igår. Så det var bra man kunde göra lite ärenden idag. Tack så mycket för en mysig dag idag. När man kom hem blev det fixa lite mat och sen har det bara varit en lugn kväll. Nu blir det att gå sova.   

                                                                     

Av Malin - 18 februari 2018 21:48

I morse började man dagen sova ut lite. Sen gick man ner med tvätten. Efter det slängde massa skräp. Efter det kom mama. Vi slänge mer skräp. Sen åkte vi stor handlade. Det lika bra att vi gjorde det. Vi skulle gjort det i vecka men jag kanske sjuk då. För älsklingen är det redan. Så han fick bli hemma idag. Man åt någo lätt där också. För jag åt aldrig något frukost. Sen hämtade man tvätten och hängde upp den. Efter det packade man upp allt och sen fixade man lite kvälls mat. Efter det tog man fram kläder tills imorgon. Sen blev det en dusch. Sen blev det tv mys. Blev en semla. Efter som vi firar 7 års dag idag. För det fanns ingen tårta. Vi åt aldrig en semla på semeldagen. Det var en vanilj semla mums. Vi kunde inte gå ut och firar heller. Truls Blev nyfiken på godiset också. Nu blir det att gå sova snart.  

                                                                          7 hela underbara år med min underbara Daniel.<33


Helt galet vad åren och månaderna går fort. Mer år och minnen ska det bli med dig. Det känns som varit tillsammas hela vårat liv. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går också. Pussar och kramar till dig min fästman Daniel från din fästmö Malin.   

Av Malin - 17 februari 2018 21:37

I morse sov man ut lite. Efter man hade vaknat så fixade man lite frukost och kollade lite på tv. Sen har man fixat lite i badrummet och frostat av den ena frysen som vi har. Så jag har varit duktig idag. Mer fix blir det i morgon. Man haft mys kläder hela dagen idag. Man fick ha Truls som rygg stöd haha varmt skönt blev det. Han sov så gott ändå. Han sov på skräp också. Nu blir det film innan man går och sover.   

   

Av Malin - 16 februari 2018 20:53

I morse var man rätt så trött. Men det gick över. Truls är alltid lika gosig på morgonen också. Men det varit bra. Det var inte jätte kallt ute idag. Så var skönt. Blev en kort dag idag. Efter det vart så långa dagar i veckan. När man kom hem tog man det lugnt och senare fick det bli lite kvälls mat och sen tog man en dusch. Efter det blev det tv mys med lite glass och kaffe. Gott var det. Vi har titta på Talang. Blir nog sova snart är så trött. Nu säger jag god natt och trevlig helg på er.  

       

Av Malin - 15 februari 2018 20:35

Truls gillar att sova på våra skor. Igår var det mycket att göra. Det blev en sen dag. Senare träffade jag på mamma på stan. Vi åkte och gjorde ärenden. Jag köpte chokladhjärta som vi kunde dela på här hemma. Köpte ävenblåbärsoppa. Efter som det går magsjuka. Det lika bra ha det hemma. Hoppas man slipper det. Man kolla på tv och bara tog det lugn. Men det blev sent. Därför bloggade jag igår.  

                         

Glad alla hjärtans dag alla min Blogg vänner hoppas

att ni alla får en riktig mysig alla hjärtans dag nu.  


Idag var fullt upp. Vi hade massa gott på rasten idag. Det var en lång dag idag. När man kom hem blev att fixa lite kvälls mat. Sen har det bara varit en lugn kväll. Blir att gå lägga sig tidigt ikväll. Är så trött nu. Hoppan inte börjar bli sjuk också.  

           

Av Malin - 13 februari 2018 21:54

I morse var man små trött. Man har varit trött nästan hela morgonen. Men det har varit bra dag. Man hade en sen dag idag. När man kom hem blev det att mysa med katten en stund och sen blev det att fixa maten. Sen blev det att fixa kläder tills imorgon. Idaq är det semeldagen pannkaks dagen idag. Blev inget så för oss idag. Orkade inte gå köpa. För bli någon annan dag. Nu blir det att gå sova.  

           

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards