prinsessanmalin

Alla inlägg under september 2017

Av Malin - 22 september 2017 22:50

I morse var man så trött började tidigt idag. Det har varit en lång dag idag. Fick bli lite lätt till lunch idag. När man kom hem var man så trött och hungrig. Det blev att fixa kvälls maten direkt och sen fick det bli att ta en dusch. Men det blev mycket vatten utanför. Det något fel så mamma ska kolla på det någon gång. Det har hänt förut men inte så mycket. Vi har fått hjälp med det förut men det kommer tillbak lika fort igen. Efter det tog man på sig nattkläder och kolla på tv. Man åt lite gott till dig. Nu kollar vi på film innna man ska gå sova. Nu säger jag god natt och trevlig helg på er alla.  

 

Av Malin - 21 september 2017 22:08

I morse var man väldigt trött. Man somnade rätt sent igår och sen var det regn väder när man vaknade. Allt gick bra idag men lån dag blev det. Så man är super trött nu. När man kom hem fixade man med kvälls maten och sen blev det att ta på sig nattkläder. Sen har man bara tittat fram för tv med lite kvälls mellis. Nu får det bli att gå sova innan jag somnar här i soffan. 

   

Av Malin - 20 september 2017 21:18

Igår kväll vill Truls sova så här. I morse var det väligt kallt ute men det var fint ute på morgonen också. Idag har man jobbat hårt och rätt länge. När man kom åkte vi med en kompis som skulle handla och sen åkte vi hem till han. Vi fick mat där och fick lite saker till köket. Tack så mycket för det. När man kom hem tog man fram kläder tills i morgon och sen tog man en dusch. Efter det tog man på sig nattkläderna. När dom handlade så hittade jag en till sån choklad med en annan smak. Den var god och drickan fick vi av dom och lite annat. Snart får det bli att gå sova ska upp tidigt i morgon.  

               

Av Malin - 19 september 2017 22:22

I morse gick man upp så tidigt igen. Jag tog med mig lite mellis med mig idag till rasten idag. Haft en sen dag idag. När man kom hem blev vi hämtade av våran kompis mamma oss. Sen åkte vi till E-tuna. Jag köpt två stycken jeans och två andra saker. Jag behövde verkligen jeans. Det märket har köpt förut och jag gillar den. Sen åt vi lite mat Tack så mycket att vi kunde åka med er. Det var rätt länge sen vi åkte dit. När vi kom hem blev att ta på sig nattkläderna och sen drack man lite kaffe. Nu blir det att gå sova lite. Är så trött nu.  

       

Av Malin - 18 september 2017 20:56

I morse fick man börja tidigt. I morse var det jätte kallt ute. Detvar lite dimmigt ute också. Det var en lång dag idag. När man kom hem blev vi hömtad av Dannes bröder och hämtade oss. Vi åkte till svämor och hjälpte med lite olika saker. Sen fick vi smaka lite god mat och kaffe. Gott var det och jag var så hungrig då. Fick ett doftljus av henne också. Den lukade så gott och ljus använder vi mycket här hemma. Tack så mycket för mat och ljuset. Efter det handlade vi lite då passade jag på att handla det vi glömde att handla när vi stor handlade igår. Jag köpte ny dricka som har kommit. Vart så glad och den var rätt så god. Det blir att kolla en lite stund till på tv och sen blir det sova. Upp tidigt imorgon med.  

               

                                                  6 år och 7 månader med min fina Daniel.<33


Du gör mig till den lyckligaste människa i världen. Du ger mig minnen som jag aldrig vill glömma. Jag älskar dig så enormt mycket och du är mitt allt. Pussar till dig älskling från din Malin.  

Av Malin - 17 september 2017 21:17

I morse sov vi ut lite och sen fixade vi oss lite. Truls sov gott i sin bur i morse också. Vi har den alltid framme så han kan sova där när han vill. Efter fixade vi lite med matlistan som vi skulle handla. Mamma kom och hämtade oss. För vi skulle stor handla lite. Vi åt lite frukost/lunch också. Vi kollade lite på sängar också. Vi hittade en bra säng som vi får spara till. Tack så mycket mamma att du körde oss. När vi kom hem blev det att packa upp allt. Vi slängde skräp bådde innan och efter vi hade hanlat. Det blir så mycket skräp när man har handlat. Efter det kollat vi på film och sen fick det bli lite tacos. Efter det tog man fram kläder tills imorgon och sen fick det bli en dusch. När man blev klar med det tog man på sig nattkläderna och kollade på en till film. För stund sen drack man lite kaffe. Det blir att kolla på tv en stund till och sen får det bli att gå sova. Ska upp jätte tidigt i morgon.  

     

Av Malin - 16 september 2017 23:17

I morse sov vi ut lite och efter det fixade vi oss. Sen blev vi hämtad av våran kompis pappa. Vi firade en kompis som har fyllt år. Vi fick tårtor och kaker. Så det var gott och trevlig där. Det var en söt hund där också. Tack så mycket för att vi fick komma. Sen körde han hem oss igen. Vi hann bara fixa oss lite till igen och sen skulle vi till en annan kompis. För hon skulle ha en film kväll hemma hos henne. Vi fick lite gott och sen spelade vi kubb också. Tack så mycket att vi fick komma. Vi kom hem för en stund sen. Så det får bli att gå sova snart. Här kommer det bilder från idag. En bild var från när jag skulle sova i natt.  

             

Av Malin - 15 september 2017 22:57

I morse var man lite små trött. Men jobb dagen har varit rätt lugn. Vi hade lite gott på rasten som blev över från igår. Men det var en rätt lång dag idag. Efter jag hade slutat kom det ett regn men det slutade snabbt och vi var med kompisar en stund. Mamma hade lämnat våra ute stolar hon hade köpt till oss. Så Danne fick hjälpa till med det. För nu var det rea på dom. Vi byte så hon fick våra stora sol stolar. Det blir så trång att ha dom och mamma har nåra av dom hemma också. Bordet till dom var slut så vi får kolla vidare på andra ställen. Sen hade mina Orifflame protukter kommit också. Så det var bra. Sen blev vi bjuda på egengjorda piroger och det var så gott. När man ko hem blev det att ta fram klädeer tills imorgon och sen fick det bli att ta en dusch. Sedan blev det mys fram för tv. Jag har köpt lite nya godsaker. Kul att proa lite nytt. Drickan blev jag mest glad för. Nu säger jag god natt och trevlig helg på er alla.

     

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards