prinsessanmalin

Alla inlägg under maj 2017

Av Malin - 31 maj 2017 21:44

I morse var man lite trött. Idag hade man en rätt kort dag idag. Jag har haft lite svullen mage idag det kändes nästan som det brändes där. När man kom hem blev det ta en dusch och fixa sig lite. Sen tog man en macka. Senare blev jag hämtat av min jobba kompis. För vi skulle ha en egen avslutning för våra barn som ska börja i skolan i höst. Vi åt gott och fikade gott. Vi gjorde olika lekar. Nu är man trött men har haft en trevlig kväll. Nu blir det att gå sova. För imorgon är det fullt upp. Vi får se om det blir någon blogg imorgon.   

 

Av Malin - 30 maj 2017 22:24

I morse var man lite små trött. Jobb dagen har varit lång och inget roligt väder var det heller. När man kom hem tog man det lugnt en stund och sen blev det att fixa lite kvälls mat. Senare har det bara varit en lugn kväll. För stund sen åt ma lite popcorn och drack vatten till det. Sen jag kom hem och nu har jag en svullen magen. Jag är så trött också. Så det blir att gå sova nu.  

 

Av Malin - 29 maj 2017 22:04

I morse var man lite små trött. Jobb dag har varit lång men fint väder fick vi i alla fall. Blev lite bränd på nacken fastjag hade lång tröja på mig. När man kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Senare blev det titta på tv och äta lite kvälls mellis. Igår åt man hallon och drack bubbelvatten till mellis. Våra kompis glömde dom här och han sa släng det men det är ju bättre att äta upp det in stället. Gott var det. Nu blir det att gå sova.    

       

Av Malin - 28 maj 2017 21:22

I fredag och lördags var det fullt upp. Fredag var jag ledigt från jobbet. Vi gick upp tidigt och fixade oss. Vi åkte buss till E-tuna. För det var vår och pridefestival där fredag till lördag. Vi hade köpt biljetter till dom dagarna. Vi åt gott och gick runt och träffade kändisar. Vi var där med en kompis. vi var där länge på kväll. Vi kom hem på natten. Så det var bara att lägga sig när man kom hem. Happy pride till er alla.

                                                                                              

Imorse när vi vaknade var vi så trötta och seg. Men det var bara att gå upp. För vi hade tvätt tid idag. Efter det blev det att äta frukost och kolla på en serie. Senare blev det att hämta tvätten och hänga upp den. Tuls blev sp glad att vi var hemma idag. Efter det gjorde jag rent i katt lådan. Senare blev ta det lugnt en stund. Efter det fick det bli att fixa lite kvälls mat. Senare tog man fram kläder tills imorgon och sen blev det att ta en dusch. Det blir att sova nu är så trött så.   

   

                                                Grattis älskade mamma Anne-lie på mordag.   


Hoppas du blev glad för presenten som du fick förut. Tack mamma för att du alltid finns vid min sida fast vi tycker lite olika ibland. Du är den bästa mamma man kam ha och jag älskar dig puss och kram från din dotter Malin.  

                  Grattis till alla mammor även om inte vissa som finns så tänker dom på er ändå.  


Av Malin - 25 maj 2017 19:37

Igår vart det fullt upp. Först var en lång dag på jobbet. När man kom hem blev det att ta en dusch och fixa sig lite. Sen åt vi lite kvälls mat. Efter det blev vi hämta av våra kompisar och hans bror. Vi var på en rock konsert. Man fick ont i benen att stå länge. Så det vara bara gå sova när man kom hem.  

                                       

                             Igår har jag och min Daniel varit förlovade i 5 år och 7 månader.<33


Många bra förlovade år med dig har jag haft och mer ska det bli. Jag älskar dig hur mycket som helst också. Du betyder hur mycket som helst för mig också. Pussar till dig min fina Daniel från din Malin.  


Imorse kom Dannes moster Lena hitt. Vi var halv vakna när hon kom. För hon kom lite tidigare hehe. Hon hade köpte lite mat och fika. Vi började med fikat hehe. Sen färgade hon mitt hår och klippte Danne. Även fick Truls lite gottis av henne hehe. Tack så mycket säger vi alla för en mysig dag med dig. Senare har bara varit en lung dag. Vi fixade mat senare sen blev det bara kolla på tv. Vi ska snart sova. Har fullt upp i helgen. Så vi får se om det blir någon blogg. Det blir nog på söndag.   

 

Av Malin - 23 maj 2017 22:29

I morse var man lite små trött. Det´var fint väder idag och vi fick tacos till lunch idag. Det var en lång dag idag. Mamma kom och hämtade mig på jobbet. Jag åkte och kollade synen. Jag fick lite tips på vilka glasögon jag skulle ha. Dom kommer nästa vecka. Sen gjorde vi lite ärenden och sen åkte vi hem. Tackså mycket mamma för hjälpen. När man kom hem blev det att äta kvälls maten och sen bara ta det lugnt. För stund sen åt man lite kväll mellis. Nu blir det att gå sova är så himla trött nu.  

 

Av Malin - 22 maj 2017 22:05

Söta Tuls igår kväll när vi skulle gå sova. I morse var man lite små trött. Jobb dagen har varit rätt lång men fint väder fick vi. Innan man cyklade hem gjorde man ett ärenden på stan och sen åkte man hem. När man kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Det fick bli pannkaka idag. Sen byte man om till nattkläderna och kolla på tv. För stund sen åt man lite kvälls mellis. Nu blir det att gå sova är så trött nu.  

   

Av Malin - 21 maj 2017 20:49

I morse tog vi lite sovmorgon. Efter det fixade vi oss och sen åt vi frukost. Sen tog vi en promenad i solen och åt en glass. När vi kom hem drack vi lite kaffe åt lite kakor. Vi tog det lugnt en stund bara. Senare fick det bli lite kvälls mat och sen tog man fram kläder tills imorgon. Efter det fick det bli en dusch och ta på sig nattkläderna också. Sen har man bara titta på tv och ätit lite gott. Snart blir det att gå sova hoppa man kan sova bara.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards