prinsessanmalin

Alla inlägg under januari 2018

Av Malin - 23 januari 2018 22:20

I morse var man lite små trött. Det var fullt upp idag. Det blev en lite senare dag för mig idag. När man kom hem tog man det lugnt och sen fixade man kvälls maten. Efter det kom moster lämnade lite saker.  Sen blev det ta dusch igen med detta schampot. Sen har det bara varit en lugn kväll fram för tv. Nu får det bli att gå sova.  

 

Av Malin - 22 januari 2018 22:31

I morse var man lite trött. Hade svårt att somna i natt. Idag var super kallt ute. Här är lite bättre bilder på håret. Ser ut som jag tre olika hårfärger också. rätt coolt ändå. Men har haft en bra dag. Det har varit rätt lugn dag idag. Var tvungen att göra ärenden på stan efter jag slutatde. Tur slutade jag tidigt. Var tvungen att köpa löss spray. För det går det på jobbet just nu. Jag hade shampoo hemma. så det var lika bra och ta det i det med. Köpte även spray i fall man blir förkyld någong gång. Senare blev det kvälls mat och mys fram för tv. Nu blir det att gå sova.  

                                   



Av Malin - 21 januari 2018 21:49

I morse sov man ut lite och sen blev det att tvätta lite. Medans man väntade på att den skulle bli klar så åt man lite frukost. Med lite tända ljus. Man tog även en dusch. Sen hämtade man tvätten och hängde upp den. Senare kom mamma och hjälpte och bytta soffklädsel. Efter det körde mamma mig till frysören. Vi känner hon som klippte mig. Innan vi gick dit köpte jag dom här drickorna för jag hade aldrig provat dom. Vi fick kaffe hos henne. Skönt att klippa bort lite slitet hår. Roligt med lite ny frisyr. Har inte klippt mig på mer än helt år. Tänkte färga håret snart. Brukar ha ljust hår på sommaren och lite mörkare på vinter. Vad tycker ni att jag ska ha? Tack så mycket mamma för idag. Innan vi åkte hem så åkte vi hämtade min nya mössa. Älskar den. När man kom hem blev fixa lite kvälls mat och sen tog man fram kläder tills imorgon. Man gjorde även rent i kattlådan. Truls sov så sött i soffan förut idag. Idag var kllt ute. Nu mys man i soffan och kollar på tv. Snart få det bli att gå sova  . 

                     

Av Malin - 20 januari 2018 21:00

I morse sov vi ut lite. Sen åt man frukost och fixade oss. När vi var klara så gick vi ner till stan och kollade i affärer. Sen träffade vi på en kompis där. Vi tog en fika. För vi ville prova prinsesssemlan för första gången. Den var rätt god och tog en god varm choklad också. Efter det handlade vi och sen gick vi hem. Vi fixade lite och senare fick det bli lite kvälls mat. Efter blev det film och lite chips. Det får bli lite tv innan man går och sover.   

                       

Av Malin - 19 januari 2018 23:00

I morse fick jag börja lite senare. Jag fixade mig först. Så jag åt lite frukost hemma och tog det lugnt en stund. Efter det tog bussen. Behövde bara ta en buss så skönt. När jag börjar tidigt är två bussar som gäller. Man tog lite  bilder idag med. Det har varit en lung dag på jobbet. På rasten var en jobba kompis som bjöd på dom är goda bullarna. Tack så mycket. För blev att äta lite lunch också. Jag hade en sen dag idag. När man kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Sen fick det bli att ta en dusch. Efter blev det tv mys med lite kvälls mellis. Nu säger jag god natt och trevlig helg på er alla.  

                   

Av Malin - 18 januari 2018 21:16

I morse var man lite små trött. Satt i soffan imorse innan man gick till bussen och Truls sov på stolen. Tog lite bilder imorse. Har haft en bra dag idag. Jag slutade tidigt idag. Man tog det lungt en stund. Sen gick vi ner och slängde skräp. Efter köpte jag den här nya nocco och sen åt vi. Drickan var så där. Den var lite sött. Efter gick vi på bio med två kompisar. Vi såg på Solsidan filmen. Man åt en barn popcorn och dricka. Nu blir tv mys en stund innan man går och sover. Man är så trött så.  

                                       


6 år och 11 måndader med min älskade Daniel.<33


Det är ju helt galet nästa månad har vi varit tillsammans i 7 hela år. Dom här åren med dig är helt underbara och det vill jag bara fortsätta med hela livet ut med dig. Jag älskar dig så djupt mycket. puss till dig Daniel min fina fästman från din fästmö.  


Av Malin - 17 januari 2018 21:06

I morse var jag man lite små trött. Det blåste och snöade idag med. Men inte lika mycket. Så det var lite kallt. Men ändå kul med lite snö. Det har inte vart så mycket snö här förut. Första snön i år. Slutade tidigt idag. Blev lite kaffe och macka till mellis idag. Senare tog man det lugnt och sen blev det kvälls mat. Efter blev det att ta en dusch. Nu blir det tv mys innan man går och sover.   

           

Idag är det 6 år sen jag skaffade den bloggen och började skriva med den här. Jag måste tacka alla så mycket följer den. För kag blir så glad för det. Jag ser att det öka mer och mer följare. Hoppas alla här för att stanna.

Ni får gärna tipsa om vad ni vill läsa om också. För jag blir bara glad om ni gör det. Der just dom som gör att man vill stanna kvar här. Jag har fått så många fina kommentarer av folk. Jag blir så glad av dom. Massor med kramar till dom.  

Av Malin - 16 januari 2018 21:35

I morse var man väldigt trött. Det har blåst och snöat hela dagen idag. Riktigt snöstorm har det varit. Kallt som bara den. Jag hade en tidig dag idag. När man kom hem tog man det lugnt och sen hämtade mamma oss. För vi skulle stor handla. Vi gjorde även lite ärenden och åt lite mat också. Annars hade det blivit så sent. Tack så mycket mamma. När man kom hem blev det att packa upp allt. Man köpte även den här goda drickan. VSynd att dom har bytt burk på den. Den är så mycket snyggare en den nya. så trött förut. Man spelade lite förut. Fick ont i svaken och i huvudet idag. Nu blir det att gå sova lite.  

     

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards