prinsessanmalin

Alla inlägg under oktober 2017

Av Malin - 22 oktober 2017 20:53

Igår dagen var det verkligen fullt upp. Vi gick upp tidigt och fixade oss. Sen åt man lite frukost. Efter det hämtade pappa oss och våran kompis. Vi åkte till SciFiWorld mässan i Stockholm. Vi fick en stämbel också. Fick en sån här pinknapp på ett rock band. Vi var där i fler timmar. Vi träffade kändisar och kolla runt på alla saker där. Köpte två böcker som blev signerade. Kommer se mer av dom och andra saker jag köpt på en haul på youtube någon dag. Vi köpte en macka och dricka till lunch där. Tack så mycket pappa för den dagen. Vi hann var hemma en liten stund. Sen åkte vi med kompisar till en annan kompis. Vi var bjudna på film kväll och tacos. En kompis fixade mitt hår också. Fick även det jag ghar i håret. Tack så mcket det blev så bra så. Tack så mycket för igår kväll. Vi kolla på film en stund när vi kom hem och sen gick vi och la oss. Sånt blev så sent för att blogga igår. Så det fick bli idag istället. Här är några bilder från igår. Om ni undrar vad dom heter som vi träffade på mässan kan jag skriva det.

                                                         

I morse sov vi ut lite och sen gick man ner och tvättade lite. Medans man väntade på att den skulle vara klar så åt man lite frukost. Senare hämtade man tvätten och sen kom Danne bror och lämnade lite saker. När han hade åkt hängde man upp tvätten. Sen har man bara fixa och städat här hemma. Truls var så nyfiken vad vi gjorde för något. Man tog även fram kläder tills imorgon och sen åt man lite kvälls maten. Efter det blev det att göra rent i kattburen och sen blev det att ta en dusch. Nu är det bara tv mys och för stund sen åt man lite kvällls mellis. Snart blir det att försöka sova. Hoppas man kan det bara hehe. Helgen har gått så fort igen.    

Av Malin - 20 oktober 2017 22:13

I morse var man så trött så. Det var så mörkt och dimmigt på morgonen. Det blir bara kallare ute för varje dag. Jag tog på mig vantar på morgonen och min luva på mig. Det var skönt att på sig. Jobb dag har varit bra och en lång dag men det gått fort idag. Efter jag hade slutat träffade jag på kompisar och min älskling.  Man köpte dom är fina till läpparna. Vi åt och sen var i hemma hos den ena kompisen. Där fick vi dricka kaffe.  Av henne köpte även dom här väskorna biligt. För dom passa bra att ha till dreamhack. Jag fick den här skalet av henne också. Tack så mycket. Den passar inte den jag har nu men kanske skaffar en sån mobil någon gång. Tack så mycket för en trevlig dag. När man kom hem blev det att ta en dusch och sen kollade vi på idol. Nu säger jag trevlig helg och god natt på er.  

                                  



Av Malin - 19 oktober 2017 21:16

I morse var man väldigt trött. Men man fixade sig ändå och åkte i väg. I morse var det riktigt kallt ute. Det var frost ute idag. Men senare kom solen och då blev det ganska skönt ute. Som tur är. Hoppas på att solen kommer i morgon också. Vid rasten idag blev det att äta nudlar och så fanns det fika idag. Jag slutade tidigt idag. Det var så soligt när jag skulle gå hem. När man kom hem blev det att ta det lugnt en stund innan man skulle fixa kvälls maten. Efter det har man bara kollat på tv och ätit lite kvälls mellis också. Åt några pepparkakor för det var så länge sen. Försöka sova tidig kväll. Är så trött.  

         



Av Malin - 18 oktober 2017 21:23

I morse fixade man sig lite. Men jag var tvungen att ta bilden på mig innan jag sminkade mig och sen sminkade jag mig. Sen spelade jag in en Tag- 30 frågor om bara smink och bilderna också tagna idag. Ettsmink glömde jag vissa så jag vissar den här ett rouge palett. Jag ladda upp den för några timmar sen. blev det att åka till jobbet. Det var så kallt i morse. Det vart en härlig stund i skogen. Med lite kaffe och en frukt. Det blev te och lite lunch på rasten idag. Jag slutade tidigt idag. Vi var hemma en stund sen kom mamma och hämtade oss. För vi skulle stor handla idag. Vi åt lite mat också. Sen kom mamma lite mer kattgräs till min sötnos. Jag köpte även en kattkalender. Så det var kul att man hittade det. Tack så mycket att du körde oss mamma. När man kom hem packade man upp allt och sen blev det att ta en dusch. Nu kollar man på tv och för en stund sen åt man lite kvälls mellis. Snart får det bli att gå sova det behöver jag.    

                                            6 år och 8 månader med min fina daniel.<33


Du gör mig till den lyckligaste människan i världen. Du ger mig minnen som jag aldrig vill glömma. Jag älskar dig så enormt mycket och du är mitt allt. Pussar till dig älskling från din Malin.  


                         

 

Av Malin - 17 oktober 2017 22:09

I morse fixade man sig och blev det att spela in en video. Bilden tog jag även dag och jag ladda upp video för en stund sen. Sen åkte man till jobbet och var där. Efter man hade slutat fixade man med kvälls maten. Man åt lite tidigare idag. För sen gick man till kören och det var så mörkt ute. Sen var min kompis mamma så snäll körde hem mig. Det var snällt. Tack så mycket. Älsklingen var så snäll så han hade fixa lite kaffe när man kom hem. Nu blir det kolla lite på tv en stund till och sen blir det att gå sova.   

 



Av Malin - 16 oktober 2017 22:04

Söta Truls igår kväll när vi skulle gå sova för natten. I morse var man lite små trött. Det  är för det är måndag och så var det så mörkt när man vaknade. När man cyklade såg man att det vara bara några saker kvar från tivoli. Bilden blev så höstig också. På morgonen var det inte så kallt ute när vi var ute med barnen på morgonen var det lite kallt. Men senare kom solen och blev så skön. Det har varit en bra dag idag. jobbade lite länge och efter det så åkte jag gjorde lite ärenden. Nu är allt från tivolit borta också. Nu får vi se dom nästa år igen hej då till dom. När man kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och sen har det bara varit en lugn kväll. Nu får det bli att gå sova lite.   

   

Av Malin - 15 oktober 2017 21:16

Igår vart verkligen fullt. Därför blev det ingen blogg igår. Vi hade två kompisar som över här. Så vi böjade med äta frukost som en av kompisarna hade hjälp oss med frukosten. Sen vi ner stan. Det var tivoli och marknad i våran stad. Hämtade ut pengar idag. Man vill inte stå i lång kö. Vi var där med andra kompisar också. Det var inte så kallt heller som det brukar vara. en jag hade min vinter jacka där. Mna brukar alltid ta fram det när marknade ska komma hit. Vi åt thai buffe också ute i solen. Då fick man kaffe och en kaka till efterrätt. Vi fikade även senare på dagen. Köpte även dricka som kostade 5 kr styck. Vi vart kvar länge på kvällen. Så man var helt slut när man kom hem. Köpte även den här nya choklaen också.  Det blev att kolla på film en liten stund och sen fick det bli att gå sova  direkt efter det. För man hae så ont i kroppen där.  

                  

Idag när man vaknade fixade vi oss och sen gick man ner med våran tvätt. Mendans tvätten var i så gick vi och slängde lite skräp först. Sen gick vi ner till stan. Idag var det bara tivolit som var kvar. Så vi passade på att gå dit efter som det var sista dagen dom är kvar här. Jag vann delfinen och ett halsband där. Dom låg i den är påssen. Vi var där några timmar och runt på stan med. Sen gick vi hem och hämtade upp våran tvätten. Vi hängde upp dom. Tog äen fram kläder tills imorgon. Sen blev vi hämtad av en kompis pappa. Vi var hos dom en stund och jag fick ett par skor. Vi var fick även glass och dricka av dom. Tacl så mycket för det. Sen blev det att ta dusch och sen tog man något att äta. Vi fick även lite god fika av dom också. Så man har haft en toppen bra helg. Nu blir koll lite på t en stun till och sen så går man lägger sig.  

     

Av Malin - 13 oktober 2017 21:04

I morse var jag inte så trött. Det var nog för jag gick la mig tidigt igår. I morse var det fullt men det blev lugnare senare på dagen. Det blev pannkaks mellis med barnen idag. Idag är det även den fredag en den 13. Men det har gått bra med mig. När man kom hem tog man det lugnt en stund och sen gick man slängde skräp. Sen åt vi lite och sen gick vi ner till tivoli. Vi var där lite snabbt bara. En kompis bjöd oss på den här goda. Tack så mycket för det. När man kom hem blev det en snabb dusch och nu kollar vi på idol. Nu säger jag trevilg helg och god natt.  

   


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards