prinsessanmalin

Alla inlägg under november 2017

Av Malin - 11 november 2017 20:45

I går var det fullt upp. Först fixade man sig lite. Min mage har varit så konstig i torsdags och igår. Men det gick fort över- Men det var lugn dag på jobbet och slutade tidigt. När man kom hem blev det att ta en dusch. Sen fixade man sig och sen vilade man lite. Efter det hämtade våran kompis oss. För vi skulle åka hem till en kompis. Vi åt massa gott. Vi såg på film och kollade på idol. När vi skulle hem regnade det. Tack så mycket alla för en trevlig kväll. När man kom hem gick man la sig. Man gå hem rätt sent och man var så trött också.   

      

Idag tog man verkligen lång sovmorgon. Sen åt man lite frukost. Mina föräldrar skulle kommit men det blev inte så. Så det fick bli en lugn dag här hemma. För det var inte så bara väder idag. Många säger att snön börja komma på vissa ställen. Den kommer nog hit snart här med. Man har fixat lite här hemma. Truls blev så gosig förut idag också. Idag mådde min mage bättre. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Till lördags mysigt fick det bli ananas och grädde. Var så sugen på något. Blir att kolla på tv en stund till innan man går och sover.   

     

                           Idag är det 1 år sen min morfar somnade in.<33


               Känns fortfarande konstigt. Hoppas han träffade på mormor där.

                                    Har tänd ljus för dom här hemma.

Av Malin - 9 november 2017 21:10

I morse var man trött. Det blev lite sent igår kvällt. Därför var jag trött och så idag har vi haft fullt upp. Fixade mig lite hemma innan jag åkte i väg. Vi hade höstfest. Tema djungel. Så jag var ett lejon. Vi åt gott och hade roliga lekar. Idag blev det en sen dag idag. Senare blev det regn och blåsigt ute. Sen lunch och när jag kom hem hade jag så ont i huvudet. När jag kom hem åt jag lite och sen vilade jag lite i soffan. Det blev bättre när jag fick vila en stund. Man har även lite täna ljus nu. För det så kallt här inne. För stund sen åt an lite popcorn och en god dricka. Det blir att gå sova tidigt idag.  

           

Av Malin - 8 november 2017 21:57

I morse var man lite små trött. Men det har varit en mysig dag. Det var frost på morgonen men det var soligt ute idag. Idag var det mella sen dag idag. När man kom hem tog man det lugnt en stund man vilade lite. Fick så ont magen förut. Sen åt man lite kvälls maten. Efter det tog man fram saker tills imorgon och sen blev det att ta en dusch. Efter det blev det tv mys och lite kvälls mellis till det. Truls var så gosig då också. Snart blir det att sova. är så trött och fryser lite.  

 

Av Malin - 7 november 2017 22:33

I morse var man lite små tröttis. Det var mycket med frost ute idag. Men solen kom fram senare och dagen har varit bra. Jag hade en tidig dag idag. När man kom hem drack man kaffe lite snabbt. Sen blev vi hämtade av Dannes bror. För vi skulle hämta våran nya xbox. Vi träffade även på svärmor lite snabbt. När man kom hem fixade vi med dom. Sen blev det att äta lite kvälls maten och sen blev att gå till kören. Sen körde min kompis mamma hem mig. Tack så mycket för det. När man kom hem blev det att göra lite varm choklad med grädde i. Jag vart så sugen på det. Man kollade på tv en stund. Nu blir det att gå sova.  

         



Av Malin - 6 november 2017 21:35

Glömde säga att i lördag var det ett bra rockabilly band på festen också. I morse var man väldigt trött. Det var kallt på morgonen. Men det har varit en bra dag. Jag hade en tidig dag idag. När man kom hem tog man det lugnt en stund. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Truls pratade med mig lite hehe när han låg i min stol som jag har gjort. Efter det har det bara varit en lugn kväll fram för tv med lite kaffe till det.   

   

Av Malin - 5 november 2017 19:49

Igår var det fullt upp. Man gick upp en skapligt tid, Danne var min sina bröder och firade sin bror. Då åt jag lite fruost/lunch. För kvälls maten skulle bli lite sen. Jag spelade även in min Glossybox Oktober 2017. Hoppas ni tycker om den. Bilden är tagen igår och jag laddade upp den igår. Men jag hann aldrig blogga.Det var så hemligt allt också. Senare fixade jag mig. Truls sov gott när jag skulle åka. Sen blev jag hämtada av Dannes ena bror fru och deras barn. Vi skulle hjälpa till att fixa festen. Dannes ena bror fyller 40 år. Men den det var en hemlig fest. För han visste inte om den. Hela dagen var hemlig för han. Svärmor och Dannes syster hjäpte till med. Fick lite av en träbit från bänken när vi fixade men det gick bra. Efter det kom alla gästerna även mina föräldrar. Vi fick massa gott och det hände massa roliga saker. Fick dom här fina lamporna av mamma också. Tack så mycket och vi åkte med dom hem. Det blev sent när man kom hem så man gick la sig när man kom hem. Det var kallt i natt. Här kommer det några bilder från igår. 

                               

Idag gick man också upp en skaplig tid. Man åt lite frukost/lunh igen. Efter det tvättade man lite kläder. Jag brukar ta kort när det våra tid så att man inteska glöma bort det men inta byter vi igen om man gör något annat. Senare blev det att tvätta lite sängkläder och handukar. Medans man väntade på det skulle bli klart. så bädda man rent till sängen. Så det ska bli skönta att krypa ner i sängen sen. Efter det har man hängt upp allt och tagit fram kläder tills imorgon också. Så det har varit fullt upp fast ändå en lugn dag idag. Truls var så gosig innan maten. Efter det blev det att fixa lite kvälls mat och sen fick det bli att ta en dusch. Nu har man nattkläderna på sig och kollar på tv. Jag hann aldrg tända ljus igår när det var alla helgons dag. Så gör det här hemma i stället. Man dricker lite kaffe också.  

           

Av Malin - 3 november 2017 21:01

I morse var man lite små trött när man vaknade. Det var rätt kallt ute på morgonen. Det har varit en bra dag idag. Först blev det att äta tomte gröt till frukost. Det har varit en lugn dag. Efter jag slutade gjorde ärenden på stan och sen gick jag en promenad hem. När man kom hem blev det tacos igen som blev över från igår. Efter det blev det att ta en dusch och sen tog man på sig nattkläderna. Jag har kollat på filmer också. Jag hittade äntligen skumtomte drickan. Den tog slut direkt förra året. Den var rätt sött men den var godare en skumharre. Sen testade jag den här goda chokladen. Den andra drickan var till älskligen. Nu håller vi på kollar på idol och sen blir nog att sova. Man börjar bli lite trött. Det har varit en lång dag idag. Nu säger jag trevlig helg på er alla och god natt.  

                       

Av Malin - 2 november 2017 22:22

I morse hade man sovmorgon men gick ändå upp tidigt. Jag fixade mig och sen spelade jag in en Glossybox throwback 3 stycken 2017. Bilden och video laddade upp för stund sen. Hoppas ni tycker om att se på den. Sen åt man lite frukost och sen åkte man till jobbet. Det har varit en lugn dag. Har haft möte med jobbet och det gick bra. Det var en sen dag idag. När man kom hem fick det bli att äta tacos. Sen har man bara kolla på tv och åt lite mellis till det. Man tog även på sig nattkläderna och hade tända ljus också. Nu blir det att gå sova är så trött så.  

 




Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards