prinsessanmalin

Alla inlägg under januari 2018

Av Malin - 15 januari 2018 20:58

I morse var man små trött. Det var inge kul väder idag. Det blåser väldigt mycket idag och var så kallt. Det har var rätt lugn dag. När man kom hem blev det att ta lugnt och senare fixade man lite kvälls mat. Blir att sova snart är så trött nu. Hade så svårt att sova i natt.  

   

Av Malin - 14 januari 2018 21:23

Igår blev det fullt upp. Vi tog lite sovmorgon och sen åt vi lite frukost. Man tog det lungt en stund och sen fixade man lite kvälls mat. Efter det blev det att fixa oss lite. Vi slängde skräp och sen blev vi hämtat av älsklingens bror.  Vi åkte på en konsert kollade på Wild Rooster. Det är ett rockabilly band. Vi hade vip. Så vi fick mycket gratis gott. Sen körde han hem oss igen. Tack så mycket var snällt. Vi kom hem sent så man laddade upp bilderna och sen gick man la sig.  

                           

Idag sov vi ut lite och sen blev det att tvätta lite. Medans man väntade på att den skulle bli klar blev det att äta frukost. Senare hämtade man den och hängde upp allt. Truls gillar att sova under tvätten också. Det lukade så gott med nytt tvättat. Sen har vi kollat på film. Man tog fram även kläder tills imorgon och sen blev det att ta en dusch. Senare fixade man lite mat och chokladpudding. För det var så länge sen. Nu blr det kolla på tv en stund till innan man går och sover.  

   

Av Malin - 12 januari 2018 22:34

I morse var man lite små trött. Men det har varit lite små kallt idag och det kom lite snö. Det var lite snöstorm. Så det lär bli mycket snö någon dag. Idag blev det även en otur dag ramlade två gånger idag. En gång ute och sen inne på jobbet. Fick lite ont i handen och ryggen. Lär får lite blåmärken också. Fick smörja in rygg se om det hjälper. När man kom hem fixade man kvälls mat och sen fick det bli att ta en dusch. Truls har det bra också. Sen kollade vi på talang 2018 och lite annat. Vi kollade på Jocke och Jonna på tv. Vi tittade nyss på life och billy men den hade vi kollat redan. Nu säger jag god natt och trevlig helg på er.   

           


Av Malin - 11 januari 2018 21:44

I morse var man lite trött som vanligt. Det var lite små kallt imorse. Man haft en bra dag idag med och slutatde tidigt dag igen. Så passade på att göra lite ärenden på stan och sen tog jag en promenad hem. Det var så fint ute då. För bussen hade redan åkt när jag var klar. Man tog lite lung en stund och sen blev fixa med maten. Sen har det bara varit en lugn kväll.  

         

Av Malin - 10 januari 2018 22:31

I morse var man rätt trött. Ute var det väldigt kallt ute. Men det var så vackert ute. Massa frost över allt även på träden. Vi hafte en mysig dag idag. Jag hade kort dag idag. Brukar ha sen dag på onsdagar. Man tog det lugnt när man kom hem och sen fixade man lite kvälls mat. Efter det fick det bli att ta en dusch. sen blev det tv mys och nu får det bli att gå till sängen. Är trött nu. Har haft lite ont halsen och magen idag.  

 

Av Malin - 9 januari 2018 22:22

I morse var jag bara lite små trött. Det var kallt på morgonen. Men haft en bra dag och det varit full upp. Jag hade en tidig dag igen. När man kom hem kollade man på lite serie och sen fick det bli att fixa med kvälls maten. Sen har vi fixat lite här hemma och blev det lite tv mys. Fick lite näsblod också förut. Nu blir det att gå sova.  

 

Av Malin - 8 januari 2018 21:13

Jag trodde jag skulle vara jätte trött imorse men det var jag inte. För jag hade svårt sova också. Truls var så söt imorse också. Jag gick upp lite tidigare idag. För att filma min Glossybox THE PINK POWER BOX December 2017. Den blev lite sen efter som det nytt år nu. Hoppas ni gillar att se på den och bildern tog jag också idag. Fixadet ny tvätt td imorse också. Idag började man börja jobba igen. Skönt med lite rutiner igen. Det var kallt ute idag. Det gick bra och rätt lugn dag idag. Hade min tidiga dag idag. Så jag passade på att göra ärenden på stan och sen åkte ma hem. Haft ont i magen nästa hela dagen idag. Men det gått över nu. Man tog det lugnt en stund och sen blev det att fixa lite mat. Sen blev fixa lite här hemma och sen blev det tv mys. Vi kollar på tillsammans mot cancer 2018.  

         

 



Av Malin - 7 januari 2018 21:02

I morse sov vi ut lite. Passade på Nu när det är min sista lediga dag idag. Efter blev det att fixa lite tomte gröt och kaffe. Medans man åt kollade man på serie och det har man gjort nästan hela dagen idag. Senare fixade man lite kvälls mat och sen tog man fram kläder tills imorgon. Efter det blev det ta en dusch. I torsdags var jag hemma själv en stund så då filmade jag två stycken video. Men dom blev lite sena. Sen har det bara bara mys fram för tv. Vi kollade nyss på Farmen 2018. Har även tända ljus.   

   

Idag har det gått 9 år sen jag tog min navel piercing. Jag älskar den fortfarande. Här är en bild 2 år sen.

Det var lite svårt ta bilden då hehe.  

 

Igår var det 7 år sen jag skaffade min youtube kanal. Även fått fina kommentaren som man blir så glad av.  


 

Grattis moster/gudmor som fyller 51 år igår idag. 

En gammla bild på hennez katt Zizou.

Det är jag som tog bilden och den ser kul när

hon gjorde så. Massor med kramizar till min moster/gudmor som alltid ställer upp för mig.  

 

 



Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards