prinsessanmalin

Alla inlägg under oktober 2017

Av Malin - 12 oktober 2017 20:44

I morse var man väldigt trött men det gick över senare på dagen. Man var lite kosnstig i halsen också. Det har varit en regnig dag idag. Men det har varir en bra dag och jag hade en kort dag idag med. När man kom hem åt man lite mellis och sen vilade man lite. Var så himla trött. Sen blev det att fixa lite kvälls mat. Sen har det bara varit en lugn kväll fram tv. Igår gick man och la sig tidig. Det blir att göra det idag med. Är så trött på kvällarna och morgonen. Här bjuder jag på en bild på från igår hehe.  

 


Av Malin - 11 oktober 2017 20:46

I morse var man väldigt trött. Det var riktigt kallt ute på morgonen. Senare kom solen en stund. Jag hade en kort dag idag. Man tog det lugnt en stund när man kom hem och sen fick det bli lite kvälls mat. Efter det tog man en duch och tog på sig nattkläderna. Sen blev det att läsa lite av boken och sen blev det att kolla på lite tv. Det var länge sen man läste böcker men det rätt mysigt att göra det ibland.  Snart får det bli att gå sova lite.  

 

     


Av Malin - 11 oktober 2017 20:46

I morse var man väldigt trött. Det var riktigt kallt ute på morgonen. Senare kom solen en stund. Jag hade en kort dag idag. Man tog det lugnt en stund när man kom hem och sen fick det bli lite kvälls mat. Efter det tog man en duch och tog på sig nattkläderna. Sen blev det att läsa lite av boken och sen blev det att kolla på lite tv. Det var länge sen man läste böcker men det rätt mysigt att göra det ibland.  Snart får det bli att gå sova lite.  

 

     


Av Malin - 10 oktober 2017 21:40

I morse var jag så trött så. Men det gick över sen. Jag tror mitt öga har blivit bättre också. Det här fick bli min lunch idag. Det har varit kallt ute idag. tur så var det i alla fall inte regn ute. När man kom hem blev det att äta lite kvälls mat och sen gick vi hämtade våran singderad Jocke boken. Sen blev det att gå på kören även där händer det saker. Några ungar kasta något så fönstret gick sönder.  Så dom ringde polisen också. Så min kompis mamma var snäll och hämtade oss. Tack så mycket. Det blev vi fixade min lunch till i morgon. Nu blir det att gå sova.   

           

Av Malin - 9 oktober 2017 21:35

Hade svårt att somna i natt. Men var inte jätte trött konstigt nog. Är ortfarande lite röd i ögat. Det har varit en bra dag idag. Men det har inte varit bra väder idag. Efter man hade slutat så var man tvungen att ta bild med Jocke hehe. Vi träffade några kompisar där. När man kom hem blev det lite kvälls maten. Sen fick vi lite svamp av en kompis mamma. Det var snällt. Tack så mycket. Fast jag gillar inte så mycket svamp. Men det har har varit en lugn kväll. Nu blir det att gå sova lite.  

             

Av Malin - 8 oktober 2017 21:39

I morse sov vi länge. För det blev sent igår. Vi var på en natt klubb och träffade på Samir och Jamalde. Samir skulle inta ha kommis så han blev en hemlig gäst kan ma säga. En fotograf där tog en bild på oss också. Så det var kul.  När vi kom hem åt vi lite vi var så hungriga då. Så det blev en sen frukost. Sen det blev en rätt lugn dag idag. Jag vaknade att mina ögon var lite gegiga och rött var det. Nu är det bara rött. Jag har tagit ögon salva för det. Hoppas att det borta snart. Det kännsäven som man börjar bli förkyld också. Efter kvälls maten och vi handlade med kompis och hans pappa. Jag hittade två drickpr på två olika ställen. Nocco drickan köpte min kompis pappa åt med. Tack så mycket det var snällt. Celsius drickan hon som jobbade där sa att det hade blivit något fel att dom skulle inte ha haft dom. Så jag hade tur att jag hann köpa dom innan det tog slut. Min kompis hade köpt den nya fantan så vi kund prova den också. Burken var så cool också. Han hade köpt godis också. När vi kom igen slängde vi lite skräp. Det var inge skönt väder idag. Det regnade och blåste kallt. Man tog fram kläder sen och sen tog man en duch. Sen tog man på sig myskläderna och kollade lite på tv innan man ska sova. Man drack lite kaffe också.  

                                 

Av Malin - 7 oktober 2017 19:51

I morse sov vi ut lite. Vi åt lite frukost och sen fixade vi oss. Efter det gick vi ner till stan och träffade kompisar. Vi tog en fika. För det var inge roligt väder idag. När vi skulle hem regnade massor. Tur hade jag regn jacka på mig. När man kom hem blev det att fixa lite kvälls maten. Sen har det bara varit en lugn kväll. Det så kul att ta såna här roliga bilder ibland.  

             

Av Malin - 6 oktober 2017 23:03

I morse var man små trött. Men tur att det är fredag. I morse var kallt och höstigt ute. Så jag passade på ta lite bilder då. Solen kom fram senare idag. Det har varit en lång dag idag men det har varit en lugn dag idag. Efter jag hade slutat gjorde vi ärenden och sen blev det att fixa kvälls mat. Man var jätte hungrig. Efter det tog man en dusch och sen tog man på sig nattkläderna. Truls var vid sängen och väntade på att jag skulle vara klar. Nu kollar man på tv och äter lite gott innnan man ska gå sova. Truls är min nya knä väramre också hehe. Nu säger jag trevlig helg på er alla och god natt också.  

           



Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards